Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (123)
Raspunsuri - Pagina 4
stoisor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ceska777 Stoisor, ca a baut azi 600ml e o EXCEPTIE! Normal bea la 5 dimineata cam 160-180, cand se trezeste spre 7:30 uneori accepta lapte ( 70-150ml), urmeaza mese solide, uneori inainte de somnul de Žla pranz mai bem 120ml iar seara la culcare eu fac 200ml dar el bea cat are chef: 150ml,170ml depinde. Azi a baut seara 140ml! Cand aud de bebei care trec de 200ml la o portie.... uF! LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI! Ceska, mamica de Benjamin mic si scump - 9 LUNI (23.12.2007) Filmulete! Poze f. noi Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
cap trecut am zis si eu ,noi abia atingem limita de 400 ml necesari dar spargem cu solidele
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM
LaLa_20 spune:
Stoisor...
Elle... si scuze ca m-am bagat ca...
Stoisor raman restanta cu pozele pt maine ca ma baraie domnu sot sa-nchid calc...,da ma duc acuma sa fumez o pipa
Ioanact...
V-am pupat pe toate...Noapte buna!!!
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea -->NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
stoisor spune:
citat din mesajul lui ceska777 Stoisor, da, fac poze la luna! Am facut de fapt: soarele abia apunea si luna era deja pe cer iar Benji are la geamul de la dormitor lipit un ingeras cocotat pe un corn de luna si am tras in poza luna de afara si cea din geam..... pun maine pozele... Stai sa imi aduc aminte cand a aspirat ultima data sotul meu... ... in seara asta fac campanie de denigrare! Doamne iarta-ma! LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI! Ceska, mamica de Benjamin mic si scump - 9 LUNI (23.12.2007) Filmulete! Poze f. noi Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
NU FARA CAMPANIA AIA TE ROG ,IARTAL
CIPI NU A ASPIRAT NICIODATA,SI CE DACA?
mai mo pupat si in .....scuzati va rog ,3 luni am zacut ca sa o pot face pe Sara,de cate ori a fost nevoie a facut ce a trebuit si cand a trebuit si sunt sigura ca si sotul tau a facut multeeeeeeeee lucruri MINUNATE cu care sa te lauzi ,nu te mai gandi la aspirator ca ma supar
e sotul tau ,cu care ai facut minunatia aia de copil si sezi bland ca or mai veni tot cu sotul tau sunt sigura
am crezut ca e o vorba aia"poze la luna"ini cer scuze da?ma ierti?
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM
Ioanact spune:
ceska777nu iti fa pb ca nu bea peste 200 ml de lapte la o portie, fiecare bb bea cat poate.
Ellenutanoapte buna! Am plecat si eu k mie somn.O noapte linistita va doresc.
Ioana la 5-8 luni
Poze
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank">Filmuletele Ioanei
Alte poze si filmulete cu IOANA
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
Ereena spune:
am terminat si eu de pus ceva noutati in album pe webshots http://good-times.webshots.com/video/3022811190102332184dehMQo . sa nu radeti dar astazi ma uitam la el (eram doar noi 2 in camera )si ma tot miram ce frumos e ,si ii spuneam si lui
am plecat la somn acum. noapte buna ,fara multe treziri
MATEI
Primul 5.10.2008
PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
stoisor spune:
nu sa le scri da?
vreau doar sa te gandesti la 5 lucruri minunate pe care le-a facut sotul tau si sunt SIGURA ca o sa te binedispui,si s ar putea sa te simti mult mai bine maine dim da ceska?
Benji vrea o surioara sa sti mi o soptit mie
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM
docdecap spune:
fetelor, cu sotii e simplu: daca vrei sa ii gasesti defecte si lipsuri, le gasesti. intrebarea e daca fcem ceva sau doar se scoatem ochii (la care sunt marea parte imuni, doar au avut mame, adica soacrele noastre, si cu cat ele sunt mai pe scos ochii, cu atat sunt ei mai imuni)
asa ca discret, pregatim confrumtarea, e cam ca la alcoolici, cu cat le bati mai mult apa-n piua ca sa se lase, cu atat cosntruiesc aparari mai eficiente. asa ca virgula calm, si cu dragoste, aducem argumente hotaratoare, nu reprosuri, nu cicaleala. spunem o data, stabilim consecinte si mergem pe ele. educatie, nu??
eu am un pitic razacios, l-am filmat azi cum se dadea in leganus, doar 28 secunde, asa, de 'demo'. aici: http://www.youtube.com/watch?v=bzxP4S9JSgM
sau ca sa folosesc noua utilitate a forumului:
sa stiti ca eu vad muuulte poze, nu apuc sa le comentez pe forum, si nici nu-mi place sa multumesc nominal cui le-a vazut pe ale mele si mi l-a laudat pe serban, sunt sigura ca place la toata lumea .
dar sunt pe aci, ma uit, admir, da' mai discret. asa fac eu.
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
Mitsu-bishu spune:
Buna seara! Ma reped si eu asa, sa scriu un mesaj, nu am citit nimic, am vazut numai ultimele postari, de pe pagina 4, de unde am dedus ca ceska e supi pe sots, zic si eu ca stoisor, fa-i o surioara lui Benji si o sa iti treaca si am mai vazut minunea de 8 luni a Ereenei, ce barbatel serios e el, are o voce foarte puternica, pup pe el de motzat, ca are ditamai pleata! Deeeeci... Strigarea era asa:
Cine e amator maine de o intalneala prim Moghioros, dupa-amiaza sau cum va vine la indemana, sa dea un semn de viata!
Pup la voi!
Lavi, de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!
docdecap spune:
mitsuleeeeee, da-mi pe pm id de mess, sa facem schimb de poze de la cheia (adica sa le trimit pe cele facute de mine
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
stoisor spune:
citat din mesajul lui docdecap fetelor, cu sotii e simplu: daca vrei sa ii gasesti defecte si lipsuri, le gasesti. intrebarea e daca fcem ceva sau doar se scoatem ochii (la care sunt marea parte imuni, doar au avut mame, adica soacrele noastre, si cu cat ele sunt mai pe scos ochii, cu atat sunt ei mai imuni) asa ca discret, pregatim confrumtarea, e cam ca la alcoolici, cu cat le bati mai mult apa-n piua ca sa se lase, cu atat cosntruiesc aparari mai eficiente. asa ca virgula calm, si cu dragoste, aducem argumente hotaratoare, nu reprosuri, nu cicaleala. spunem o data, stabilim consecinte si mergem pe ele. educatie, nu?? eu am un pitic razacios, l-am filmat azi cum se dadea in leganus, doar 28 secunde, asa, de 'demo'. aici: http://www.youtube.com/watch?v=bzxP4S9JSgM sau ca sa folosesc noua utilitate a forumului: sa stiti ca eu vad muuulte poze, nu apuc sa le comentez pe forum, si nici nu-mi place sa multumesc nominal cui le-a vazut pe ale mele si mi l-a laudat pe serban, sunt sigura ca place la toata lumea . dar sunt pe aci, ma uit, admir, da' mai discret. asa fac eu. Mami de dom' inginer (15.01.2008) paralelipipedic -eine kleine blog www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete |
tot timpul am fost deacord cu tine
asta e si tactica measi chiar ajuta
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM