Mamici norocoase de sept -oct 2008 (165)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

neata si de la mine!
azi avem multi sarbatoriti, Florin al claudinei face 2 lunite, Alexia laurei, Alexandra de symonne si Luca de maria2004 fac o lunita:) tuturor!!!
nu-mi vine sa cred ce vad
MARYB, felicitari! multa sanatate, sa cresti mari si cuminti! cine vorbea de cezariana?:))) felicitari inca odata pt naturala!
NIKOLICI, felicitari! sa va traiasca puiuta, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de ea!
nausica DD ajuta sa vina repede printesa Ania!
eva, poti face ceva, sa ai maaare rabdare
eu azi am facut 36S, inca una si o sa fiu no stres. dar astept si controlul de joi.
deci sunteti alaturi de mine, sa nu ramin singura burtica pe aici

alexa simami

Luca de Maria2004 s-a nascut pe 15 nu pe 14, s-a trecut prost in listuta! Vroiam sa modific eu dar nu pot din cauza pui la san, sccriu si asa greu!
La multi ani puilor sarbatoriti azi!

Edit: Maria, hai ca am facut eu modificarea!
Alina, cand am zis ca nu pot face nik ma refeream ca ma spal pe fuga ca la armata, fac curat cand e tati aasa si mai sta cu el, nu pot gati, eu sunt singurica, nu ma juta absolut nimeni si am bafta de un pui care vrea numai in brate ziua sau la san! (noaptea doarme, ufff, macar atat, doarme noaptea!!!) Nu stiu sa il dezvat ca plange pana transpira, are ochii umezi si o privire de caine batut doar daca ma duc pana la toaleta, mi-e mila de el, imi rupe sufletul, dar mi-e teama ca asa va fi mereu. Se agatza de mine, trage tare de sutien sau de par, e disperat, sa nu ii dau drumul! dar vreau si eu sa mananc macar...ooooffffff
Acum e cuminte ca e la san!
Sigur ca tinem pumnii Alina, iaca si zvapaiata:

Claudinna, Andreutac, ma bucur ca sunteti bine!

Iepurila, consoleaza-te cu ideea ca mai e asa putin si ai un pui mic la piept!

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah

Luca se face mare!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

eva, am glumit, dar stiu ca tu nu te superi din orice pe timpul zilei nu doarme deloc?! o juma' de ora macar, cit sa maninci rapid sau sa te speli. las' ca se face el mare si independent. hai vino la mine ca pun eu o masa mare si copioasa sa papam bine
eu cu tati stam asa citeodata si ne gindim la nemurirea sufletului, adica ce o sa facem noi cind copiii vor creste, vor pleca de acasa noi cu ce ne mai umplem timpul?

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Maryb Felicitari pt bebe Mario! Sa va bucurati de el toata viata!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

MARYB FELICITARI, LAPTE IN TZITZE PENTRU MARIO,SANATATE SI RECUPERARE CAT MAI RAPIDA !!!

ce frumos fetelor de Sf Paraschiva
35+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Fetelor nu-mi vine sa cred . M-ati facut praf...
Felicitari multe Maryb si Nikolici !!!
La Nikolici ma asteptam, dar la Maryb nu... cel putin nu acum si nu inaintea mea. Sa fie sanatosi bebeii si sa va bucurati de ei. Va pe toti patru!

Raluca83 felicitari si tie din suflet ptr bebe . Am vazut ca ai nascut la Medlife, cezariana, si te rog daca poti sa ne dai mai multe detalii (cum e cu sonda, de ce ne cheama cu 3 ore inainte, la cat timp te-ai dat jos din pat etc)! Scuze ca te bat la cap, dar cum sunt si eu programata... as zice sa aflu mai multe!

Lucutta

Gargaritza, eu nu am ales cezariana, dar cum nu dau nici un semn de nascare, si cum am colul f scurt dar f inchis si sunt f stramta la "iesire", dr a zis ca ar fi mai bine sa nu ma chinui... daca totusi ajung la spital ca Maryb... cine stie... poate totusi nasc natural .

Ilia te sustin 100%. Nici un semn de nascare... Bebelina nu are ganduri de iesire... cred ca-i place la caldurica la mami!!!

Felicic inca mai sunt pe aici in formula 2 in 1!!!

38+ cu mult dorita Sorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Nausica

Rugaminte. Dati-mi si mie un nr. de tel pe mesaj privat sau cum vreti voi ca poate cine stie... sa am si eu pe cine sa anunt!

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

neatza

Sa va traiasca puiutii, Maryb si Nikolici!

stiu ca maryb nu citeste acest mesaj, dar si pt ea si pt mami de Alexa, pt complimente!

Anca, imi pare rau pt Carla, scumpa de ea!

Eva, in timp ce citeam mes tau mi-l imaginam pe puiutzul tau...mititelu...dar si saracutza de tine, dar lasa, ca daca nu ai timp sa mananci mai dai jos din cele 10kg..glumesc

tembelica de mine, ieri am baut o cola si mancat o cioco, si Sebi e fff agitat, in sfarsit a adormit, dar si prin somn e tot agitat!

LE: mamici, lui Sebi i a iesit la buricutz o bilutza roz, oare o fi hernie ombilicala?...la 4.30 mergem la pediatru, cred ca a si racit, nu face febra, dar e fornait si stranuta

mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)

minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

aly asta ii servesti tu puiului la masa?!
pe mine m-au apucat niste pofte de cioco, maninc acum... dupa nastere "adio cioco".

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Nausica

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Fetelor, ma gandesc numai la Nausica! Era speriata sa nu ajunga la cezariana, asa i-a zis medicul pt ca au disparut contractiile, era asa hotarata si pregatita pt naturala, a facut si curs! Haideti sa ne gandim tare, tare la ea sa vina contractiile si sa nasca usor pe scumpa Ania!!!

Alina, ar fi culmea sa ma supar! Lasa ca mai incolo cresti nepotei! fi-miu, ca intrebai, atipeste langa mine si juma de ora dar cum intru la dush parca simte instant si incepe recitalul! Sa vezi ce viteza bag la buretele de baie, zici ca sunt in priza!

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah

Luca se face mare!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput