Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (124)
Raspunsuri - Pagina 18
danybv spune:
Buna dimineata fetele
Sanatate multa le doresc tuturor clopoteilor , sa s efaca bine si sa fie cuminti
Urez si eu la multe lunite celor sarbatoriti azi : Alexandra Maria ,Eva Maria , Isabella Andreea si cavalerilor Alexandru Luca , Mihnea Adrian sa fiti sanatosi si cuminti
LA MULTI ANI !!!! celor care poarta numele Sfintei Cuvioase Parascheva , sa le daruiasca multa sanatate si alese bucurii alaturi de cei dragi lor
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
jelimoni spune:
anca scuza-ma ca am ratat ziua de ieri sa-ti spun LA MULTI ANI!!!SA FI FERICITA SI SA AI PARTRE DE TOT CE ITI DORESTI!
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
ramonab spune:
Si eu ma enervez rau de tot la masa lui Razvi, ma apuca pur si simplu disperarea cand e ora mesei.La oricare Si cea de legume si cea de fructe.Nu vrea nimic, orice combinatie ia-s face nu vrea,sta cu mancarea in gura si eu pot sa ii bag lingurita plina in gura pana e plina la max si el nu inghite.si uite asa reusesc sa ii dau max 100 de grame intr-o ora de maraieli si foieli.
Asa face de vreo doua sapt aproape, el care nu refuza nimic, manca 200 de grame in 10 min.
Noroc ca mai bea lapte seara si dimineata, la ala nu prea am probleme.Da nici ala nu mai mult de 200ml dimineata, iar seara i-l mai fac cu cereale si reusesc sa ii dau 240ml
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
VEDETA LU MAMA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR
Ellenuta spune:
neata
vin si eu la desi sunt suparataa .. am dat-o din lac in put, eva tuseste, si nu tuse seaca, rupe .. ia eurespal 5 ml de 3 ori zi si rinathiol, 3 ml 2 ori zi .. nu mai pot!! a tusit rau azi noapte, s-a trezit, inecat
laurici imi pare tare rau ca thea e bolnavioara, bine ca te-a ajutat tati. sanatate multa!
eliza
alina asta vroiam sa spun .. ca paseste timid si se tine strans de bara aceeea .. normal ca iesiti afara, cum sa nu?
ereena parca parca are ceva si de la tati ..
alina ce bine ca ati scapat de branula si e mai bine anita.
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
ramonab spune:
Gemenii lui Ginger, Alexandra Maria(dana vio), Eva Maria (ellenuta), Isabella Andreea (madanic),Alexandru Luca (tinnaS),Mihnea Adrian (teo2rina)
RAZVANICI LA 9 LUNI
VEDETA LU MAMA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR
ginnette spune:
Neata fetelor,
Eva Maria si Alexandru Luca sa cresteti mari, sanatosi si norocosi!
Si pentru ceilalti bebelusi mai putin "forumisti
Helene, Eva seamana si cu tati; dar asa cum au spus si fetele, voi aveti multe trasaturi comune, asa ca seamana cu amandoi!
Acum, multumesc Lalad pt "noul program de alimentatie"; si eu as vrea sa-i dau pranzul la 12:30 - 13:00 ca sa doarma dupa amiza, dar mai am de "lucrat" la cum ii voi scoate masa de la 11:00 si ce-i dau de la 13:0 ;a 18:00. Mai analizez!
Am vazut ca Ana a scapat de branula; super! Sper sa-si faca efectul tratamentul oral!
Ramo, cand iei rezultatele la exudate? Sa ne spui si noua cum au iesit.
Sanatate multa clopotzeilor bonaviori; sa se faca repede bine (nu nominalizez ca nu vreau sa "sar" pe cineva!
Am vazut cateva poze cu Bianca, Benji, Luca si Sara - niste minunatii!
Mai am cateva de vizionat. Dar e putina nebunie pe-aici!
A, am vazut c-a scris ceva si Miky-baby; mai e in Ro?
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
alina023 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NataliaS Neata si de la noi dupa inca o pauza justificata de chestii neplacute... Va spuneam vineri ca si Stef are februta si o puneam pe seama dintisorului buclucas...ei bine...nu era dintisorul, ci o nenorocita de febra aftoasa; sarmana copila are afte virale in gat, pe gingiutele care si asa sunt chinuite, pe limba si una chiar pe buza...Am crezut initial ca vom scapa doar cu Nurofen si ceva gel, dar de ieri ne-a trecut dr. pe Aciclovir. Nu va mai spun ca ia greu medicamentele, nu mananca mai nimic, doar tzitzi si ceva solid (f putin), iar tzitzi parca nu e suficient cu tot efortul meu...e sacaita si am tot tinut-o in brate, iar acum s-a prins ca se poate si asa si vrea sa adoarma doar in brate...eee 'om scapa noi si de asta... Sanatate Theei - mami mergi cu fata la medic sau macar vb cu ea la tel si da-i si Biotics baby 3 plicuri/zi...nu ti-a zis medicul sa-i dai impreuna cu antibioticul??? Sanatate si Anitei si Sofiucai - am vazut ca si ele sunt bolnavioare...si tuturor copilasilor bolnaviori Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005 Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/ Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian) http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw |
Puiuta mica....ce mult trebuie sa sufere si ea cu aftele acelea! Stiu ca-s f dureroase. Ai idee de la ce au putut sa apara?
Multa sanatate!!!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
jelimoni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LaLa_20 http://good-times.webshots.com/photo/2284935430102239560tGCxec-----> POZE PROASPETE!!!daca vreti sa ne vedeti SI UN FILMULET:http://good-times.webshots.com/video/3001507640102239560IVUdTx Cea mai optimista mamica! Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007) Povestea nasterii Printesa mea -->NOU!!! Bibi se face mare! UITE CINE VORBESTE!!! In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!! |
lala bibi e pur si simplu mortala!!ce-i place ei la baita!!cum sa nu fi luptat ea cu viata cand are atata pofta de viata asa un copil vesel!!
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
ramonab spune:
Roxi, maine o sa iau rezultatele de la exudat.Si tot maine mergem sa i le ducem si doctoritei si vedem ce mai zice.
RAZVANICI LA 9 LUNI
VEDETA LU MAMA
NataliaS spune:
Anca - cu intarziere - sa fii sanatoasa, fericita si iubita!
Mersi de intrebare, Ana pare sa se acomodeze cu gradinita, mai chitaie din cand in cand, azi de ex a dus-o Horia la gradi si a facut botic...sper ca nu a si plans, vedem la 4 cand merg sa o iau.
Alina - ma bucur ca Ana a scapat de nenorocita de branula...uff mare pacoste...
Stefanitza se pare ca a luat de undeva, mi-a zis dr ca e mare epidemie de viroza Coxakie - responsabila de aceasta febra cu afte
Am incercat sa-i dau papa si nu vrea deloc...numai tzitzi...nu stiu ce sa mai beau sa fac mai mult laptic...iau deja Galafor si beau ceai de chimen...sper sa fac fatza cererii
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw