Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (124)
Raspunsuri - Pagina 15
Eliza spune:
Alina, cred ca Elena a vrut sa spuna ca Ioana paseste timid si afara, ca de iesit afara stim ca toti clopoteii ies
Ellenuta acum chiar ca m-ai confuzat,cand am vazut poza cu tine mica juram ca Eva e o mini Elena, acum vad ca tu si sotul tau semanati cand erati mici(poate si de aia v-ati intalnit si v-ati casatorit ). Indiferent cu cine seamana Eva e o dulceata.
Eliza
Emma(19.02.2008)
Poze studio
Povestea nasterii
Laura Ioana spune:
Fetelor, nu am citit nimic, sunt neagra de suparare!
Abia acum a adormit Thea, dupa crize de plans isteric, doua KK diareice (trimis sotz sa ia smecta si lapte fara lactoza), vomat peste tot (pus la 1,20 noaptea rufe la spalat, ca si kk ajunsese pe haine, iar pe altele voma si nu mai aveam hainute - azi spalasem alta masina)...io in pragul unei crize de nervi, noroc ca sotzul a fost acasa, nu? Acu i-am dat antibioticul si un rest de biberon fara lactoza. Smecta a trebuit sa-i dau cu seringa 5 ml, ca nu voia neam! Doamne ajuta sa treaca peste perioada asta cu bine, ca e ingrozitor!!!!
Multa sanatate clopoteilor bolnaviori si pe cei care au scapat de viroze si alte cele sa-i pazeasca Dumnezeu in continuare
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
cati_magureanu spune:
DRagi zuzici,
am intrat special sa va multumim, tuturor acelora care s-au gandit la noi si ne-au urat toate cele bune la aniversarea celor 9 lunitze! Un "La multi ani" special si de la noi pt. Anca si bb Stefan!
Sa fiti sanatosi si sa va bucurati unul de altul toata viata!
Va multumim mult!
Asa cum am promis, voi posta si povestea nasterii lui Matei.
Eliza, am admirat si noi pozele Emmei! Tare frumos modelul dar si parintii modelului ! Si, apropo de aemanarea dintre soti..sa stii ca si tu semeni cu sotul tau..aveti ceva in comun...
Multumesc mult pentru raspunsul referitor la tarc..Da, cel la care ma refeream era acel gardulet colorat...Am crezut ca, poate l-ai gasit si in magazine..Da, si eu l-am vazut tot pe net pe la vreo suta si ceva de dolari...Inseamna ca numai de pe net pot sa-l achizitionez..
Pupam si noi clopoteii bolnaviori poate se fac bine mai repede! Imi pare rau sa aud si de Anita a lui Alina si de Sofiuca a Stancutei.. sa se faca bine!
Lauriciule (D), multam fain, special, pentru urarile transmise lui ginerica si ca ai intrebat de noi! De asemenea, imi pare tare rau sa aud ca virusache a atacat din nou! Ce face "noruletul" meu?
Imi place fantastic de mult ca l-ai dus pe Dimi la dansuri...Mi-as dori si eu pt. Matei asa ceva (eu am fost cu balet, dansuri, gimnastica etc.) si mi-ar placea sa aiba si o indeletnicire artsitica de genul asta...sa vedem...
Miutza, bine ai mai revenit pe la noi! Am admirat si noi bombonica de Maya!
Aceleasi urari de bun revenit si Racai! Frumos clop-otel avem!
Elle..da..Bitzi seamana cu amandoi la fel de mult...Parca la linia fetei, as zice ca aduce mai mult cu tati...insa ochii, partea de sus cu tine ...
Felicitari pentru dintzocul nr. two!
De asemenea, felicitari pentru progresele facute (Adelutza si Matei) precum si ceilalti clopotei de are nu stim dar au mai inregsitrat cate un progres!
Chiar, sunt multe fete de care nu mai stim nimic, nimic de saptamani, luni de zile...
Irinouka s-a suparat pe noi? Cretzulina? Miha, Nour, Gabritza, Isidora, Monicaa, Guguleeeee, Anandrei, Nicole_es, rlc_sandor, Darene, Iepuruta, Iulia82...si multe, multe fete...
Fetelor, ce-o mai face Kossir? Mai stie cineva ceva de ea?
Kossir, daca ne mai citesti, mai da-ne de veste despre tine!
Miri? Ne lipsesti mult...
Doculet, ce scump este Serbanelu' cum rade el cand se da 'uta!
Cum ai inserat filemuletul aici? Cu youtube video?
Nicole, chiar ca ai fost o nasica tare frumoasa si fina si eleganta! Ce-a crescut si Iepurila mic! L-am vazut in poze! mama pe el de frumusel!
Lala_20, am admirat-o si pe Bibilina vesela la baita! He, he..ce haioasa este!
Honey? Ce face AJ?
SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!
Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
laura_dimitris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LaLa_20 http://good-times.webshots.com/photo/2284935430102239560tGCxec-----> POZE PROASPETE!!!daca vreti sa ne vedeti SI UN FILMULET:http://good-times.webshots.com/video/3001507640102239560IVUdTx Cea mai optimista mamica! Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007) Povestea nasterii Printesa mea -->NOU!!! Bibi se face mare! UITE CINE VORBESTE!!! In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!! |
Ce fericita se juca ea la baitza....!!!!
Eu am urmatoarea problema... (am vazut ca si bibi face ca eleni) pai, ii dau sa bea numai apa plata, ii sterilizez in continuare biberoanele si suzetele iar ea suge de zor la jucariile pe care i le pun la baitza, jucarii pline de apa calda, (nepotabila - cred!) apa cu sapun bineinteles....
oare nu-i poate face rau la burtica apa aia pe care o baga in guritza???
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
laura_dimitris spune:
citat din mesajul lui Shose Bitzi sanatate multa pufoshica draga. Si pe mine m'a luat tusea acum pe final de raceala. Cred ca a fost virus, ceva. Cred ca asta e pasul urmator si la Pip. Ca mucii i s'au cam incheiat. Lala, Bibica ta e mortala in cada. Curand tre' dusa la piscina. La noi e nashpa ca nu avem cada. Chiar voiam s aintreb mamiile care mai sunt in situatia mea, ce facem, pana cand le mai facem baie in caditza? De la 1 an ii bagam la dush? Sau cum? Am vazut pozici cu Razvan puisorul lui Raca. E frumusel foc, are o pozica in care plange asa cu foc, de'mi vine sa sar sa'l iau i brate si sa'l dragalesc. Pozici profi cu domnisoara Emmaam mai vazut . O grasunika frumusica! Ca tot suntem la ora de strigat catalogul Mi'e dor de Mishu cu al ei bb C. Shose si Pipetzica (12.02.2008) Poze Sunt mare Povestea Nasterii |
eu inca o spal pe eleni in caditza ei. La sfarsit o lipezesc intotdeuna cu dushul. Nu neaparat ca ar fi nevoie, cat , mai mult, sa fie obisnuita cu el. Ii place la nebunie si incearca sa prinda cu manutele ei apa ce tasneste din para dushului...
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
citat din mesajul lui Ioanact Nu imi raspunde nimeni? Voi asa stati cu bb vostri, 40'- 1h? Am stat 15 ' sa bea 180 ml de lapte (i-am dat dupa baita). De fapt eu m-am chinuit si ma chiuni cu ea decat am inceput diversificarea. Ioana la 5-8 luni Poze www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank">Filmuletele Ioanei Alte poze si filmulete cu IOANA ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) |
la mine doar masa de pranz - legumele cu carnitza - dureazaasa mult... laptele il bea in maxim 15 minute. si adoarme imediat dupa bibele respectiv.
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
citat din mesajul lui miky_mamica Raspundem la apel ca doar eram prin zona ..... suntem mai bine multumim lui Dumnezeu, a reusit un dinte sa sparga gingia si acum se vede bine si celalalt asa ca mai am ceva de tras. Mucisorii nu prea mai exista, tusea mai persista putin, dar suntem vioi ca am si reusit sa cadem din pat de doua ori intr-o zi ..... si avem si un cucui drept in frunte.... In ultimele zile a fost greu cu intratul pe forum pt ca am fost la ai mei la curte ca s-a operat mama si a trebuit sa stam pe capul ei sa nu se dea jos din pat . Dar uite ca a trecut si suntem din nou cu voi si va trimitem un si cate o la fiecare mamica, plus o urare de sanatate tuturor clopoteilor bolnaviori ca am citit ca sunt cativa..... Mai tarziu detalii cu ce stie Lucu sa faca mai bine... Miky de LUCA GABRIEL Totul despre mine din burtica mamicii pana la zi La 8 luni - la mare Poze cu Luca Gabriel Cea mai fericita zi din viata noastra a fost 29 Decembrie 2007 !!! si de atunci traim un vis ... |
bine ca a trecut raceala lui luca!!!!
sanatate multa mamei tale!
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
citat din mesajul lui ceska777 ...am mai pus ceva poze noi aici:http://good-times.webshots.com/photo/2462658010102658297uuvurK Stoisor, sunt si cele cu luna de care vorbeam intr-o seara! LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI! Ceska, mamica de Benjamin mic si scump - 9 LUNI (23.12.2007) Filmulete! Poze f. noi Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
lui benji dragalasul!!!!
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
citat din mesajul lui Ioanact ElizaIoana e cam activa, dar la noi nu numai masa de pranz dureaza 40' ci si cina, tot timpul, reusesc sa ii bag in gura, dar sta cu mancarea in gura si dupa ceva timp o scuipa.M-am uitat in gurita ei nu ii iese nici un dintisor, asa face de cand am inceput diversificarea. Am facut si eu pozeIoanei. Ioana la 5-8 luni Poze www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank">Filmuletele Ioanei Alte poze si filmulete cu IOANA ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) |
printesica roza!
ce costumas frumos are!
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
citat din mesajul lui aweya LA MULTI ANI ANCA! SA FII SANATOASA, FERICITA SI TOATE DORINTELE SA TI SE INDEPLINEASCA! Multumim din suflet tuturor fetelor care ne-au vazut pozele s ne-au complimentat... nu meritam atat de multe laude... Chiar daca am vazut foarte multe poze, vreau sa-i mentionez pe cele mai recente: Bibi este o scumpa in baita, Benji e super sofer in premergatorul lui, Ioana frumusica cu rochita de 9 luni, Matei de Ereena cuceritorul deja frange inimioare, Emma este super dulcica cand se stramba (mi-au placut mult pozele voastre), Bitzi este copia fidela a mamei, Pipetzica este tare haioasa cum papa copanelul, Antonia cea ghidusa se uita urat la omuleti. Le dorim multa sanatate clopoteilor bolnaviori! Si mai punem si noi cateva poze de azi din parc http://good-times.webshots.com/photo/2372041480103262312OjQXqL Va pupam si va dorim o noapte linistita! Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008) |
ce veselie era acolo ?! Iar o sticla de apa minerala este o jucarie mi-nu-na-ta !!
Am recunoscut si parcul de la sala sporturilor....
mihaita baiat frumos!
si Eleni - 05.02.2008