Mamici norocoase de sept -oct 2008 (165)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

kristin bine ai revenit. ai acolo o minunatie de barbatel, si se vede ca sora lui e super-incintata de el. foarte, foarte frumoase pozele, se simte atmosfera de la voi din casa. si-mi place si camera, e foarte vesela.

felicia, in afara de cele deja mentionate (am o prietena care sustine ca la ea chiar a functionat uleiul de ricin, dar poate sa fie intimplare), cica ar mai fi stimularea sinilor: in timpul alaptatului se secreta occitocina. cica de aceea e bine sa-l pui pe bebe cit se poate de repede la sin, ca sa se contracte uterul si sa elimini placenta si tot ce mai e pe acolo de eliminat.
dar zi, noi sintem normale? eu totusi cred ca ar trebui sa stam cuminti, macar pina la termen.
foarte bine ca umbli, ce se poate intimpla? in cel mai rau caz, nasti.
a, am uitat sa mentionez, in lista plimbarilor de ieri, urcatul pe jos pina la etajul 6 al meu care-i de fapt un fel de 8 (din cauza de mezanin), de 2 ori - o data pt ca se oprise curentul, si a doua oara pt ca nu mergea liftul.
si am ratat la milimetru sansa de a naste in lift, avind in vedere ca s-a oprit curentul chiar cind deschideam eu usa sa intru. a fost oprit vreo ora jumate, ceea ce la claustrofobia mea insemna nascare, clar.

AMR 8 zile

Nausica38+ si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Yupppeeeeeeee! Am reusit!!!!!L-am adormit cu muzica si dans, functioneaza rau Amy Winehouse, Duffy cu Mercy si Gabrila Cilmi- Nothing Sweet about Me, dar cel mai mult functioneaza azi Julien Doré- Les Limites, e un cantec frantuzesc ritmat super, f comic pt cine stie franceza, poate il cautati pe net ca face minuni, fi-miu adora! Tipul care canta e un nebunel nonconformist si nah, fi-miu e topit dupa el si dupa Amyyyyy!!!!
Cantecele pt copii nu merg, nu au efect, DJ il fac!!!

Azi vreau sa comand o camera video, sa il filmez ca momentele astea sunt unice si nu il pot filma pe fi-miu! O sa va arat cum dansam noi doi, sau tati cu el si ce ii place si adoarme!!!

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah

Luca se face mare!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Neata la toata lumea,

Anca, multe luni si apoi muuulti ani inainte!

Kristin,felicitari pentru recuperarea rapida si sa fie frumos in combinatia asta de patru

Andy.p, si tu esti la capitolul mancare?Pai noi tot asta facem:mancam (amandoi,dar la el e mai justificat, ca el trebuie sa creasca), dormim, iar papam, iar dormim, ne mai suparam pe burtica si tot asa....asteptam sa vina vineri si sa facem o luna sa vedem ce bilant face nenea dr de familie

Mamica implinita de David

Daviduta

bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata burtici si mamici

Felicitari Klemi !!!!! Sa iti traiasca puiul !!! Sa fie sanatos si papacios !!!! Si tie refacere rapida !!!!

Angelynna

Kristin bine ati venit acasa !!! ce baiat frumos ai tu acolo.... si camera este superba !!!
Nu eu sunt cu problema la sani...din fericire aici nu am avut probleme deloc. Merge bine cu alptatul si piciul trage foarte bine...Fomistul de el... No way sa avem canale infundate. Iar tampoanele de sani sunt cu adevarat o minune !!!! Le ador.

Felicia ai reusit sa treci de zilele fara dr !!!! Felicitari !! Acum poti naste linistita !!!

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

mesaj Angelynna "Crina Alexandra s-a nascut aseara natural cu epidurala,49cm, 3400gr, ora 23:45.Suntem bine amandoua si va pupam."

mesajul l-am primit pe la 8 azi dimineata dar nu am reusit sa ma coectez la internet pana acum asa ca..imi cer scuze de intarziere cu vestile noi, nu ma bateti

38+ Piccola e Fragile Ariana Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Kristin bine ati venit acasa !!! ce baiat frumos ai tu acolo.... si camera este superba !!!
Nu eu sunt cu problema la sani...din fericire aici nu am avut probleme deloc. Merge bine cu alptatul si piciul trage foarte bine...Fomistul de el... No way sa avem canale infundate. Iar tampoanele de sani sunt cu adevarat o minune !!!! Le ador.

Babytza, nu are legatura tanda cu manda! Si al meu e fomist, vina era a mea! Problema mea a aparut dupa 3 saptamani de alaptat intensiv, canalele toate desfundate de la inceput, nu a fost nevoie de nik, a fost perfect! Dar pt ca nu goleam sanul drept compet a aparut o galma de lapte neevacuat pt ca ma grabeam sa il pun si la sanul stang care ea prea plin si el si durea, vroiam sa il golesc si pe el macar putin! Mare greseala! Fetelor, o masa doar un san daca galgaie de lapte, pana il goliti bine, chiar daca celalat san e si el prea plin si doare de atata lapte! Il puneti la sanul 2 la urm masa! Sper sa va fie de folos experienta altora!

Felicitari Kllemi si Angelynna!!!

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah

Luca se face mare!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Felicitari Angelynna !!!!!!!!!!!! Sa iti traiasca printesa !!!! Sa fie sanatoasa si papacioasa !!!!!!!!!!!

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

David papa la o masa cam o ora cu tot cu schimbat. Si ii dau un san la o masa. Apoi la urmatoarea masa schimbam tzitzi. Am avut la inceput rani la sfarc dar le-am tinut in frau cu compresele de la bioclin. Acum nu mai am nimik si sper sa ramanem asa. Mai dau uneori cu Balm de la bioclin,dar preventiv. Sunt produse foarte bune si isi fac efectul foarte repede. La mine chiar au functionat.

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

Klemi, Ange sa va traiasca printesele, sa fie sanatoase si norocoase!refacere rapida,va asteptem acasa cu poze si mai multe detalii

Khristin bine ai venit acasa, ai o frumusete de flacau
Nausica deci pana pe 21 sa iti tinem pumnii ca sa nu vina bebe Ania?
Carla de mami Anca, sa faci cat mai multe lunite!
nikolici, feli,babytza, tzitziri,Eva

eu raportez o noapte oribila...n-am putut dormi deloc, doar m-am fatzait de pe o parte pe alta pt ca ma dureau toate oscioarele in concluzie ma simt de parca am baut toata noaptea sper sa-mi revin din starea asta nasoala ca nu ma prinde absolut deloc.

38+ Piccola e Fragile Ariana Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput