Puiuti de Randunici 2008!! (111)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

LA MULTI ANI TEODOR DE ARIEL, MULTE BUCURII SI SANATATE!!

Acuma mi-a picat fisa.

Apropo de borcanase, mi-am adus aminte ca m-ati intrebat de ce au disparut, nu stiam, pentru ca eu nu am asa ceva in farmacie, am numai Nestle pentru ca asa e treaba (nu pot influenta cu nimic deocamdata)....intre timp am vazut de ce s-au retras.
Eu inca nu i-am dat niciodata din borcanase, totul home made, si nici nu am congelat niciodata, prepar, mananca, ce ramane arunc.

Acuma in concediu, cred ca o sa iau si eu ceva borcanase, nu am ce face, ca la hotel nu o sa ma apuc sa fac mancare la bebe, si oricum, am zis ca in concediul asta nu fac nimic, nu misc un deget, ca sunt o DUAMNA.

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Mi-era dor sa mai stau la taclale cu voi.... In timpul saptamanii n-am timp mai deloc, dimineata la munca e nebunie, iar dupa amiaza vin si stau afara cu Matei de la 4 pana la 7. Seara adorm odata cu el, ca altfel as fi rupta de oboseala...Dar nu ma plang...e bine asa...nu cred ca as fi putut sa stau acasa mai mult decat am stat...

http://good-times.webshots.com/photo/2836277290103382524UKglCt

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Valentina, deocamdata nu se gaseste Infarixul!Speram sa se remedieze criza asta pe piata medicamentelor, ca situatia nu e prea roza!!

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Repede, uof: Valentina!!!!

Despre Infanrix Hexa se gaseste din nou, cel putin in Sensiblu|; http://www.sensiblu.ro/prodfarm.asp?id=2162459 ai aici lista farmaciilor unde poti gasi vaccinul.

Si a doua chestie, mi se pare MULT prea devreme pentru carne! Sau am citit eu aiurea, si nu ii dai?

Clau, geniala faza Rebeccai !

Poate revin...

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Vio, uite aici pozele de la Venezia
http://community.webshots.com/user/oana_bubu05?vhost=community

Stefanoiu meu a papacit bibele cu lapte simplu si a adormit imediat. Mie imi convine sa pape lapte simplu la culcare si cerealele mai devreme, mai ales ca doarme super bine, cateodata se trezeste la 9 direct, dar de cele mai multe ori la 7 bea lapte si apoi se culca pana la 9-10.
El papa asa:
7- 200 ml lapte
10:30- un castronel cu fructe si branzica+o cupa cereale
14:30- un castronel cu piure de legume si carnita
18:30- un castronel cu lapte si cereale(150 ml lapte+ 3 linguri cu cereale)
21- 200 ml lapte

Incarc niste poze si revin.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Ma duc sa alaptez si sa adorm pruncul!!!

Va pup, si sa aveti o noapte linistita!!!

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

La noi in judet nu se gaseste vaccinul, daca e in Sensiblu grabestete-te sa il iei , nu se stie ce va fi!!!

NOAPTE BUNA!!!!

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ariel, n-am mai citit ce-am postat, asta vroiam sa zic de Gecko, am scris aiurea, in viteza
Mai, aer, neaer, le-am pus in balcon. Eu n-am vedere la strada, ci in spatele blocului si am copacii in geam, f. desi, deci e aer cat de cat.
Bubitele lui Vlad au fost prurigo nu stiu cum...de la intepatura de insecta cica

Lyvy, pai nu-ti zic cum am facut curatenie, singura cu amandoi piticii. Am avut noroc ca a dormit si Stefan in ziua aia vreo 3 ore si Vlad la fel si s-au nimerit amandoi deodata . La Vlad in camera am facut inainte sa se culce, Stefan era semiadormit in patut la el si in rest cand au dormit ei. Mai ramasese camera mea si a doua zi dimineata l-am culcat pe Stefan la Vlad in camera si am facut acolo
Cu papa am facut ceva rapid, eu scriu "la bucatarie" cam ce mai fac...azi am facut dimineata o pasta de avocado buna rau si pe seara ciocanele la gratar, piure si salata de varza rosie, rapid

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Valentina, spor la diversificare! Cum zicea si Ariel, sa incerci si cu mai putine legume, 2-3 maxim, ca sa invete si ce gust au separat. Eu asa am gandit, si nu-i amestec mai mult de 3 (cel putin pentru inca o vreme). Eu am respectat regula de 4 zile pentru fiecare leguma/fruct nou. Si tot are niste bubite/pete pe obraji si nu stiu de la ce sunt...Au crescut in latime si nu-mi dau seama ce papase nou cand au aparut si erau mici de tot...offf...

Adriuta, zicei de cereale, tie nu-ti plac cele de la Earth's Best? Eu numai asta ii dau: orez brun si alb, ovaz...

I-am luat si niste borcanase tot Earth's Best, ca daca avem concediu de luni, sa pot sa iau cu mine pe unde ne-om plimba. Sunt curioasa daca o sa-i placa. I-am luat tot din alea mici, stage one, ca mananac fix cat un pui de randunica, tine la silueta.

dar uite, m-am mai smecherit si eu, cand ii fac legumele i le impart in 2 si ii dau cam 50g la o masa si peste 2-3 ore ii dau si partea a 2a. la fel fac si cu fructele si cu cerealele. daca il vad in toane bune ii mai dau o tura.

ca tot vorbeati de olita...al meu asociaza scaunul inalt cu kkrea...nu stiu de ce..a facut de cateva ori in timp ce manca si acum de cate ori il pun acolo sa manance, dupa cateva lingurie incepe si se screme si nu mai mananca pentru ca se concentreaza la caca. De multe ori nu iese nimic, uneori asa un motz Ce ti-e si cu copii astia...

Mami de Sean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

ba da Olga, o sa-i dau peste o saptamana, dar din 2 in 2 zile 50 g. daca asa mi-a zis pediatra, asa o sa fac. Precizez ca o cunosc de 8 ani si am maaaaaaaaare incredere in ea

http://good-times.webshots.com/photo/2836277290103382524UKglCt

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput