Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (124)
Raspunsuri - Pagina 13
miky_mamica spune:
Raspundem la apel ca doar eram prin zona ..... suntem mai bine multumim lui Dumnezeu, a reusit un dinte sa sparga gingia si acum se vede bine si celalalt asa ca mai am ceva de tras. Mucisorii nu prea mai exista, tusea mai persista putin, dar suntem vioi ca am si reusit sa cadem din pat de doua ori intr-o zi ..... si avem si un cucui drept in frunte....
In ultimele zile a fost greu cu intratul pe forum pt ca am fost la ai mei la curte ca s-a operat mama si a trebuit sa stam pe capul ei sa nu se dea jos din pat . Dar uite ca a trecut si suntem din nou cu voi si va trimitem un si cate o la fiecare mamica, plus o urare de sanatate tuturor clopoteilor bolnaviori ca am citit ca sunt cativa.....
Mai tarziu detalii cu ce stie Lucu sa faca mai bine...
ceska777 spune:
...am mai pus ceva poze noi aici:http://good-times.webshots.com/photo/2462658010102658297uuvurK
Stoisor, sunt si cele cu luna de care vorbeam intr-o seara!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 9 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
LaLa_20 spune:
Eliza......din acest motiv va iubesc eu pe voi...a-ti fost mai alturi de mine decat au fost unii dintre "prieteni" si chiar rude de gradul I si II...nici nu stiti cat au contat telefoanele pe care le dadea TINNA in numele tuturor...
APROPO TINNA S!!!!!!!DANE O VESTE!!!!!SUNTETI BINE TOTI???
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea -->NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
Eliza spune:
Shose poti incepe de pe acum cu dusulet, nu ai de ce sa astepti un an. E fun si pentru tine si pentru ea.
Alina depinde ce fel de copil e Ioana. Daca e mai activa si se plictiseste repede(cazul nostru) masa dureaza mai mult pentru ca etot timpul distrasa si gaseste ceva de vazut, cercetat si e foarte greu de pastrat in scaunelul ei. De obicei reusesc sa o pacalesc dandu-i ceva de facut - ii pun bucatele mici de legume fierte si se chinuie sa le ia sa le bage in gurita, sau aici sunt niste cereale sunb forma de steluta fara zahar(un fel de pufuleti din rom). Dar si la noi masa de pranz dureaza 30- 40 min. Laptele la biberon daca ii iese vre-un dintisor e iarasi chin pentru ca o jeneaza si vad ca ai zis ca a fost maraita. Nu te ingrijora, vezi daca si maine face la fel si uita-te la gingiuta.
Eliza
Emma(19.02.2008)
Poze studio
Povestea nasterii
LaLa_20 spune:
Miky mamica felicitari pt dintoc... pe cucui sa treaca si ma bucur ca sunteti mai bine!
Multa sanatate mamei tale...
Povestea nasterii
Printesa mea -->NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!
LaLa_20 spune:
Ce frumusete ai tu acolo Ceskca...si aveti si luna voastra...
Povestea nasterii
Printesa mea -->NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!
LaLa_20 spune:
Tot singura saraca Mama...
pronto lemn curat
Povestea nasterii
Printesa mea -->NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!
LaLa_20 spune:
Atunci eu ma duc la somn...Noapte buna!!!
Povestea nasterii
Printesa mea -->NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!
Ellenuta spune:
lala ce balacila frumoasa ai tu acolo!! fetita ai mare grija cu ratustele alea mici .. eva si-a varat una pe gat si am pescuit-o cu mana!!
ceska pupam baiatul pletosel cu tot cu sosetele lui dungate! tare iti seamana piticul, tati nu a fost acolo!! un scump benjilica mic!
alina depinde de dispozita copilului, au si ei zile si zile .. nu trebuie sa-i fortezi ca mai rau faci .. trebuie sa te inarmezi cu rabdare.
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
Ioanact spune:
ElizaIoana e cam activa, dar la noi nu numai masa de pranz dureaza 40' ci si cina, tot timpul, reusesc sa ii bag in gura, dar sta cu mancarea in gura si dupa ceva timp o scuipa.M-am uitat in gurita ei nu ii iese nici un dintisor, asa face de cand am inceput diversificarea.
Am facut si eu pozeIoanei.
Ioana la 5-8 luni
Poze
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank">Filmuletele Ioanei
Alte poze si filmulete cu IOANA
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)