Praline belgiene (30)
Raspunsuri - Pagina 8
carmita_baby spune:
Ardeiashule LA MULTI ANI! Iti doresc sanatoasa si ca viata sa intre cat de curand pe fagasul dorit de tine, multa fericire alaturi de baietii tai
Mady sambata dimineata nu pot veni dar pe la 1-2 asa ar fi ok. La ce ora astepti invitatele?
Mello motanelul iubit
scumpi spune:
Mady draguta ma anunti tu. Eu nu stiu sigur daca pot fi prezenta pe 8 nov. te anunt pe parcurs. Dar pot veni cu Sebastian? Hai ca vedem noi. Imi doresc mult sa vin, nu v-am mai vazut de ceva timp.
http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png
anamana123 spune:
ardeiash, inca o data, la multi ani! io miros deja cum toate lucrurile or sa-ti mearga bine! pupe
scumpi, tre sa vb cu vio sa vad dc sambata asta munceste au ba8 la ce ora putem veni?
madi, la tine care e ora? ca pana la tine ma descurc sa vin "sigaua". adica nu chiar singura, cu maria.
oanooooo, poate am noroc si fac gemeni! ma ajuti? ii crestem impreuna pe toti????? si pe-ai mei si pe-ai tai?????
gata, tre s-o tai
pupe tuturor
buey, si la ghilimele de-acu incolo sa va prindeti c-o citez pe fii-mea!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
ardeiash spune:
mama// mi-e frica sa mai fac copkii acum sa nu cumva sa iasa jemeni
fete va multumesc mult, mult de tot... m-am bucurat asa de mult cand v-am citit urarile ! inseamna mult pentru mine.. mult mult.. va iubesc!
Ror, Tania si Mady va multamesc pentru telefoane ... m-am bucurat ca v-am auzit.. va iubesc!
Miri: inca o data saru-mana pentru superbul catelus cu floricele rosii.. im ivine sa-l mananc.. te iubesc!
un special merci pentru Nina si Ana care mi-au facut o mare surpriza si m-au scos la pizza si din ale mele.. care mi-au cantat "la multi ani" impreuna cu Mariuca ( manca-o-ar mama de gagica frumoasa) si mi-au daruit un superb buchet de flori .. il admir si oftez fericita ... va iubesc!
ma simt cu adevarat norocoasa si fericita ca va am alaturi ! va imbratisez pe toate si va
s-auzim numai de bine! si
oanademunck spune:
ano fata ce gemeni la mine, io am bafta la catzei, porci de guineea, (la pesti n-am ca mi-au murit), avioane, si vise ciudate:)
ninaM spune:
Ardeiash,LA MULTI ANI!!!!!!!!!!Sa fi sanatoasa si sa ai parte doar de bucurii si impliniri!Pupici!
Oanaaaa...bai nu zice...ca la mine chiar se prindema tot bate un gind sa mai fac un bebe...da unu`!tre sa vb cu barzoiu...sa-l conving aaa,si vin si eu la film,cu fetele!!!!Deci pe 5 noiembrie...ca eu credeam ca e acum...si nu prea pot zilele astea....
va pup pe toate si numai bine va doresc!
carmita_baby spune:
Fetelor sunt fericita pentru ca am primit noul aparat de depilat yupiiiiiiiiiii
Mello motanelul iubit
oanademunck spune:
fete la mine nu merge siteul sa comand beletele, incer de o juuma de ora
poate incearca cineva dintre voi aicihttp://www.kinepolis.com/be-nl/index.cfm?pageid=10004&cid=KBRU ca tare mi-e ca nu vreaus a ramanem fara
danyelana spune:
Ardeiash, La multi ani, si tot ce-ti doresti de ziua ta. Sunt sigura ca lucrurile se vor aranja si iti va fi din ce in ce mai bine.
Fetele, ca ecou la seara noastra de la therme pt ca nu am apucat inca sa scriu, m-am simtit excelent cu voi si ma bucur ca v-am cunoscut. Va iube pe toate.
Oana, eu nu cred ca pot veni la film. Sorry. Apropos, cred ca m-ai visat si pe mine cu bebe ca ne antrenam de vreo cateva luni.
Scumpilici, desi as fi vrut tare mult sa vin sa-l vad pe bebe Sebastian, sambata asta nu pot pt ca avem musafiri. Dar o lasam pe alta data. Pupici
Mady, pt 8 noiembrie e bine si pot veni fara probleme. Merci mult pt invitatie.
In ceea ce priveste excursia la Geneva, eu zic inca o data "da" vreau sa merg.
Pupici si fug acum ca am mancarea in cuptor.
Pupici
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire