Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (123)
Raspunsuri - Pagina 5
Shose spune:
Fetelor acum ma apuc sa citesc din urma. Am pus si noi pozici noi, de ieri
http://good-times.webshots.com/album/564012284gMBRXE?start=48
dar vreau sa va intreb...de ce sunt asa mici? Nu sunt facute cu aparatul meu si nu cred ca umbla cineva in aparat sa modifice dimensiunea. Aveti idee?
Am apucat sa citesc in fuga despre Sofiutza de Stancutsh ca are putina febra. Sa se faca sanatoasa rpd. Un ic
Shose si Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
stoisor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Shose Fetelor acum ma apuc sa citesc din urma. Am pus si noi pozici noi, de ieri http://good-times.webshots.com/album/564012284gMBRXE?start=48 dar vreau sa va intreb...de ce sunt asa mici? Nu sunt facute cu aparatul meu si nu cred ca umbla cineva in aparat sa modifice dimensiunea. Aveti idee? Am apucat sa citesc in fuga despre Sofiutza de Stancutsh ca are putina febra. Sa se faca sanatoasa rpd. Un ic Shose si Pipetzica (12.02.2008) Poze Sunt mare Povestea Nasterii |
ce dulcica i mortala,se imprieteneste cu olita
cred ca e ceva setat pe acolo,ca apar ca intr-o rama ceva,nu stiu sa iti zic
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM
cristacoman spune:
Hello Zuzici.
Am citit despre clopotei bolnaviori si cu febra. Multa sanatate si sa treaca repede le doresc.
Eu i-am pus sosetele cu spirt in picioare, inainte de culcare, cand a avut febra si i-a scazut repede.
Am pus poze noi la semnatura, cele de la 6,7 si 8 luni.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 8+ lunitze.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
stoisor spune:
citat din mesajul lui cristacoman Hello Zuzici. Am citit despre clopotei bolnaviori si cu febra. Multa sanatate si sa treaca repede le doresc. Eu i-am pus sosetele cu spirt in picioare, inainte de culcare, cand a avut febra si i-a scazut repede. Am pus poze noi la semnatura, cele de la 6,7 si 8 luni. Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 8+ lunitze. luna a8a luna a7a lunaa6a Vedetele mele Luna a 5a-Ghidusha La Mare Luna a 4a Luna a 3a |
pana acum am descarcat programe sa pot vedea pe Serbanel in leganus ,etc dar la voi imi cere parola sa va vad in pozici
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM
docdecap spune:
pai stoisor, draguta, daca nu merge din mesaj, e si link-ul de la youtube, sa nu se chinuie prea tare draga de alina
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
stoisor spune:
citat din mesajul lui docdecap pai stoisor, draguta, daca nu merge din mesaj, e si link-ul de la youtube, sa nu se chinuie prea tare draga de alina Mami de dom' inginer (15.01.2008) paralelipipedic -eine kleine blog www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete |
am zis ca am avut virus si nu mai aveam nici un program pe laptop si a trebuit sa instalez multe in el ,ceva macromedia player nu stiu ce altu pe acolo si am vazut filmuletul dar la pozele cristei imi cere parola sa intru in contul ei ,deci nu am ce face nu?
nu am vrut sa te supar,serios,imi cer scuze daca am facut-o
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM
ceska777 spune:
Stoisor, Mitsu,
in noaptea asta sigur nu ii facem o surioara lui Benji! Ieri ma intreba verisoara sotului daca Benji ramane copil unic sau nu?! In principiu nu ramane dar in practica vom vedea...daca se poate abia peste vreo 4-5ani. Asa mi se pare mie ca va fi diferenta de varsta ok intre o surioara si Benjaminu nostru!
Docdecap,
ma doare capul si nu sunt sigura ca am priceput cum sa fac ce zici tu si daca e valabil/aplicabil si in cazul lui dl sot!
.... aberez!
Ereena,
termin de ascultat ceva din blogul lui T. Chirila si o sa il admir pe Matei neaparat.
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 9 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
stoisor spune:
a venit tati de la meci ,suparat de egal
va doresc o noapte linistita si pupici la ingerasii miculuti
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM
cristacoman spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui stoisor
pana acum am descarcat programe sa pot vedea pe Serbanel in leganus ,etc dar la voi imi cere parola sa va vad in pozici Sara Ioana 15.02.2008 POZELE NOASTRE ASA MARE SUNT ACUM |
Stoisor, scuze, le-au uitat "private", acum le-am deschis si pot fi vizionate.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 8+ lunitze.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a