Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (124)
Raspunsuri - Pagina 14
Ereena spune:
seara buna
astazi nu am avut net si vad ca ati scris ceva pagini.inainte sa citesc ,am si eu o intrebare. cum gatiti gulia pt bebei? tot fiarta? amestecata cu ceva legume anume sau cum?matei mananca de vreo luna brocoli si avocado dar citeam astazi ca se dau de la un an .ce parere aveti?
MATEI
Primul 5.10.2008
PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
aweya spune:
LA MULTI ANI ANCA!
SA FII SANATOASA, FERICITA SI TOATE DORINTELE SA TI SE INDEPLINEASCA!
Multumim din suflet tuturor fetelor care ne-au vazut pozele s ne-au complimentat... nu meritam atat de multe laude...
Chiar daca am vazut foarte multe poze, vreau sa-i mentionez pe cele mai recente: Bibi este o scumpa in baita, Benji e super sofer in premergatorul lui, Ioana frumusica cu rochita de 9 luni, Matei de Ereena cuceritorul deja frange inimioare, Emma este super dulcica cand se stramba (mi-au placut mult pozele voastre), Bitzi este copia fidela a mamei, Pipetzica este tare haioasa cum papa copanelul, Antonia cea ghidusa se uita urat la omuleti.
Le dorim multa sanatate clopoteilor bolnaviori!
Si mai punem si noi cateva poze de azi din parc http://good-times.webshots.com/photo/2372041480103262312OjQXqL
Va pupam si va dorim o noapte linistita!
Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)
Ellenuta spune:
am pus si pozute cu tati mic , sa vedem a "cui" e bitzi.
e drept ca lumea ne spune ca semanam asa la trasaturi, dar mie nu mi se pare ..
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
Miutza spune:
buna mamici si clopotei!
Ereena, eu i-am dat avocado de pe la 6-7 luni si n-a avut pb cu el. e fff bun pt ei si sunt f rare cazurile de alergie. in rest, nu stiu.
Maya e bolnavioara si ea... acum 10 zile a avut o raceala (un virus luat de la tati) cu febra si un pic de rosu in gat plus mucisorii aferenti. i-a trecut repede (2zile). la o sapt dupa, a facut febra 39,3 si apoi oscila intre 37,8 si 38,7 timp de 3 zile. azi dimineata i-au aparut pete si punctulete roz. ma asteptam sa fie roseola infantum insa dr la tel a zis ca ar fi pojarel. la consultatie insa..."nu pare a fi pojarel." ganglionii nu-s inflamati si nici petele nu-s ca la pojarel... in schimb are un punct mic alb pe o amigdala (banuiesc ca e puroi, nu? ) a vrut sa-mi dea antibiotic insa vazand fatza mea dezamagita a zis sa mai amanam cu o zi si vedem cum evolueaza starea ei. maine dimineata mergem sa facem analiza sa depistam daca e infectie sau nu apoi seara la dr iar. pana atunci, paracetamol supozitoare si violet de gentiana in gat!!! nu am cum s-o dau in gat pt ca nu ma lasa offff...stiu ca e pt uz extern dar daca asa a zis, asa facem dar cum sa-l pun in gat (in dreapta cica, mai are si pretentii off)???
am vazut ca mai sunt clopotei bolnaviori dar n-am citit sa vad cine si cum. imi pare rau pt toti, copiii nu merita sa fie bolnavi! sanatate tuturor!
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra
Ellenuta spune:
ia uite .. ioana a inceput tip til tip til sa mearga si pe afara. bravo! vad ca se tine bine! pupam frumusica
Eva creste mare
Eva
Miutza spune:
am uitat sa va spun, avem si noi doi dintisori aparuti pe rand fara tam-tam, fara sacaieli sau plansete. aproape ca ratam momentul daca nu verificam intr-o doara gingiile ei glumind cu tati "la cat e de cuminte Maya, nici n-o sa stim cand ii ies dintisorii!" si era s-o patim
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra
Ellenuta spune:
MAGNUM CARAMEL & NUTS ..do i have to say more??? ne-bu-ni-e! super inghetata .. da' am avut numa' una si acum am dat-o pe mousse de la napoca ..
plec la nani .. a inceput CSI si asa bine adorm la el ..
noapte buna
Eva creste mare
Eva
Ioanact spune:
[b]Da Ellenuta, crezi ca noi nu meregm si pe-afara?
Ioana la 5-8 luni
Poze
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank">Filmuletele Ioanei
Alte poze si filmulete cu IOANA
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
Ioanact spune:
Am plecat sa ma culc, va doresc o seara linistita si sa nu va trezeasca bb.
Ioana la 5-8 luni
Poze
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank">Filmuletele Ioanei
Alte poze si filmulete cu IOANA
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
miky_mamica spune:
Sunt mai libera acum ca puiul s-a culcat mai devreme in seara asta si am reusit sa spal bibe si sa fac un pic de curatenie pe aici..........
Am vazut ca ati dat strigare si pt Gatta si pt Nemary, tocmai azi am vb cu ele si sper sa ne intalnim maine in parc ca nici noi nu prea ne-am vazut in ultimul timp..... Am si niste poze mai recente cu Sara si Luca daca vreti sa le vedeti sunt undeva pe aici si sper sa ne vedem si cu Dariutza sa mai facem poze si cu ea .... ca acum or sa creasca si n-o sa-i mai recunoastem ....
Deci sa va povestim si noi ca deja mergem bine in picioare tinuti de o manutza plus ca deja impinge premergatorul singur singurel, dar nu in interior cum e normal, ci langa el si da-i nene prin toata casa. Iar saptamana trecuta s-a ridicat pe patutz si de atunci numai acolo cocotat sta (ca aici) si ii place la nebunie............ dar pe mine m-a disperat ca numai sa se ridice sau sa se catere pe mine stie.
Pup dulce fetele .... muahhhhhhhhhhhh cum zice Miri ... ce dor imi e de ea....