Praline belgiene (30)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melinav spune:

Adeiash, un sincer La multi ani! si din partea mea, multa sanatate si fericire, si sa ai parte de tot ce e mai bun in viata!

scumpiam vazut pozele, sa-ti traiasca scumpetea cea mica ! si are ochii tai din ce am vazut eu ....

Melina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

sara buna!
tocma am incheiat o activitate artistica de pictat peretii in prealabil, cacimaine va mazgali sacha pepereti conform traditiei incepute de bruno, doar cade data asta e vorba de-o ciupearca uriasa:)))

luam pe rand:

mady, 8 noiembrie se poate doar daca nu lucrez. daca merg la munci, nu-s in stare de trebi sociale imediat dupa. razpuns ferm pe 24 oct.

oana, geneva ramane, dar ne trebe planing. mie pe nov nu mi sepotriveste, iar pe dec... planningu'! si astept sa mi se semneze si contractu, remember...ashea, cu filmu, ai luat belete au ba?

scumpi, acelasi amendament ca pt madi. sambata asta lucrez. deci... o sama ierti tu, dar venim cat de curand. oricum aruncam buzdugan inainte.

ana, vin in recunoastere cu mashina si p-orma vin oficial. n-am uitat, trebe doar sa gasesc momentu.

nora, vineri, e bine?

miha, la tine cand vin in recunoastere?

nina, tre samai incerc o data la tine intr-una din zile:)))

ardeiash... muuuuah!

tania, te iertam dar nu uitam:)))

carmen! traiasca noul aparat!

si... ma duc in pat:)))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

Nora: sa dea Dumnezeu sa fie bine! si cu siguranta va fi asa pentr u ca ai un suflet cum rar intalnesti ,, te pup si fii tare!

melina si danielana : multam

carmen: ma bucur mult .. asta presupune ca iar muncesti mult,, bafta

fete: ma simt asa de bine-n pielea mea.. de parca-am facut 21 nu...dublu .. ce-o fi cu mine? cred ca de la pizza de ieri mi se trage

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Hihihiii....Ardeiash,asta inseamna ca tre sa iesi(m) mai des la pizza!

Miri,dai un strigat cind te hotarasti sa vi pe la mine sa nu cumva sa fiu plecata brambura....ca de ceva timp nu prea mai stau p-acasa...

Madi,ce faci maine?Ma gindeam sa-ti imping o vizita sa-ti vad si eu domnisoara, ca am auzit ca e dulce foc si tare rizacioasa...si sa te mai vad si eu fata ca nu te-am mai vazut de-un car de ani

Oana,cum te mai simti?sper ca mai bine...apropo,ai luat biletele la film?eu am incercat sa intru pe situ ala da mi-am prins urechile...deh,flamanda mea e egala cu 0.

Scumpilina,nu cred ca reusesc sa vin simbata...da promit solemn ca vin sapt viitoare sa-ti mai vad bubulina si sa mai vb...pupici!

ok...va las acum...va pup pe toate si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

Nina: ia-ma si pe mine la Mady.. da se poate pe la 13? of. daca o putea si mady.
la 10 tre sa m-ajute cineva sa scriu un formular in flamanda. .care e lung si ma gandesc.. ca-mi tre ceva ore..

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Tania tu cand ziceai ca pleci in Romania? Ca as vrea sa trimit si eu un pachetel mic prin tine, daca se poate. In cazul asta ar veni mama la aeroport.

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

mah! nu-i chip de luat belete la film pe site!

deseara mergem sa cumparam beletele la kinepolis! da la ce film mergem? sau e unu special? eniuei!

cate personaje vin????

vreau sa jtiu pana plecam la film. oana a calculat 7 belete. sa nu ma lasati cu ele in brate, sau sa nu fie suficiente!!!!

cautat p net pt geneva! eu si oana avem o singura zi comuna libera... 17 nov... din pacate nu merita preturile....60 de euro un sens... ramane pe decembrie, ok?

Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaela1171

Topic change: le sunt datoare unor fete cu un raspuns referitor la alocatia pentru copil in BE; dupa ce am vorbit cu consultantul fiscal si cu cei de la mine de la firma, va pot spune ca lucrurile stau astfel: eu am dreptul la alocatie pentru copil (chiar daca ea a fost inclusa si in pachetul salarial cand m-a mutat aici); alocatia este platita de ACERTA, respectiv de catre asigurarile sociale si nu au nici o legatura cu compania la care lucram, chiar daca ei spun ca alocatia este inclusa in salariu;
Pasi concreti pentru mutarea alocatiei (in cazul meu): de completat un formular de la ACERTA, pe care-l pot trimite pe e-mail doritoarelor, apoi o adeverinta de la locul de munca al unuia dintre parinti si o adeverinta din RO, de la Directia de Munca si Protectie Sociala, precum ca s-a platit cotizatie pe perioada X in suma de Y; asta bineinteles in cazul mutarii copilului. Aceasta din urma a fost mai greu de obtinut, recunosc, da se poate orice in RO.
Aceste 3 hartii au fost trimise la ACERTA, ei fac dosarul, si se poate sa primesti chiar si alocatia din urma.

De asemenea pentru cei interesati am si un raspuns oficial de la Directia Generala Incluziune si Asistenta Sociala referitor la persoanele care desfasoara activitati in statele membre UE; ele au dreptul la prestatii familiale pt. copii chiar daca acestia au sau nu resedinta in statul de activitate si detalii referitoare la minunatul formular E411.

Cine are nevoie de cele 2 hartii vi le pot trimite pe e-mail.

Multumesc mult Mihaela ca n-ai uitat de alocatie. Super bune vestile.

Copiii merita tot efortul nostru
Robert, Sonia,
Alex, Andrei,
Ecaterina, Silviu,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Miri eu zic sa lasam geneva pt decembrie (4?5? pt mine 'e bune' amandoulalea)
Iar in noiembrie gasim noi ce-om face, eventual o Londra cevaca vreau si io sa vaz Londra taticu, sa respir aer de regina sa vorbesc cu za si sir etc. miri cat ziceai ca e Londra cu eurostarul?80 dus intors?daca e cineva doritor sa zica si facem lista
la fel pe lista ideiilor ar mai fi o zi la Louvre in paris, cu familiile adventure day in Durbuy, kaiak (asta e super tare, te lasa cu autobuzu, treci cu barbatu sau amantu in kaiak 3 ore pana ajungi la destination deci prea mare bataie de cap nu e si e si ieftin), Milan (da o seara tre sa dormim acolo)tot cu low cost evident si de dormit tre sa ne orientam spre un youth hotel...hai ca io de la hormoni plec in seara asta la Toronto in ritmul asta

Mergi la inceput

mbon...
aveam in plan sa ies sa iau belete da nush ce iese pana la urma ca domnu' sot nu e de urnit din casa..

cu plimbarici in lume, ok, ca va, doar daca sunt tur retur in aceeasi zi. ca altfel la mine nu se poa. si da, e 80 cu eurostaru la londra. si ce ziceai? buz la durbuy?

Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput