Puiuti de Randunici 2008!! (111)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui VioletaH

Livi, eu pun legumele intr-o oala care are gauri si se pune intr-o oala mai mare pe fundul careia pun niste apa, nu multa, cat sa faca aburi, si acopar totul cu un capac. Asta e steamerul meu, un set de 2 oale. Deci practic in loc sa le fierb in apa, le pun deasupra apei. Timpul de aburire este acelasi cu timpul de fierbere. Singura deosebire este ca am o oala/sita de spalat in plus, dar asta nu ma deranjeaza.

eu, cand am chef de "abureala":)), pun legumele intr-o sita pe care o asez deasupra unei oale cu apa:)))....dar dureazaaaaaaaa!!!!!!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Tocmai i-am aburit niste mazare cu dovlecel, ma duc sa i le pasez ca s-aiu racit. Sper sa manance tot.
Azi dimineata i-am dat struguri negri mari cu cereale de ovaz, ca a facut kk cam tare. I-au placut strugurii, i-am pus vreo 10 bucati decojite si fara samburi si le-am facut piure, apoi am adaugat cerealele. Poate il rezolv. Si nu-i mai dau morcov vreo 2 zile, nici cereale de orez, doar de ovaz.
Apoi reluam cu de toate.

Mami de Sean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Ariel, trebuie sa acoperi cu capac!

Mami de Sean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

In legatura cu borcanasele pt copii, eu zic pas, atata timp cat pot sa-i fac mancare in casa...

Apropo, daca bag mancarea la congelator, cat timp o pot folosi?
Si cum incalzesc mancarea lui dihn frigider: la microunde sau in oala cu apa fiarta?

V-am spus eu ca atunci cand o sa incep diversificarea o sa am multe intrebari...Din fericire pt mine, toata lumea stie despre ce este vorba..

.Multumesc de sfaturile cu apa pt supa si pt cele care urmeaza...

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui VioletaH

Ariel, trebuie sa acoperi cu capac!

Mami de Sean

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

valentina si eu am inceput tot "in fortza", cu multe legume si fructe, insa, am observat ca mananca cu mai multa pofta daca ii variez. asa ca acum amestec doar 2-3 legume, cu ulei de masline, lamaie si mai nou cu branzica made by ariel_7000:)) si e muuuult mai interesat... cred ca si eu m-as plictisi de acelasi gust la infinit...
plus ca adora "supa" pe care i-o prepar din lapte si zeama de la fiert legume si asa am recuperat si "hidrosolubilele":)

clau, asa facea alexutza. si in somn,incepea sa adulmece, imi dadea la o parte bluza de la pijama si se conecta:)) ii ziceam NOKIA:)) (connecting people:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Valentina, dear, eu nu am masurat niciodata ce cantitate de mancare mananca, de ce sa mai stresez si cu asta??Ea mananca oricum atata cat ii trebuie.
Si desi pediatra mi-a zis sa incep cu cate un pic din fiecare, si sa maresc cantitatea, eu i-am dat cat a vrut ea din prima ( nu a fost foarte mult), dar chiar n-am nici o treaba cu masuratul, cantaritul.
Asociez cate 3-4 legume , poate chiar mai multe, le-am asociat din prima, nu am asteptat nu stiu cate zile intre ele.
Ma bazaz ffff mult pe instinct si pe prima reactie a fetei, nu fortez nimic, ea ma ghideaza intotdeauna.

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

vio, ...omu' prost ii prost!

vali, NU MICROUNDE!!! da in oala cu apa calda. dar de ce tii piureul la congelator? eu fac pt 2 zile si-l tin in frigider...nu prea ma incanta ideea congelat-dezghetat...
vb de piureul de legume. ala de fructe il fac atunci, pe loc, nu-l pastrez niciodata.

Mergi la inceput

Sa va mai povestesc de noi, daca tot sunt libera mai devreme. Cat a fost bolnav, a dormit in pat cu noi fiindca se trezea de multe ori din cauza tusei. Acum, de o saptamana, doarme primul somn( pana la 1-2-3) in patul lui, apoi intre noi pana dimineata. Nu mai am chef si nervi sa-l pun inapoi, fiindca adormim repede.
Partea nasoala dupa boala e ca se trezeste de 2 ori pe noapte, in loc de o data, ca inainte....Dar asta este, n-am ce-i face. Ii bag tzatza in gura si adormim amandoi...

Saptamana viitoare trebuie sa-i facem Infanrix-ul. Care mai e situatia: se gaseste in farmacii acum? sau trebuie sa-l caut pana innebunesc?

http://good-times.webshots.com/photo/2836277290103382524UKglCt

Mergi la inceput

Ariel, mersi de sfat..N-am de gand sa congelez, tot pt 2 zile mi-a zis si mie sa fac si sa pastrez la frigider.

http://good-times.webshots.com/photo/2836277290103382524UKglCt

Mergi la inceput