Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (124)
Raspunsuri - Pagina 5
Lala_D spune:
Andrei papa momentan asa :
ora 05.00 - lapte
ora 8.30 lapte cu cereale
ora 12.00 pranzul
ora 16.00 iaurt si o portie cu fructe ( uneori amestecate, uneori separate )- 200 gr ( 100 iaurt/ 100 fructe)
ora 19.45 lapte cu cereale
Voi schimba doar la ora 19.00 cina si voi baga lapte la 21.00 simplu dupa 11 luni iar fructele le va primi intre mese bucatele , la ora 16.00 ramanand doar masa de iaurt- 150-200 gr.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
evident ca orele nu sunt batute in cuie dar marja de toleranta a lui Andrei este cam 30 de minute
De dormit doarme de la 21.00 la 8.00 , un somn la 10.00 - 12.00 si unul la 14.00- 16.00.
Banuiesc ca pe cel de la ora 10.00 il va scoate cat de curand.Daca suntem afara il scoate sau il scurteaza la 30 de minute.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
kalosalina spune:
Ellenuta felicitari Evei pt dintisor! Si apropos, iti seamana ffff bine !
Alina imi pare tare rau ca ati ajuns pana la urma la spital...si stiu cum e si cu branula Doamne ce au chinuit-o si pe Daria...Ma rog sa se faca bine cat mai repede si sa nu fie totusi vb de infectie urinara!
Felicitari lui Matei care s-a ridicat in picioare!! Si Ereena ma bucur fff mult ca bunicul tau nu are cancer! Ce nenorocit de doctor...
LauraI si Theutza mica e bolnavioara? Insanatosire grabnica!
Off, ce multi clopotei bolnaviori...multa sanatate si Sofiei si Elenii
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
LaLa_20 spune:
LauraD ce bine imi pare ca esti iarasi activa!
Da asa e din pacate ma simt prost ca amintesc mereu de perioada ceam mai grea din viata mea,dar m-a marcat e ceva ce nu v-oi uita niciodata,asa ca imi cer scuze daca va stresez uneori...si va multumesc ca a-ti fost alaturi de noi...
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea -->NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
ginnette spune:
Multumesc LalaD pt "detalii"
Adela, de la 21:00 doarme pana la 8:00 (cu mici checking-uri la mine ); si prima masa e la 8:00 - 8:30 (lapte, 230ml). Apoi:
- 11:0 - 11:30 fructe cu branzica
- 14:00 -14:30 - piureul-supa delegume cu carnitza/ou/ficat/peste
- 17:30- 18:00 iaurt cu un fruct
- 21:00 lapte (270ml)
Si, ma gandeam ca dak o tin de la 14:30 pana la 19:00 fara nimik, o sa ma stie tot cartierul
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
kalosalina spune:
Am vazut poze cu Pipetzica - o scumpa si o grasunica! Imi place mult poza asta: http://good-times.webshots.com/photo/2013770850080619897VLprFB Parca o si aud
Edit: "la multe lunitze!" pt ieri! Sa fi sanatoasa si sa-ti bucuri mereu parintii !
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
LaLa_20 spune:
Multumesc de raspunsuri fetelor si care credeam ca nu fac bine ca-i mai dau uneori coaja de paine s-o morfaie...si de multe ori ea o papa...
Povestea nasterii
Printesa mea -->NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!
cristacoman spune:
Salutare Zuzici.
Am putin timp la birou si m-am gandit sa intru un pic sa vad ce mai scrieti.
La Multi Ani! Anca. Multa sanatate si multe bucurii din partea celor dragi.
La Multe Lunitze! Clopotzeilor scumpi si dragi.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 8+ lunitze.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
LaLa_20 spune:
'tui sondaju lu sondaju...a sunat un nene la usa si mi-a trezit copilu,iar eu ii explicam ca nu pot sta de vorba cu el ca mi-a trezit copilul el insista ca nu dureaza decat 2 minute...
Povestea nasterii
Printesa mea -->NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!
Lala_D spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ginnette Multumesc LalaD pt "detalii" Adela, de la 21:00 doarme pana la 8:00 (cu mici checking-uri la mine ); si prima masa e la 8:00 - 8:30 (lapte, 230ml). Apoi: - 11:0 - 11:30 fructe cu branzica - 14:00 -14:30 - piureul-supa delegume cu carnitza/ou/ficat/peste - 17:30- 18:00 iaurt cu un fruct - 21:00 lapte (270ml) Si, ma gandeam ca dak o tin de la 14:30 pana la 19:00 fara nimik, o sa ma stie tot cartierul Roxana si Adela - 09.12.2007 ! Ingerasul nostru Albume Fetze de buburuza SUNT VEDETA CELEBRA LA 6 LUNI www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza |
Eu sunt adepta pranzului luat intre 12.00-13.00 ca pe urma sa imi prinda un somn bun dupa-amiaza. Si mai ales ca o viitoare obisnuinta pentru gradinita.
Asa ca mi s-a parut mai important sa pape la 8.30 lapte cu cereale ( la lingurita) si sa scot fructele ce erau pe la 10.00 astfel incat sa mut pranzul cum imi convine mie. Asa incat masa de fructe a inceput sa fie cuplata cu cea de iaurt marind un pic cantitatea de papa . Cum iti spuneam uneori le combin, alteori i le dau separate, intai fructe apoi iaurt.
Vreau sa ajung sa ii dau spre un an fructele ca si gustare intre mese deoarece acestea sunt mai sanatoase daca nu se amersteca cu nimic, sa fie ele goale.
Iar cina va trebui si ea introdusa cam tot pe atunci.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze