Mamici norocoase de sept -oct 2008 (165)
Raspunsuri - Pagina 17
anca81 spune:
Nausica 

Micuta Ania hai ca mai ai putin si o vei cunoaste pe mami!!!
Lucutta, Nikolici, MaryB felicitari pentru puiuti!
Eva, aceasi "problema" o am si eu cu Carla, ziua nu doarme mai deloc, doar cand iesim afara. Si sunt singura mereu pana pe la 5-6 dupa amiaza. Sa ma vezi cum alerg de colo colo sa aspir, sa sterg praful, sa mananc, sa fac dus (am reusit performanta de a face in 5 minute, cu tot cu cremuit
) Multumesc mult pentru grija, i-a scazut febra, acum o ora avea 37.5. Intepatura arata bine, nu e tare locul si nu e nici rosu. Probabil ca asa a reactionat organismul ei mititel, sunt totusi 6 imunizari in intepatura aceea.
Mamica fericita de Carla Alexandra 
Povestea puiului meu drag
Piti mic se face mare
tzitziri spune:
Nikolici si MaryB, sa va traiasca bebeii, sa fie sanatosi si sa va bucure fiecare minut din viata!
Sau uite cate vesti![]()
Si pentru Nausica..sa vina repede contractiile si sa fie o nastere usoara si fara peripetii.
Mamica implinita de David (17.09.2008)
Daviduta
alexa si mami spune:
Nausica
DD ajuta sa vina repede si natural micuta Ania.
eva, cred ca puii astia de om au un senzor ![]()
anca un
pt micutza vaccinata.
alexa si
mami
babytza spune:
Felicitari Maryb, Nikolici !!! Sa va traiasca puiutii !!!! Sa fie sanatosi si papaciosi !!!!!! 
Nausica !!!!! 
Anca imi pare rau ca a facut Carla febra. Si Valentina a facut febra dupa primul vaccin...Asa sunt ei mai sensibili...
Eva cred ca esti tare obosita mamicule......Pupici ca sa rezisti !!!!! 

Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
tzitziri spune:
Andy.p,
Eu, pentru ca nu am avut laptic de la inceput, am baut cate 1-1,5l pe zi de ceai cu chimen si anason si am luat 1 sau maxm 2 linguri de Galactogil./zi.Asa fac si acum pentru ca nu vreau sa experimentez cum e fara.Si mai dau uneori 'pe langa' de laptic, dar nu pot spune ca dau pe dinafara tot timpul.Cred ca e cat ii trebuie lui Daviduta si poate inca putin.
Eu termin a doua cutie de Galactogil si trec pe Galactofar - Galactogilul sunt niste granule care sunt foarte dulci si uscate, si mi se pare ca nu se mai duc pe gat, indiferent cata apa bag.Galactofarul sunt capsule, asa ca o sa mearga mai usor cred.
Eu continui sa iau si ceai si Galactogil pentru ca mi se pare ca e ok...
Mamica implinita de David (17.09.2008)
Daviduta
alexa si mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tzitziri Mami de Alexa, apropo de 'necunoscut'..pe mine m-a amuzat o rezidenta care cand am intrebat de decalotare in spital a zis:pai se face asa (si mi-a aratat cum) si daca aveti probleme sau nu stiti cum,intrebati-va sotul Mamica implinita de David (17.09.2008) Daviduta |
cum anune ti-a aratat?!!! deci o sa-l bag pe tati la inaintare
multumesc de lamurire:)))
alexa si
mami
andy.p spune:

nausica 

illiamultumesc ptr raspuns
alina
si felicitari ,hai ca mai e un pic ...si fii sigura ca nu te lasam,adica au abia astept sa aud ca ai nascut,
anca
pe Carla,ma bucur ca ia scazut febra,asa fac ei la vaccin saracutzii
eva la fel si io toate pe fuga
tzitzi draguta ca de obicei
...spunemi cum sa iau galactogil,nu-l mai iau pe celalalt,sau crezi ca ar trebui sa incep cu ala??
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
http://good-times.webshots.com/album/567243206wueVQZ
sabinel spune:
ia te uita prinde si omul ceva mai mult somn si fetele nasc pe capete. ce treaba buna!
felicitari nikolici, maryb, sa aveti bebei sanatosi si sa veniti repede acasa!
hai nausica, ne gandim la tine sa nasti repede si frumos!
mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii
anca81 spune:
Yupeee, am reusit sa o culc pe piti!!! Si a si papat 120 ml, a fost tare maraita, nici laptic n-a prea mancat.
Sunt multe mamici de pitici care n-au mai intrat de mult: Clau_geo, Andreea_and, Piolica, Danucu, Nocom ... sunteti bine fetelor?
Laureta, i-a trecut bebelinei icterul?
Mamica fericita de Carla Alexandra 
Povestea puiului meu drag
Piti mic se face mare
iepurila spune:
Nausica, suntem langa tine. Nastere usoara si bebe sanatos!!!
Eu, iepurica
38+ 
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.