Praline belgiene (30)
Raspunsuri - Pagina 10
Bepii spune:
Carmen, plec acu duminica dupa amiaza. Daca ai ceva pt mama ta, cu multa placere ca acu am ocazia s-o si vad c-a trecut taaare mult de la ultima intalnire.
Oana si Miri, eu in principui zic "da" la toate adica si la Londra si la Geneva si la Milano si....pe unde o fi. Fara kaiak ca acu e frig si nu-mi prea place sa ma stropesc. Vara, da!
Dar Geneva insist pt ca Elvetia este tara mea preferata pe care o ador si macar pt cateva ore tot vreau s-o vad.
Va pupic!!!
Nora spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ardeiash Nora: sa dea Dumnezeu sa fie bine! si cu siguranta va fi asa pentr u ca ai un suflet cum rar intalnesti ,, te pup si fii tare! |
Ardeiash drag, iti multumesc frumos.
Eu ma agit cu plecarea mamei la Berlin, am gasit pe cineva sa o/ii astepte la aeroport si sa-i ajute cu internarea.
Problema mea e cazarea tatei, ce-am gasit deocamdata e o camera in spital dar 45 de euro/noapte pentru aprox o luna e cam multisor.
Vom vedea, ne descurcam noi. Faptul ca a avut sansa sa fie acceptata in acest studiu e deja ceva extraordinar.
Daca vreti sa vedeti mai multe despre ce vorbesc, puteti sa va uitati aici: http://www.magforce.de/english/clinical-trials/patient-information.html . E un filmulet demo, extrem de interesant. Doamne ajuta!
Vreau si eu la film cu voi, vreau la pijama parti, samd, dar nu pot face planuri pentru nov ca s-ar putea sa plec si eu la Berlin pt cateva zile.
Va pup pe toate tare.
MadyG spune:
Nina,Ardeiash,sper ca ati vazut sms de la mine,va astept azi dupa 1,pupici si abia astept sa va vad!
Carmenut, e f bine pe la 2 pe 8 nov, exact asa ma gandeam si eu sa ne intalnim.Nu ai putea sa vii si pana atunci o data?daca nu ai timp e ok,lasa ca te sun sa vb.
Danyeluta, e o veste grozava ,m-am emotionat si m-am induiosat de numa' cand am citit,va doresc din inima sa fie asa cum va doriti si sa vina cat mai repede barza cu cel mai minunat dintre cadouri!
Nora, iti tin pumnii sa mearga totul ca pe roate,
asa cum spui, e o sansa remarcabila ca face parte din program,aveti incredere ca va fi bine!iti trimit numai ganduri de bine,Doamne-ajuta !
va pup pe fiecare in parte ,o zi buna tuturor!
Antoanela23 spune:
Saliu,
Scriu repede ca-s pe fuga, sunt la serv si am mult de lucru ca apoi intru in vacanta, iar de acasa nici nu apuc sa ma gandesc la deschis calculatorul.
Ardeiash, La Multi Ani! Iti doresc multa sanatate tie si celor dragi, sa ai parte numai de lucruri bune si de surprize placute.
Tania, da, cu blueair-ul de duminica seara plecam. Nu stiu cum sa ne recunoastem, pe noi o sa ne remarci ca precis vor face show progeniturile, uita-te la pozele noastre ca sa recunosti copiii.
Oana, Miri, voi lucrati duminica (26 octombrie) dupa-amiaza?
Apropos, Tania, ai vazut ca astia de la Blueair introduc taxa pe bagaj? 7 euro/bagaj, maxim 20kg si ce depaseste 6euro/kg, maxim pana la 32 kg. Banii cica trebe platiti cash la check-in.
Pe mine ma enerveza f tare chestia asta ca am valiza ori prea mare ori prea mica, bleah….
Mady, mersi frumos, esti o dulce, dar nu pot veni pe 8 nov, de-abia pe 9 nov ne intoarcem din Rom.
Nora, Doamne ajuta sa fie totul bine. Multa putere si sanatate va doresc.
M-as baga si eu la un day-trip, tinem legatura.
Pup fetele dragi si dulci,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si Victor (8 octombrie 2005)
Poze noi
Sonia la Un An!
oanademunck spune:
Saliu!
Noratje, sanatate mamei tale si ais a vezi ca totul va fi bine!!!!!!
Taniuk, kaiak la vara nu acum evident, da io cum sunt adormit am uitat sa mai si specific!
Antoanela, eu sunt in concediu pana pe 3 sau 4 noiembrie :)(Miri stie mai bine ca io-s adormit)Cu plata la check-in ma indoiesc, noi nu acceptam bani la check-in pentru companiile cu piece -concept, asa ca sau platiti prin net sau inainte sa va asezati la coada de la check-in dati o fuga la tiketin-gul de la blue-air si platiti acolo
pusici
ardeiash spune:
NIna: scuze , fata, ca din cauza ea a trebuit sa amani vizita la madyshor.. pup
Mady: iar .. a cata oara vizita amanata?
si fete: dati-m ivoie sa injur.. dar birjareste.. acum m-a sunat tipa cu flamanda ei.. mama ei.. ca nu a putut sa vina sa facem formularul cu pricina... deci am amanat vizita ca sa astept.. si sa injur.. si sa-njur.. imi tre ceva ca sa ma racoresc
Antoanela sarmana
mei.. parintii mei s-au hotarat sa-mi faca o surpriza: sa-mi dea bani sa merg acasa de craciun... yupiiii ! ca tot plangeam io ca n-am fost decat o zi.. asa o sa ma odihnesc si eu dupa 3 ani juma la mine la romanik.. ioi..n u mai am rabdare...
da nu reusesc sa fac online nik... ce-or avea astia ca vad ca au si bilete la promotie.. ?!
s-auzim numai de bine! si
Bepii spune:
Ardeiash, ce bine de tine ca vei petrece Craciunul in tara alaturi de familie!!! Ma bucur mult pt tine pt ca daca ramaneai aici singurica de Craciun sigur te-ar fi pascut o depresie pt ca atunci e perioada cand familia se reuneste. Iar celelalte neajunsuri.... fruntea sus, se vor rezolva.
Oana, uite ce mesaj am primit ieri de la Blueair unde zic astia ca tocmai de pe data cand plec eu in tara (26 oct) au pus acea taxa de bagaje care trebuie platita la check-in. In fine, voi vedea la fata locului ce si cum.
Compania Blue Air introduce noi reglementari in conditiile de calatorie cu privire la bagajele de cala.
"Incepand cu 26 octombrie 2008, compania Blue Air va percepe o taxa de 7EUR pentru fiecare bagaj de cala, iar limita de greutate admisa in aceasta taxa pentru bagajul de cala este de 20 kg/pasager. In prezent, taxa va fi achitata numerar pe aeroportul de plecare, in cadrul formalitatilor de check-in/ticketing.
Pentru fiecare kilogram care va depasi limita de greutate admisa, respectiv 20 kg, pasagerul trebuie sa plateasca o taxa de 6 EUR/kg. Un bagaj de cala nu trebuie sa depaseasca greutatea maxima de 32kg.
Toate celelalte reglementari ce nu au fost modificate prin prezenta comunicare privind bagajele, raman neschimbate "
Carmen, astept sa ma contactezi ca sa vedem cum facem sa-mi livrezi pachetul pt mama ta. Sper sa nu fie prea greu pt ca dupa cate vezi avem voie doar 20 kg bagaj.
Antoanela, am vazut pozele voastre, ai niste copii tare dragalasi, sa va traiasca iar tu ai niste superbi ochi verzi albastrui. O sa va recunosc la aeroport mai mult ca sigur!
Nora, am privit acel filmulet pe linkul dat de tine si oricne este implicat in asemenea tragedie cred ca se simte plin de speranta. Sper ca mamei tale sa-i reuseasca tratamentul. Va doresc din toata inima sa va vedeti dorintele implinite. Sanatate multa.
Va pup pe toate pralinele de la cel mai mic la cel mai mare (eu is aia) si va doresc numai bine.
oanademunck spune:
Da, asta inseamna ca la check-in cand deschidem dosarul pasagerului apare acolo Popescu Beppi, 1 baginhold sau 0baginhold. Daca nu ai platit si vrei sa inregistrezi un bagaj apare 0baginhold si noi scriem o hartiutza cu care trimitem omul la tiketing sa plateasca. Dar banii nu se dau la check-in. Daca ai o valiza de 20 kg fara excedent eu as trece mai intai pe la tiketing sa zic ca vreau sa platesc 1 bag -7 euro(si cei de la tiketing pot vedea cine a platit sau nu)apoi ma duc la check-in cu chitantza ca am palti). Noi nu facem blue-air dar la ce facem noi asa procedam. in cazul in care sa zicem ai 25 de kile din care ai paltit valiza de 20 mai tre sa platesti 5 kg excedent deci 5*6=30 euro(ce preturi au desi e ok fatza de alte companii)atunci te trimit de la check-in iar la tiketing. Hai ca am explicat de ma-m rupt daca te prind pe privat iti zic acolo
pupi
ardeiash spune:
Tania merci.. si pentru info merci..
eu cand am fost in vara wizzair avea deja taxa asta insa cand am cumparat biletul online am platit totul odata. probabil asa va fi si la blueair
s-auzim numai de bine! si
carmita_baby spune:
Maducu sincer as veni, insa am intrat intr-o faza in care fac economii, asa ca am sa vin mult mult mai rarut prin Bruxel. E perfect pe la 2 poate vine si Scumpiliciu` cu mine. Pana acum cine a anuntat ca vine? Ca nu mai am chef sa citesc din urma
Tania pachetelul este mic, am un telefon pe care vreau sa i-l dau lui frati-miu, insa este micuta cutia + cateva poze pe care de cand ma tot tin sa i le trimit mamei, da`nu`s multe. Cand pot da o fuga pe la tine? Undeva mai pe seara daca se poate, daca vrei pot aduce si aparatul de depilat. Ca sa impuscam mai multi iepuri
Fetelor sunt curioasa, cat costa un bilet pentru 'ladies night out'
Mello motanelul iubit