Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (124)
Raspunsuri - Pagina 17
anca.b spune:
Multumesc tuturor pentru urarile de ieri! Madalina, Ema, Gratiela, Nicole, Cati... si . sper ca nu am uitat pe nimeni!
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
ramonab spune:
Alina023, ma bucur ca ati scapat de branula aia afurisita. mare sa treaca supararea piticei ca a cazut.
LauraI, eu zic sa o asculti pe Alina si sa duci fata la doctor.Sau poate te-ai dus deja?
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
VEDETA LU MAMA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR
anca.b spune:
Alina, ce bine ca a scapat Ana de branula! saracutza!
Laura I, fugutza cu Theea la doctor azi...poate nu e bun tratamentul si de asta varsa!
Natalia, sanatate multa Stefanitei. Ana cum e cu gradinitza? s-a obisnuit?
Miutza, un pupicel si pentru micutza maya care e bolnavioara.
Mami, cum mai e Sofia?
Povestea Nasterii
Ereena spune:
mi-am luat portia de poze in dimineata asta, am vazut un benji simpatic foc , pe bibi la baita , mihaita de aweya ,pe luca l-am mentionat ...si nu mai stiu
multa sanatate anite mici si iubite ,stefiutei si theei .
MATEI
Primul 5.10.2008
PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
anca.b spune:
Si noi mergem azi la doctor. din fericire doar pentru controlul de 9 luni. speram sa fie bine.
Povestea Nasterii
Ereena spune:
si acum ....
neata ,zuze buburuze.....
VEEEEEEEEEEEEN, esti la scoala? tu parca ii dai gulie piticului. cum o prepari?nu mai este nimeni care stie?
MATEI
Primul 5.10.2008
PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
Ereena spune:
de la wiki citire pt cele interesate
Gulia (Brassica oleracea var. gongyloides) este o leguma cu o aroma dulce si delicata între ridiche si varza cu un continut bogat în vitamina C si potasiu. Desi pare a fi o radacinoasa care creste în pamânt, gulia de fapt se dezvolta la suprafata solului. Este o leguma vitalizanta; si foarte dietetica
Continut caloric: 100g gulie cruda = 25 cal Proprietati: Sursa excelenta de vitamina C (o cana de gulie aduce un aport de 140% din doza zilnica recomandata de vitamina C) si potasiu Vitamia A, E, B, calciu, magneziu, zinc, fier Bogata in fibre
Indicatii
Prin continutul sau caloric scazut este indicata in dietele de mentinere a siluetei sau de slabire Ajuta la stabilizarea nivelului glucozei in sange – utila in controlul diabetului Elimina apa din organism – indicata in edeme Ajuta la vindecarea infectiilor virale, in bronsite, tuse, angine Contine glicosinolati – substante care inhiba captarea iodului de tiroida consumul guliei fiind nerecomandat la persoanele cu probleme tiroidiene Mod de consum
Guliile se pot pastra nespalate in frigider intr-o punga de plastic timp de o saptamana sau chiar mai mult Alegeti guliile mai mici fiindca sunt mai dulci si nu foarte tari Daca frunzele sunt proaspete ele pot fi folosite in salata ca o componenta delicioasa Gulia poate fi consumata cruda, fiarta sau coapta; gulia fiarta este foarte digerabila Gulia aduce o aroma speciala oricarei ciorbe iar gulia murata este o delicatesa Sucul de gulie este foarte vitalizant dar trebuie amestecat in proportie de 1/4 cu alt tip de suc, de exemplu de morcovi sau mere Puteti obtine un suc din gulie si daca o scobiti si umpleti cavitatea cu zahar; siropul se formeaza in cateva ore; se administreaza cu lingurita zilnic, in infectii virale respiratorii
MATEI
Primul 5.10.2008
PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
anca.b spune:
Ereena, si eu ii dau gulie lui stefan. o fierb pur si simplu cu celelalte legume si le pasez impreuna (morcov, patrunjel, telina, cartof, dovlecel etc).
Povestea Nasterii
jelimoni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LaLa_20 Anca.b...vezi ca ma superi... Am uitat sa va anunt ca Bibi azi a facut buf cu premergatorul...cum ea merge mai mult intr-o parte cand sa treaca de pe parchet pe covor,treceri pe care de altfel le face cu brio,a facut un buf pe covor...si in loc sa planga...ea s-a apucat de lins covorul... Cea mai optimista mamica! Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007) Povestea nasterii Printesa mea -->NOU!!! Bibi se face mare! UITE CINE VORBESTE!!! In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!! |
hihi mi-o si imaginez!!!super tare faza!
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
Ereena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca.b Ereena, si eu ii dau gulie lui stefan. o fierb pur si simplu cu celelalte legume si le pasez impreuna (morcov, patrunjel, telina, cartof, dovlecel etc). Anca si Stefan (13.01.2008) www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan Povestea Nasterii |
sar'na
ma duc sa pun aspiratorul repede sa aduc copilul. astazi ete sarbatoare SF. Paraschiva
MATEI
Primul 5.10.2008
PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI