Praline belgiene (30)
Raspunsuri - Pagina 7
oanademunck spune:
La Multi Ani Ardeiash!!!!!Sa ne traiesti si sa fii fericita!!pupici multi multi multi
Fetelor v-am visat ieri pe toate gravide:)Ardeiash nascusei gemeni, Nina si tu, Nora , Ana etc, eram cazate toate intr-un hotel un feld e bloc si la intratinere se afisa in fiecare ora cine ce si cati a mai nascut!Va zic deci toata lumea nastea:)
In seara asta cand vine piet cu cartea de credit am sa comand biletele aseara nu am mai fost om de la 4 pm pana pe la 8 am trecut prin infern, am vomat de 6 ori fara nici un fel de exagerare, am cumparat duminica niste keiser din Abatoir si am mancat ieri dimineatza putin , infiorator cat de rau mi-a fost..beletele deci in seara asta abia sper sa mai fie disponibile
Tania, la Loft a fost ok, o gramada de vip-uri, toti actorii, covor rosu, lumananri coloana sonora a filmului pe fundal(super tare, Mozart in versiune moderna). marck van uiterhoeven(mor dupa el) a introdus filmul, apoi Eric van loy si bart de Pauw au spus cateva cuvinte a fost special
Referitor la film, am ajuns din pacate tarziu in ceea ce priveste ocuparea locurilor deci am aterizat pe randul 2, si pot spune ca o data la fiecare 5 minute trebuia sa inchid ochii pt ca efectiv ma dureau deci asta a cam stirbit din efectul filmului . Mi se pare mai reusit ca De zaak Alzheimer, replicile sunt mai bune si mai funny , subiectul te pune pe ganduri, inceputul si sfarsitul sunt spannend dar mijlocul mi se pare cam tras de par. faza este ca pleci de la film gandindu-te cum ar fi daca....sau si mai bine, exista pe lumea asta oameni care...... ( e vorba de 5 prieteni care ichiriaza impreuna un loft in Antwerpen si il folosesc pentru a-si insela nevestele. exista doar 5 chei ale apartamentului si un sistem video de supraveghere a loftului deci nu oricine poate intra acolo...problema intrevine cand in apartament gasesc intr-o buna zi un cadavru si de aici o gramada de conflicte, situatii, emotii)
pupi
a, in noiembrie in Brussel este Nabucco al lui verdi, daca nu ma insel este un spectacol care a rulat si pe Broadway, banuiesc ca merita vazuta o astfel de opera capodopera mondiala!Sunt ceva doritori???
si ultima faza si ma car, cum ramane cu Geneva?stabilim o zi si rezervam bilete sau cum???
pupici
ror spune:
Ardeiash, LA MULTI ANI!!!!
Sa traiesti, sa infloresti
ca un fir de trandafir,
tare ca piatra, iute ca sageata,
tare ca fierul, iute ca...ardeiul :))))
Bepii spune:
LA MULTI ANI Ardeiash - dragalash !!!
Sa fi sanatoasa, viata sa-ti decurga senin, frumos, sa fi fericita si implinita alaturi de baietii tai, sa iubesti si sa fi iubita!!!
Oana, sper ca te simti mai bine dupa raul de ieri.
Multumesc pt scurta prezentare a premierii. Ce de-a vedete frate! Toate BV-urile cred ca erau stranse acolo.
Si da, da, da, vreau si eu la Nabucco si mai vreau la Geneva si mai vreau sa vad Loft si curand vine premiera la noul film cu James Bond "Quantum of Solace" pe care nu vreau s-o ratez! Ce de-a mai vreau!!!
Saptamana asta sunt foarte ocupata, mai am multe de pus la punct la birou ca dupa ce ma introc incep sa pregatesc a doua sesiune a "portilor deschise" deci ma asteapta munca iar ca la balamuc plus ca intre timp se vor mai strange altele in lipsa mea. Da' nu ma plang, imi place chiar.
Scumpi, mamica de Sebastian dragalas, eu cred ca nu pot veni sambata asta sa-ti vad puiu' pt ca a doua zi plec spre ro si cred ca o sa merg la cumparaturi ca acum in cursul saptamanii n-am timp de asta.
Dar sigur o sa vin intr-una din zile dupa ce ma intorc. Vom vorbi intre timp. Pana atunci muuuulti pupici lu bebe .
Fete, va pup si pe voi si va doresc numai bine.
morgane spune:
Draga mea Ardeiash, sa fii voioasa si sa te bucuri de ziua ta, iar calea sa-ti fe presarata numai cu surprize placute.
La multi ani si multi pupici,
Scumpilica, nu pot veni sambata si tare imi pare rau. Insa am sa vorbessc cu Tania sa vin odata cu ea, dupa calatoria in Romania.
scumpi spune:
LA MULTI ANI Ardeiash! Multa sanatate, fericire si iubire alaturi de baietii tai! O zi frumoasa iti doresc!
Oana uff ce nasol! Sper ca te-ai hidratat bine dupa si sper ca acum esti bine
Tania nici o pb draguta, spor la treburi si la cumparaturi, drum bun in tara si vb cand te intorci!
Va pup pe toate, o zi minunata va doresc
http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png
Mihaela1171 spune:
Ardeiash La Multi Ani!!! sa fii sanatoasa si sa ti se implineasca toate dorintele!
MadyG spune:
Ardeiashule dragut!
iti doresc din toata inima sa fii sanatoasa si sa ai parte de mult noroc, sa ai parte doar de intamplari placute si de succes!
Iti doresc sa va fie bine, tie si alor tai si sa fiti fericiti impreuna !
La multi ani!
Te pup cu mult drag!
MadyG spune:
Scumpilici,noi am vrea sa venim sambata ,dar nu stiu inca ce program va avea George, te sun oricum inainte daca putem veni,daca nu,reprogramam. pt cel mai dulce pitic si mamica lui!
dragi fete dragalase,mai anunt o data ,cu rosu: sambata 8 noiembrie, intalnire la mine , ca nu am primit raspuns decat de la Tania si de la mIha.va astept cu drag pe toate!
Anto, sper ca poti veni si tu !
Simonette, poate reusesti sa vii si tu daca nu lucrezi in ziua aia!