Mamici si Gravidute de ITALIA (37)
Raspunsuri - Pagina 4

micio spune:
Eduard iar e racit, are tuse urata, i-am dat siropel si picaturi dar nu s-a ameliorat, deci iar antibiotic!
Eduard-19.01.'06

Berarpiri spune:
raluca eu i-am dat de la 6 luni jum.
ciorbita cu carne si cartof.Apoi
i-am pus morcov,dupa umpic de timp
dovlecel,apoi latuga.Doar cand au
fost toate impreuna nu a mai avut
probleme de constipatie.Eu tot o sunam
pe pediatra disperata,si cam dupa
o luna jum. dupa ce am inceput sa-i
dau ciorbita a fost totul bine cu burtica.
micio multumesc ca mi-ai
zis de vinete.Oricum nu i-am dat mult.
A luat 2,3 bucati mici,si fara samburi.
Multa sanatate lui Eduard!Sa se faca bine
cat mai repede!
Noapte buna la mamici si pitici!!!
cand implineste sufletelul nostru un an
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea,
de
ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Berarpiri spune:
raluca am uitat sa-ti spun ca mie mi-a zis pediatra(cand o sunam pt. problemele cu burtica) sa toc legumele cu furculita,nu cu trittatutto.De atunci asa i le toc.
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea,
de
ambra

Raluk31 spune:
Iar au luat fetele pauza
Andreea, nu ma gandisem la furculita,le treceam prin sita...
Oana,cum se mai simte Edu?
O seara buna!
Raluca de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais

dana7mi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui micio Eduard iar e racit, are tuse urata, i-am dat siropel si picaturi dar nu s-a ameliorat, deci iar antibiotic! Eduard-19.01.'06 |
Multa sanatate lui Eduard!
Si mie mi l-a dat pe Ale acasa astazi de la camin, avea febra +39°. Acum ii dau tachipirina, sa vad cum decurg lucrurile in noaptea asta. Oricum este racit, ii curge nasul si tuseste.
Ale

dana7mi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Berarpiri raluca am uitat sa-ti spun ca mie mi-a zis pediatra(cand o sunam pt. problemele cu burtica) sa toc legumele cu furculita,nu cu trittatutto.De atunci asa i le toc. cand implineste sufletelul nostru un an ![]() poze cu Ambra ![]() andreea ![]() ![]() ![]() ,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.'' |
idea este ca incet, incet copilul sa se obisnuiasca si cu bucati mai mari, nu doar cu piureuri omogenizate.
Ale

Berarpiri spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dana7mi
idea este ca incet, incet copilul sa se obisnuiasca si cu bucati mai mari, nu doar cu piureuri omogenizate. Ale |
Stiu,dar la mine era vorba despre constipatie,nu despre a obisnui copilul cu bucati mari.Atunci incepuse sa manance,nu se vorbea de asa ceva.

poze cu Ambra

andreea

Roxali spune:
La multi ani Micio!
Danieluc bine ai venit
Stefi ma bucur ca santeti in Ro...bucurati-va din plin de clipele astea
Noi santem bine,printesa a facut 3 zile febra de vineri...avea mai mult seara si dimineata...fara tuse si mucisori...ma gandeam ca ii apare a sasea malatic,dar nik...la control doar un pic rosie in gat...cred ca erutia bato vina
O urechiusa i se inflamase putin asa ca i-am dat cu gentamicina...acum e ok
off la munca au cumparat o alta masinarie...deci in plus de munca si alti nervi ca ii vad putin pe puiuti
dar de piscina m-am lasat,darrrrrrr de palestra nuuuuuuuu
n-am apuc sa recuperez...
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Roxali spune:
Berarpiri bataita carnea de porc nu se da la copilasi mai ales prajita(snitele?)...vinetele nu numai ca nu sunt recomandate ,dar sant cam greute
Micio sanatate multe lui Eduard
Raluk multumim ca te gandesti a noi
poze

Roxali spune:
Dana multaaa sanatate si lui Ale
capitolul trecut poate il recuperez maine dupa scarbici si un pic de shopping
poze