Mamici norocoase de sept -oct 2008 (165)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Maryb, felicitari si multa sanatate pentru bebe Mario si pentru voi, parintii! Sa ai laptic bun si bebe papacios!!!!!!
Asteptam povestea nasterii!

38+Antonio-Gabriel

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Bine ai venit pe lume bebe Mario!! Maryb felicitari!!!!

33+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

felicitari maryb si nikolici! sa va bucurati de bb-i cuminti, frumosi si mincaciosi!

nausica, de aia n-aveai tu somn azi noapte... da' io ce-oi fi avut, ca m-am culcat la 4???? hai ca scot nastere usoara!

lucutta

andy, nu stiu ce sa-ti spun despre stimulente, la mine n-au functionat, asa ca nici ca le mai incerc. n-au facut decit sa ma ingrase si laptele tot l-am pierdut. cel mai bun stimulent e suptul lui bb, nu pompa si nici altceva. da' poti sa incerci ce ziceau fetele: ceai de chimen si anason, galactogil, galafor, nutrinatal, vezi ce ti se potriveste. tin pumnii!

felicic, si io sunt pe aici! m-ai uitat! alina si cu mine o sa stingem lumina...
hai ca-mi schimb si semnatura, na...

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

NAUSICA E LA SPITAL, I S-A RUPT APA (acasa) LA 02.00 a.m. DAR NU MAI ARE CONTRACTII DELOC!!! E MONITORIZATA SI ASTEAPTA!! HAIDE ANIA!!!

nu stiu daca stiti deja, acum am vb la tel cu ea!!!

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah

Luca se face mare!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

illia: parca vad ca tu o sa fii o surpriza fulger! O sa dispar de pe forum si o sa te intorci cu o balanta in brate!
garga: tu cum stai?
parca si preety mai era pe aici, nu?
piersicutza: parca intrasesi in prelungiri si tu, nu?

38+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Maryb si Nikolici, FELICITARI MAMICI SCUMPE. Refacere rapida si bebei papaciosi si sanatosi!!!

LUCUTA
NAUSICA

Eu, iepurica 38+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Fetelor bagati-ma si pe mine la socoteala. Tot 2 in 1.
Asta noapte am dormit (sau nu) foarte rau. Dureri de spate si nu imi gaseam deloc nici o pozitie.

va pup si sunt pe aproape

Eu, iepurica 38+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

FELICITARI PROASPETELOR MAMICI: LUCUTTA, MARYB SI NIKOLICI!!

Bic, acum vad ca ai anuntat si tu despre Nausica! Acum sa vedem care din noi va fi prima la calculator sa dea vestea buna, eu sper sa ma prinda prin preajma. Daca va fi la noapte sa fii aproape, ca e diferenta de fus orar si poti fi pe faza!

Anca, ce rau imi pare de Carla! Hai ca m-am speriat, sper sa nu faca Luca nicio reactie aiurea de la vaccin cand il vom face! Multa sanatate si pupici!!! Ai vazut ce zice dr mea despre vaccin si cum trebuie masata in sensul invers acelor de ceasornic pe vaccin, pusa in prosopele ude ,etc?

Fi-miu e marait tare azi, azi noapte s-a trezit ceas din 3 in 3 ore, nu stiu ce are, vrea mai des la san noaptea si ziua numai in brate! Ziua nu doarme deloc (doar cand iesim afara), in rest vrea in brate si sa se uite pe pereti. Analizeaza in continuu tot! Eu nu pot face nik!!! :(((

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah

Luca se face mare!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Felicitari, Maryb, bebe sanatos si papacios si tie refacere rapida si mult laptic!!!

36+ Victor Nicolas

AMR 4 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata si de la mine!
azi avem multi sarbatoriti, Florin al claudinei face 2 lunite, Alexia laurei, Alexandra de symonne si Luca de maria2004 fac o lunita:) tuturor!!!
nu-mi vine sa cred ce vad
MARYB, felicitari! multa sanatate, sa cresti mari si cuminti! cine vorbea de cezariana?:))) felicitari inca odata pt naturala!
NIKOLICI, felicitari! sa va traiasca puiuta, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de ea!
nausica DD ajuta sa vina repede printesa Ania!
eva, poti face ceva, sa ai maaare rabdare
eu azi am facut 36S, inca una si o sa fiu no stres. dar astept si controlul de joi.
deci sunteti alaturi de mine, sa nu ramin singura burtica pe aici

alexa simami

Mergi la inceput