Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (123)
Raspunsuri - Pagina 6
ceska777 spune:
Ereena,
ce scump e Matei! A lasat ceva urme de colti in piciorul lui mami? Abia astept sa inceapa sa vorbeasca astia mici!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 9 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
docdecap spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui stoisor
am zis ca am avut virus si nu mai aveam nici un program pe laptop si a trebuit sa instalez multe in el ,ceva macromedia player nu stiu ce altu pe acolo si am vazut filmuletul dar la pozele cristei imi cere parola sa intru in contul ei ,deci nu am ce face nu? nu am vrut sa te supar,serios,imi cer scuze daca am facut-o Sara Ioana 15.02.2008 POZELE NOASTRE ASA MARE SUNT ACUM |
care parte din nu ai inteles??
atunci mai ia de aici
sa stii ca eu nu ma supar! nuami ca vroiam sa fie mai usor de vazut, nu dimpotriva.
da, am incercat si eu sa vad pozele cristinei, da' ma vroiau mortis membru.
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
Mitsu-bishu spune:
Doculeee, sunt o nesi', trebuia sa te adaug de muuuult in lista, da' cum eu ma loghez pe messenger doar ca sa fiu logata si expediez pe toata lumea, cred ca mai mult incurcam... Acu' zic ca o sa mai am timp de msgr, doar am wireless in facultate si la ce si-a luat fata "lectop"?! Dau PM acushica, sa-mi fie cu iertare intarzierea! A, si simt nevoia sa il admir in scris pe razacios, e la fel de frumos cum il stiu!
Lavi, de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!
Mitsu-bishu spune:
Hihi, aqcum am vazut si poze cu Pipetu', asta mi se pare geniala! Aviatoare se face, pupe mama de frumoasa!
Lavi, de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!
Shose spune:
Alina e frumoasa Stefi si rotunjoara, numai buna de rontzait. sa treaca supararea cu soacra rea!
Ven Bravo pt papa! Cred ca o sa vbeasca tare repede Mathiasul.
Ancutza asa da sotz. Nu sunt io invidioasa de fel dar Prca, parca ma incearca sentimentul cand aud ce sot ai.
Nu ma plang, al meu e in parametri normali, dar parca ar fi mai bine cum zici tu.
Ceska si Ancutza sanatate multa si sa nu ia si bbii!
Ioanact am vazut pozicile si mi`a placut tare poza in care te pupa Ioana. e dragalasha
Lala mik am vazut pozele. Ce eleganta e `Lady in red` .
Elle sanatate multa Evei. Sa vina doc neserios odata sa vada despre ce e vba.
Stoisor .Toti sunt suparati asta seara de egal.
Probleme existentiale frate!
Gata, caut maine parculetz cu leagane ca cel al Inginerului si o pun pe Pip. Prea se bucura dl. Ing.Doculetz
Ce haios Mateiash cum ciufuleste puiutzul.
Cristina ce tare se distreaza Antonia cu masinutza! frumusica
de la aviatoare si de la mamica ei pt bb C si mamica lui
Mi`e somn
Noapte buna! si sanatate la clopoteii bolnaviori
Shose si Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
Eliza spune:
Ce scumpete de Serbanel ai Monica!
Shose pupam Pipetul aviator si dulcel! Parca ieri ne plangeam pe aici ca nu mai nastem, uite acum ce mandrete de fete avem.
Cristina e dulcica tare Antonia si vad ca pana la urma s-a imprietenit cu "omuletii aia".
Ereena ce mare mi se pare Matei! Si e intr-adevar frumusel foc, are mama de ce sa fie mandra.
Alina am citit povestea cu soacra, cred ca te-ai enervat foarte tare,dar uneori e mai bine sa ignori pentru ca o cearta cu soarca aduce tensiuni in cuplu, nu ai cum sa-i ceri sotului sa fie 100% de partea ta pentru ca pana la urma si ea e mama lui. Pentru fetita ta, tu esti cea mai buna mama din lume si asta nu poate sa schimbe nimeni si nimic.
Am citit ca Sofia si Eva sunt tot cu febra, sa speram ca we asta o sa ajute sa se faca bine.
Noi suntem la al saselea dinte deja si sper sa mai avem o pauza pana la urmatorul ca sa avem parte de nopti mai linistite si de seri mai fara maraieli.
Am primit si noi pozele de la studio, daca vreti sa le vedeti intrati AICI
Eliza
Emma(19.02.2008)
Poze botez
Povestea nasterii
Lala_D spune:
Buna dimineata poftiti la o cafea vorbaretelor
Imi place ca imi beau cafeau citind si vizionand poze si filmulete
So :
Elizasuperbe pozele de la studio
Shose imi place pipetul catarator si admirator de olita, este o papusa superba
Roxana imi place incantarea ta pentru catararile Adelutei, ma bucur mult cand te aud asa multumita de progresele ei
Ioanact evident ca era o parere personala si fiecare isi creste copilul cum considera. Ca fapt divers va invidiez ca va incalziti casa cu ceva, in cartierul meu inca nu s-a dat drumul la caldura si dardaim cu spor pe la 19 grade in casa.Dar ne-am obisnuit, va veni si caldura odata si odata.
Doculet si noi avem o trezire noaptea sau mai spre dimineata pentru 160-200 ml lapte , de aia bantui eu pe net cu noaptea in cap ca omul la 5.30 papa si mami pe urma nu mai poate sa doarma
Vazut filmuletul cu domnu' inginer dulce si dragalas si atat de incantat de datul in leagan
Venera m-ai luat Ups , 2 treziri pe noapte. Dar chiar ii e foame micutului , cantitatile sunt super ok, nu se trezeste de moft
LaLa invizibila , ha . Tu nu ai fost niciodata invizibila mai I-ai facut poze lui Bibi suparata ca sa ne demonstrezi ca de fapt nu rade tot timpul ? E o dulceata bibisor , mancatoare de bilute ca si Andrei
stancutza absolut deosebite pozele facute de tati, are mult talent Multa sanatate Sofiutei
Elle sa inteleg ca pana la urma nu v-a vizitat pediatru ? Off.
Vroiam sa te intreb daca ai amanat intoarcerea la birou ? Sau esti in campul muncii de luna asta ?
Ceska un pupic sa iti treaca supararea
Irina super dulce Mateiasu pletosu cu puisorul , cata curiozitate se citeste in ochisorii lui. Si cat de prieten este cu covorul
Mitsu-bishu dar de bebe C nu ne spui nimic ? Bine ai revenit
cristacomanaveti rotocol si cos de la ikea ca al nostru , ce dragalasa e si Antonia si ce umblareata e . Apropo nu iti jumuleste florile ? Eu le-am exilat in locuri ridicate ca sa le scap de macel
Stoisor si tie un pupic si o imbratisare
Gata, sper ca nu am sarit pe nimeni , am terminat cafeaua, ma duc sa fac treaba .
Sa aveti o zi buna
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
cynthia_ spune:
Buna dimineata!!! va mai amintiti de noi? Eu v-am citit tot timpul mai putin cu scrisul. Sa va zic si eu de dl. meu sot: sta cu Octi cand am nevoie dar mai face si boacane, intr-o seara ma apucasem sa fac clatite si Octi trebuia sa pape si l-am rugat sa-i dea el de papa, prima data a ripostat zicandu-mi ca el nu e femeie, dupa alte cateva comentarii l-am convins i-am aratat cum vreau sa va zic ca s-a descurcat de minune. A doua seara trebuia sa mergem la cumparaturi dar Octi era mofturos si el a zis sa merg eu ca el ii face lapte si ii da, bineinteles m-au luat nervii pentru ca era ora masei, I-am zis ca ma duc la cumparaturi doar daca ii face niste iaurtel cu fructe si ii da in cele din urma a fost de acord. Ma duc la cumparaturi, vin acasa copilul vesel vad vasul de la blender cum a ramas cu lingurita, am zis ca totul a decurs bine. Stam noi ce stam prin casa si in cele din urma imi spune ca i-a dat iaurtul cu fructele cu biberonul si a papat tot, bineinteles ca m-au luat iar nervii. El foarte ofensat mi-a zis :'' da ce are?'', iar eu i-am raspuns ca de acum o sa-i dau si eu lui mancarea cu biberonul, ca noi in loc sa-l dezvatam de bibe ii dam si mancarea...off..A treie zi adormise Octi si i-am zis ca ma duc sa cumpar niste carnita si merg pana la cimitir, era vreo 12 ceasul, am zis numai bine ajung sa-i dau legumele pe la 13.00-13.30, ajung acasa pe la 13.20 Octi era treaz binedispus si se juca, eu asteptandu-ma sa fie mofturos ca trebuia sa pape, dl. sot ii daduse niste lapte....., si asa s-a manat ora mesei... Nu i-am facut scandal prea mare ca de bine de rau mai sta cu el, doar ca o mai comite cateodata, preferam sa ma sune sa ma inrebe ce sa faca.
In rest Octi e bine, si cred ca super fericit cand sta cu tati ca nu-l chinuie cu lingurita asa cum faca mami.
cynthia_ spune:
Bine ai venit !!! Am vazut printesica ta frumusica!!!
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanact Am inceput un nou capitol, sper sa fie unul cu vesti mai bune. alinaatudor nici eu nu imi fac griji, va merge ea, totii bb fac aproape acelas lucru, m dvm sau m tarziu. Ven noi stam la casa si e m rece, facem focul dar dim se m raceste, nu m-am suparat. stancutzamultumesc mult.Sper sa vii cu vesti m bune. Lala 20cum am zis mai sus , la noi e rece pt ca stam la casa. Pana la urma fiecare isi creste copii cum vor. ceska 777multumesc de urare. Am fost azi afara si am facut poze, aici le puteti gasi si filmulete. O filmarecu Ioana cum se tine de patut. Sa o vedeti si pe Ioanacum arata la 5-8 luni. Ioana la 5-8 luni Poze www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank">Filmuletele Ioanei Alte poze si filmulete cu IOANA ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) |
cynthia_ spune:
Sanatate multa pentru Sofia.
Citat: |
citat din mesajul lui stancutza Am pus gizuta sa doarma. Cu temperatura 37,7. Nu e mare, stiu, dar ARDEA. Cap (mai ales la spate), gat, manute. Mainile de fapt le avea cand fierbinti cand reci. I s-a rupt tusea, dar nu tuseste prea des. Am dat-o cu un puf de Tantum Verde, asta aveam. I-am dat si Nurofen, la 6 ore de la primul antitermic. Sper sa aiba o noapte bunicica ea, eu o sa-mi pun ceasul la 2 ore sa o verific. De fapt, o sa-l implic si pe tati. Oricat m-as mai necaji pe el, oricat l-as boscorodi si oricat m-ar enerva, isi spala din pacate cand reuseste sa faca lucruri asa bune precum aceste fotografii: http://www.flickr.com/photos/oaspetele_de_piatra/sets/72157607896710444/show/ Este vorba despre repetitia la un spectacol de-al lui Razvan Mazilu. Mai e un avantaj cu hobby-ul asta al lui: cand vine acasa si se apuca de descarcat pozele, stiu pe unde a fost :-))) Incerc sa glumesc, de fapt sunt - normal - ingrijorata cu raceala Sofiei. Si febra, si tuse, poate rosu in gat? Mucisori nu are, atata ii lipsea saracuta. Nici n-am stiut cum s-o imbrac, in ideea ca poate are si frisoane si doar un body nu i-ar fi de ajuns. In fine, numai dileme. Ma duc la dus si la nani, pana la trezirea de control. O noapte usoara si lipsita de griji sa aveti! Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008 Poze www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete Povestea nasterii Sofiei |