Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (124)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Roxi, maine o sa iau rezultatele de la exudat.Si tot maine mergem sa i le ducem si doctoritei si vedem ce mai zice.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
VEDETA LU MAMA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR

ramo tin pumnii sa iasa bine!!
inca n-am apucat sa votez miresici da promit ca o s-o fac dupa ce-l culc de amiaza pe robert
pusici

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:

Si eu ma enervez rau de tot la masa lui Razvi, ma apuca pur si simplu disperarea cand e ora mesei.La oricare Si cea de legume si cea de fructe.Nu vrea nimic, orice combinatie ia-s face nu vrea,sta cu mancarea in gura si eu pot sa ii bag lingurita plina in gura pana e plina la max si el nu inghite.si uite asa reusesc sa ii dau max 100 de grame intr-o ora de maraieli si foieli.
Asa face de vreo doua sapt aproape, el care nu refuza nimic, manca 200 de grame in 10 min.
Noroc ca mai bea lapte seara si dimineata, la ala nu prea am probleme.Da nici ala nu mai mult de 200ml dimineata, iar seara i-l mai fac cu cereale si reusesc sa ii dau 240ml

RAZVANICI LA 9 LUNI
VEDETA LU MAMA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR

Ramona, nu stiu daca functioneaza si la voi dar poate merita incercat. Tu stii bine ca Andrei nu a facut parte multa vreme din categoria mancaciosilor insa eu nu l-am lasat sa lungeasca mesele.
Daca am vazut ca in primele 5 minute nu a mancat macar jumatate de cantitate sau incepea sa tina mancarea in gura ma opream. Pur si simplu. Il spalam pe botic si opream masa.
Reluam procedura dupa 15- 20 de minute si deobicei coopera. Daca nu iar ma opream.
Dupa ce i-am facut asa cam la 4-5 mese a invatat ca nu mai primeste daca nu papa.
Asa incat la noi oricare masa fie la lingurita fie la bibe nu depaseste 15 minute niciodata ( toata cantitatea). De obicei in 10 minute e gata.
Eu il pun in scaun, caut reclame ( nu-i bine dar asta e, asa mananca) ma postez cu castronul si incep sa balotez lingurita dupa lingurita . Lingurita la noi e plina , cu varf , nu am mers pe varfuri de lingurita ca muream cu el in scaun, se plictiseste. Ii mai dau si o masinuta in mana sau o chestie care fosneste, o punguta ceva si gata, uita ca eu il indop.
In general odata cu prima tura de reclame e gata masa .

a si recunosc cinstit ca eu nu am avut nervii necesari sa ii las sa se hraneasca singuri, cu niciunul. Asta e. La un moment dat pe la 2 ani l-am lasat pe Bogdan dar atunci isi coordona bine de tot mana.
Varianta cu mancare insirata in tot livingul si copilul mozolit pana in urechii eu nu am putut incerca, suporta. O fi util pentru dezvoltarea lor dar pe mine nu m-au dus nervii. asa incat nu au avut acces la mancarea din castron. Eu l-am hranit/ il voi hrani pana va ajunge la varsta in care o poate face frumos singur.
Mancare singur doar chestii care nu se insira gen cubulete de fructe/ legume, bucati de carne individuale, soldatei, biscuiti chestii din astea. Nu ciorbita sau piureul.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

am pus si pozute cu tati mic , sa vedem a "cui" e bitzi.

e drept ca lumea ne spune ca semanam asa la trasaturi, dar mie nu mi se pare ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Ellenuta intradevar voi semanati foarte mult... asa ca nu-i de mirare ca Bitzi e asa de frumoasa. pentru mamica si un pentru Bitzi

Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Miutza

am uitat sa va spun, avem si noi doi dintisori aparuti pe rand fara tam-tam, fara sacaieli sau plansete. aproape ca ratam momentul daca nu verificam intr-o doara gingiile ei glumind cu tati "la cat e de cuminte Maya, nici n-o sa stim cand ii ies dintisorii!" si era s-o patim

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra

Felicitari pentru dintisori si multa sanatate . Si lui Mihaita tot asa i-au aparut dintisorii. La primul am zis intr-o zi sa-i dau si eu cu calgel ca rodea tot si cand sa-l masez simt ca ma zgarie ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Citat:

Si eu ma enervez rau de tot la masa lui Razvi, ma apuca pur si simplu disperarea cand e ora mesei.La oricare Si cea de legume si cea de fructe.Nu vrea nimic, orice combinatie ia-s face nu vrea,sta cu mancarea in gura si eu pot sa ii bag lingurita plina in gura pana e plina la max si el nu inghite.si uite asa reusesc sa ii dau max 100 de grame intr-o ora de maraieli si foieli.
Asa face de vreo doua sapt aproape, el care nu refuza nimic, manca 200 de grame in 10 min.
Noroc ca mai bea lapte seara si dimineata, la ala nu prea am probleme.Da nici ala nu mai mult de 200ml dimineata, iar seara i-l mai fac cu cereale si reusesc sa ii dau 240ml

RAZVANICI LA 9 LUNI
VEDETA LU MAMA

Ramona, nu stiu daca functioneaza si la voi dar poate merita incercat. Tu stii bine ca Andrei nu a facut parte multa vreme din categoria mancaciosilor insa eu nu l-am lasat sa lungeasca mesele.
Daca am vazut ca in primele 5 minute nu a mancat macar jumatate de cantitate sau incepea sa tina mancarea in gura ma opream. Pur si simplu. Il spalam pe botic si opream masa.
Reluam procedura dupa 15- 20 de minute si deobicei coopera. Daca nu iar ma opream.
Dupa ce i-am facut asa cam la 4-5 mese a invatat ca nu mai primeste daca nu papa.
Asa incat la noi oricare masa fie la lingurita fie la bibe nu depaseste 15 minute niciodata ( toata cantitatea). De obicei in 10 minute e gata.
Eu il pun in scaun, caut reclame ( nu-i bine dar asta e, asa mananca) ma postez cu castronul si incep sa balotez lingurita dupa lingurita . Lingurita la noi e plina , cu varf , nu am mers pe varfuri de lingurita ca muream cu el in scaun, se plictiseste. Ii mai dau si o masinuta in mana sau o chestie care fosneste, o punguta ceva si gata, uita ca eu il indop.
In general odata cu prima tura de reclame e gata masa .

a si recunosc cinstit ca eu nu am avut nervii necesari sa ii las sa se hraneasca singuri, cu niciunul. Asta e. La un moment dat pe la 2 ani l-am lasat pe Bogdan dar atunci isi coordona bine de tot mana.
Varianta cu mancare insirata in tot livingul si copilul mozolit pana in urechii eu nu am putut incerca, suporta. O fi util pentru dezvoltarea lor dar pe mine nu m-au dus nervii. asa incat nu au avut acces la mancarea din castron. Eu l-am hranit/ il voi hrani pana va ajunge la varsta in care o poate face frumos singur.
Mancare singur doar chestii care nu se insira gen cubulete de fructe/ legume, bucati de carne individuale, soldatei, biscuiti chestii din astea. Nu ciorbita sau piureul.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

LalaD, sa stii ca o sa incerc si asa ca deja is disperata.
Si el manca inainte si cu reclame si fara, ii mai puneam un pic de mancare pe masa sa isi bage mainile in ea sa aiba ocupatie, sau ii dadeam o jucarie.Acum nimic din toate astea nu merge.
Nu mi-ar fi ciuda pe el daca ar fi la greutatea normala, dar e un piticutz si nu isi poate permite sa nu manance.De asta mi mai tare ciuda.

RAZVANICI LA 9 LUNI
VEDETA LU MAMA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cati_magureanu

Nicole, chiar ca ai fost o nasica tare frumoasa si fina si eleganta! Ce-a crescut si Iepurila mic! L-am vazut in poze! mama pe el de frumusel!

Cati multumim pentru aprecieri. Da... uite cat au crescut copilasii nostri. Sicer, m-am uitat la poze si aproape ca nu l-am recunoscut pe Matei. S-a schimbat mult, mie mi-au ramas in minte pozele de la concursul cu piciulici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ramo, tin pumnii sa iasa bine!

LalaD, si mama i-a facut asa, la inceput si acum nu mai avem probleme; tot cam in 10 min se termina masa.
Dar fara tv; in schimb, ii da o lingura in mana (de inox) si bate in masa, intre "turele" de linguritze.

I-am mai dat si eu linguritza (cateodata goala, cateodata cu piureu/fructe inea) dar se uita la ea si casca gura catre mine/mama sa-i bagam ceva

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

ce veselie era acolo ?! Iar o sticla de apa minerala este o jucarie mi-nu-na-ta !!
Am recunoscut si parcul de la sala sporturilor....
mihaita baiat frumos!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Laura si un pupic pentru dragalasa de Eleni. Dar tu poze mai noi nu ne mai arati???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

ceau zuze....
sunt fff suparata,nu stiu care e treaba dar eu nu imi mai pot culca copila dect in brate ,sunt praf si pulbere,nu mai are stare deloc in patut,singuru ei gand este sa se ridice in picioare si sa mearg roat roata prin patut,o obosesc,isi scoate ochii de somn,i lac de apa dr nu renunta,o iau in brate in 2 min max adoarme si dormita ramane dar nu inpatut,nu are astampar deloc deloc,nu are stare
ce sa i fac?
D-ne am citit de Ana,bine ca nu mai are branula si sa se faca bine odata
Elle si la noi tot asa a inceput tusa nenoricitapt Eva
am vazut-o si pe Bibi la baita si pe Benji si nu mai nominalizez sa nu uit pe cineva

Sara Ioana 15.02.2008

POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

Citat:

Neata!!!

Aweya l-am vazut si pe piciulinu tau care e baiat mare sta in picioare langa carut.Mi-a placut fff mult salopeta de blugi.

RAZVANICI LA 9 LUNI
VEDETA LU MAMA

Ramonici . Am vazut si pozele voastre, iar ultima in care sunteti amandoi este asa de frumooooasa. Are ochii tai Razvaniciul.
Si legat de salopeta, multumim, am luat-o de la BE.

Mergi la inceput