Mamici norocoase de sept -oct 2008 (165)
Raspunsuri - Pagina 18
felicic76 spune:
38+
Vladfalcone
bibinika
D'ale gravideniei
monica_dicut spune:
feli,
, ce faci burtica?
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
felicic76 spune:
La mai multe lunisoare micutilor sarbatoriti!
iepu: daca te consoleaza, si eu dorm extrem de prost! adik in pat ma dor toate, acum, pe scaun la birou, nu am nimic
eva: las" ca va faceti voi mari si trec toate! 
Diseara definitivez bagajul si lista de farmacie(am uitat de adjuvante ptr alaptat)
Inca un rand de agitate ptr Nedelcu
[

edit: moni, bine, am sunat dr si astept: ori mi se rup membranele ori ma internez duminica, ca maine intru in sapt 40 si cred ca bebe nu mai are loc 
38+
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
babyzapi spune:
Felicitari MARYB
. Sa-ti traiasca puiutzul si sa va bucurati de el. Multa sanatate si sa te refaci repede.
Isabela
fericita 34+ cu
Rafael Nicolas 
Primul nostru 
AMR 5 SAPT

babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tzitziri Andy.p, ![]() Eu, pentru ca nu am avut laptic de la inceput, am baut cate 1-1,5l pe zi de ceai cu chimen si anason si am luat 1 sau maxm 2 linguri de Galactogil./zi.Asa fac si acum pentru ca nu vreau sa experimentez cum e fara.Si mai dau uneori 'pe langa' de laptic, dar nu pot spune ca dau pe dinafara tot timpul.Cred ca e cat ii trebuie lui Daviduta si poate inca putin. Eu termin a doua cutie de Galactogil si trec pe Galactofar - Galactogilul sunt niste granule care sunt foarte dulci si uscate, si mi se pare ca nu se mai duc pe gat, indiferent cata apa bag.Galactofarul sunt capsule, asa ca o sa mearga mai usor cred. Eu continui sa iau si ceai si Galactogil pentru ca mi se pare ca e ok... Mamica implinita de David (17.09.2008) Daviduta |
Eu ca sa imi fie mai usor pun ceaiul in sticla de jumatate si bag cate o lingura de galactogil. Dupa 10 minute se dizolva si e tare bun. Aluneca mai usor pe gat si da gust bun ceaiului. Trebuie doar sa agiti putin sticla inainte sa bei...

Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit poze
poze David
andy.p spune:
Alexia nu doarme de azi dimineata de la 9,simt ca nu mai pot
,a mancat de doua ori,e in curat s totusi nu doarme,maraiala si iar maraiala.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
http://good-times.webshots.com/album/567243206wueVQZ
tzitziri spune:
Andy.p, nu stiu sa zic decat ce am incercat...adica Galactogil.Deci poti sa incepi cu el....acum e buna si ideea Babytzei sa le combini....eu o sa incerc cu ce mi-a mai ramas din cutie![]()
Babytza, buna idee..asa indulcesc si ceaiul
Mami de Alexa, rezidenta a tras usor de pielicica din cap...asa a zis si pediatra sa fac, dar sa nu fortez ci doar sa verific daca sunt secretii sa le sterg.
Mamica implinita de David (17.09.2008)
Daviduta
Piersicutza spune:
Nikolici
na ca mi-ai luat-o inainte si tu, felicitari!!!
Maryb felicitari, lapte mult si un bebe papacios si sanatos!!!
Azi am fost din nou la monitorizare si la control, lichidul amniotic incepe sa scada, colul se scurteaza dar bebelina mea tot nu vrea sa vina si am depasit deja termenul cu 3 zile. Nu vreau sa ajung la inducere.
Va rog scoateti si pentru mine niste agitate poate ajuta.
Pana atunci o sustin si eu pe Nausica 

40+ 
Piersicutza
sabinel spune:
piersicutzo uite una de incurajare
la maryb si nausica a functionat
mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Piersicutza Nikolici na ca mi-ai luat-o inainte si tu, felicitari!!!Maryb felicitari, lapte mult si un bebe papacios si sanatos!!! Azi am fost din nou la monitorizare si la control, lichidul amniotic incepe sa scada, colul se scurteaza dar bebelina mea tot nu vrea sa vina si am depasit deja termenul cu 3 zile. Nu vreau sa ajung la inducere. Va rog scoateti si pentru mine niste agitate poate ajuta. Pana atunci o sustin si eu pe Nausica ![]() ![]() ![]() 40+ ![]() Piersicutza |

Piersicutza 

Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit poze
poze David

noi cu ce ne mai umplem timpul?