Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (124)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui LaLa_20

Inca o intrebare la ce interval au voie puiutii nostrii mamaliguta,k am vazut ca Biancai ii place tare mult.
Si paine cand v-or avea voie?,intreb ca vreau sa-mi iau un aparat din acela care face paine,ma gandesc ca va fi mai sanatoasa decat painea din comert...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea -->NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Eu (adik mama ) i-am dat mamaliga acum 2 marti (ca zi a saptamanii) si i-am dat si sambata asta; deci cam la 10 zile - 2 sapt.

Despre paine, am citit ca de la 1 an (la fel si gris); dar eu nu prea vreau sa-i dau pana la 1 an jumate.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Am citit de bbeii bolnaviori si mi se rupe sufletul prin ce au trecut. Am pata pusa pe orasul asta infect ca-s convinsa ca din cauza asta copiii bucuresteni se imbolnavesc mai des de la virusii si mizeria in care traim.

Stancutza am vazut ca-i faci aerosol Sofiei cu Flixotide. Si eu tb. sa-i fac lui Andrei pentru sensibilitatea lui, dar el nu prea sta, dupa 10-20 de sec. nu mai sta si incepe sa planga tare, mi-i tare mila de el...tu cum reusesti sa-i faci Sofiei? Eu tb sa-i fac tratament mai indelungat, dar ii fac asa cand si cand, ca mi se pare cam mult ce mi-a zis dr.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

Roli, si eu dau vina pe orasul asta aglomerat si murdar pentru multimea de virusi...dar, nu prea avem ce face...

Eu cand ii fac Sofiei aerosoli nu ii pun masca, ca si-o scoate. Ii tin in fata nasului / gurii direct tubul acela de plastic. Bineinteles, ea e f interesata sa-l bage in gura si sa-l roada, asa ca practic isi face singura sedinta de aerosoli :-))) Normal ca se mai plicitseste si ea, si atunci ii dau altceva interesant cu care sa se joace in timpul asta si ii tin eu teava aia sub nas.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:

Ereena felicitari pt progresul donsorului Matei...ai baiat mare!!!
Multumes de raspunsuri fetelor...Nici eu nu vreau s-o pun de acum la olita...da credeam k-i bine s-o obisnuiesc cu ea
Inca o intrebare la ce interval au voie puiutii nostrii mamaliguta,k am vazut ca Biancai ii place tare mult.
Si paine cand v-or avea voie?,intreb ca vreau sa-mi iau un aparat din acela care face paine,ma gandesc ca va fi mai sanatoasa decat painea din comert...

Povestea nasterii
Printesa mea -->NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!

Eu am aparat de paine si este super, face o paine delicioasa
De acum incolo poti sa ii dai si paine , incepand cu varsta de 8-9 luni se da.
Andrei nu o accepta goala dar voi incerca sa ii fac "soldatei" unsi cu branza .
Mamaliguta ii poti da cam de 2 ori pe saptamana. Cand vei trece la masa de seara gatita atunci poti alterna mamaliguta cu paste , budinci sau sufleuri de legume cu branza si cascaval.
Eu voi baga aceasta masa seara dupa 11 luni , in jur de ora 19.00, apoi lapte la 21.00 si nani.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Uitasem sa imi laud piticul ce a iesit din clubul mofturosilor

Azi a papat mancarica de fasolica verde cu peste.
I-am facut o mancarica din fasole verde cu putina ceapa, usturoi ( fierte, nu calite) 2 bucatele de cartofior, 2 bucatele de morcov si 2 rosii tocate marunt, putin ulei . L-am lasat sa fiarba pana au scazut si i-am pus la pasat pestele in ea si o lingurita de smantana.
Iar a ras tot

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Bravooo Andrei!!
Din pacate, se pare ca i-a luat Daria locul in clubul mofturosilor ...tocmai am vb cu mama si mi-a zis ca nu a vrut sa manance decat cateva lingurite de ou cu legume...ea careia ii placea asa mult oul...

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

LA MULTE LUNITE/ANISORI
CLOPOTEILOR DRAGI:

MATEI ALEXANDRU - un special ca doar este ginere-meu

STEFAN
MATEI PATRICK

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Referitor la paine, noua ne-a zis dr ca putem sa-i bagam dupa 9 luni, dar de preferat grahamul.

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:

Uitasem sa imi laud piticul ce a iesit din clubul mofturosilor

Azi a papat mancarica de fasolica verde cu peste.
I-am facut o mancarica din fasole verde cu putina ceapa, usturoi ( fierte, nu calite) 2 bucatele de cartofior, 2 bucatele de morcov si 2 rosii tocate marunt, putin ulei . L-am lasat sa fiarba pana au scazut si i-am pus la pasat pestele in ea si o lingurita de smantana.
Iar a ras tot

O zi excelenta !

Mai Lala, tu ii faci lui Andrei niste bunatati de salivez eu! El si-a luat deja pranzul? La ce ore papa pletoselul? Eu o astept pe Sofia sa se trezeasca din al doilea somnic pe ziua de azi. Astea de dimineata sunt aproape obligatorii la ea, daca e sa nu mai doarma, e mai degraba dupa-amiaza. Sper ca in timp sa-si schimbe programul, dimineata sa fie pt joaca etc si dupa-amiaza somn, ca orice copil cumnte :-)

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna zuzici. Imi pare rau sa aud de bb bolnavipoate totusi in acest capitol vor fi vesti mai bune.

Allesia, Matei , Stefan si Matei.
La multe lunite si anisori, sa fiti in primul rand SANATOSI, cuminti si sa ii ascultati pe parinti.

Ioana la 5-8 luni
Poze
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank">Filmuletele Ioanei
Alte poze si filmulete cu IOANA

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:

Citat:

Ereena felicitari pt progresul donsorului Matei...ai baiat mare!!!
Multumes de raspunsuri fetelor...Nici eu nu vreau s-o pun de acum la olita...da credeam k-i bine s-o obisnuiesc cu ea

Povestea nasterii
Printesa mea -->NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!

Eu am aparat de paine si este super, face o paine delicioasa
De acum incolo poti sa ii dai si paine , incepand cu varsta de 8-9 luni se da.
Andrei nu o accepta goala dar voi incerca sa ii fac "soldatei" unsi cu branza .
Mamaliguta ii poti da cam de 2 ori pe saptamana. Cand vei trece la masa de seara gatita atunci poti alterna mamaliguta cu paste , budinci sau sufleuri de legume cu branza si cascaval.
Eu voi baga aceasta masa seara dupa 11 luni , in jur de ora 19.00, apoi lapte la 21.00 si nani.
O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Dar, n-o sa i se faca foame de la ora 14:00 pana la ora 19:00? Sau ii mai dai ceva la 17:00?

Intreb, c-am citit si eu ca dupa 11 luni se cam schimba "mesele"; dar ma gandesc ca, cel putin buburuza mea, n-o sa reziste 5h fara nimik.

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Mmm, Anca , tare bun tre' sa fie! (cam ca prajiturile de la Amadeus )

Stancutza, ce bine ca Sofia nu mai face febra si incepe sa-si revina;

Lala20, cred ca toate suntem insentimentul tau cand este vorba de copil.

Am vorbit cu mma: Adela era in genunchi, la usa de la bucatarie si isi lipise fatza de geam si se uita la mama, incercand sa se ridice; mi-o si imaginez schimonosita!

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

buburuzei dragi !!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput