Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (31)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna seara la mamici si pitici.

Tare de mult nu am mai intrat pe aici...nici nu imi mai aduc aminte.
De cand su serviciul nici ca am avut timp de absolut nimic.
Puiul meu de la gripa a ajuns la o infectie bacteriana(e drept usoara)care tot nu i-a trecut pana acum.Acum e pe tratament cu antibiotice timp de 6 zile. Deja se vad imbunatatiri.
Programul meu de obicei incepe la 6-6,30 cand scot lapticul, apoi hranesc pufarina. Apoi pregatesc ursuletzul de gradinitza, mai mancam si noi si se face 8-8,30 cand ducem puiul la gradi. Pana la 5 nu mai vedem puiul(sau 6-7 cand e tura sotului sa ia puiu de la gradi).Cand ajung acasa, schimb puiul, ne mai jucam ca nu ne-am vazut atata timp, facem baitza, unde ne place la nebunie, papam si ne mai jucam inca juma' de ora maxim o ora. Pe la 7,30 cel tarziu puiul e in patut si doarme de zor. Atunci avem si noi timp sa mancam, sa ne schimbam, poate chiar si un dus...Uneori mai trebuie sa si facem ceva curat, mancare si pe la 11 deja suntem terminnati. Plus ca se mai trezeste de vreo 2 ori pe noapte, nu neaparat de foame...Suntem deja chiauni. Abia asteptam weekendul cand de obicei suntem ori in vizite ori in aranjamente. Deh, a venit toamna si trebuie sa facem ceva modificari prin casa.
in rest, sunt mult prea obosita sa mai am puterea sa fac altceva. Serviciul e de-a dreptul stresant si enervant, ca acum trebuie sa repar tot ce au stricat prostii, plus sa imi continui planurile...Uneori am impresia ca ma stresez prea mult si nu mai am timp sa ma bucur de ce e cu adevarat important.
Acasa nu vreau sa pierd nici un minut din timpul piticului. E prea pretios si trece prea repede timpul. Il vad cum creste si imi e drag ca lumina ochilor.
Avem si noi problemele noastre: nu vrem uneori sa papam, nu vrem sa ne jucam, sau vrem in bratzuca...fiecare zi e diferita si ne testeaza aptitudinile de adaptare.
A redescoperit lumea sunetelor(pe care o pieduse din cauza gripei si a laringitei) si acum ne jucam si cand papam.
Am mai citit franturi ici pe colo, insa chiar nu am timp sa si raspund. .
Urez sanatate maxima tuturor puilor caci tare aiurea e sa fii bolnavior. Si pentru mamici la fel.
Am vizualizat si eu colajele facute de ancaurn si poezioara de Miss sunteti tari fetelor.
SPer mai tarzior sa pun si eu cateva pozici noi si sper tot azi sa pun o pozica mai recenta cu piticul.

Din pacate va trebui sa va las, e ora de joaca cu piticul, asa ca va pup pe toate si va urez forumit placut in continuare.

Felicia, cea mai fericita al ursuletzului-pufarina Gabriel (23 Mai 2008)
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Povestea nasterii
M-am nascut de ziua mea
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">Sustin campania pentru reproducere asistata. SEMNEAZA SI TU !

Simplicity is the key to excellency

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui inais

Am revenit...in Tineretului am fost. Era singura posibilitate sa iesim si cu sotzul...! Avea treaba si totusi n-am vrut sa privam copilu' de iesit in parc!
Dupa ce a terminat am luat si eu laptopul putin...

Referitor la ce ma intrebai Ylari eu una nu ii incalzesc apa de bibe. In parc, ma refer. Deci o bea la temperatura mediului si gata! Acele genti termoizolante sunt atat de "bine" dimensionate incat biberoanele de la Avent nu intra in ele. Si am incercat o multime de modele...toate sunt la fel de slim. Nu cred ca este nici o problema asta cu incalzitul apei...o data la "x" zile cand iesim noi in parc...! "x" este foarte mic...1-2 ori/saptamana. Nu stiu tu ce bibe folosesti insa, ca poate gasesti vreo geanta termoizolanta care sa le "cuprinda".

Merg sa pregatesc mancarea pentru noi...oamenii mari!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Merci de raspuns! Da, si eu am cumparat o kestie de-aia (gentuta termoizolanta) si cand am ajuns acasa imi venea sa ma dau cu capu de jos ca nu incapeau aventurile in ele!!!!!!!!!!!!!

Aaaaah fi-mea e o sucita............... acum la 7 cat credti ca vroia ea sa pape? S-a oprit dupa 40 ml... whaaat??????? Mama si daca n-am tras niste lupte cu ea............... Pana la urma a papat 80-90... Asta e, o las ca are de unde sa dea jos. Partea proasta e ca in ultima vreme se kk pe ea si la biberonul de seara ca nu mai vrea sa pape calumea sunt pe pereti de nervi.............. Iar ea rade. Mor ca pana la urma tot ca ea iese ca doar nu o sa ma apuc acum sa indop copilul!!!!!!!!!! Daca nu vrea, nu vrea si pace, insist in limita bunului simt, apoi faca-se voia ei! Si acum se chinuie mama sa o culce ca eu sunt prastie cu nervii si o aud ce concerte face. I-am vazut gingiutza mai umflatica intr-o parte poate ii iese dintele ala ca m-a facut cu nervii................
Va pup pe toate. Am facut si eu slide dintr-ala, sarut mana Andreea!!!!!! Dar inca mai hakeresc la el. Aoleu, am uitat sa pun pozele de ieri, hai ca ma bag acum, sa vedeti ce fata frumoasa si mare am!!!!
Mai vroiam sa mai zis ceva dar sunt facuta la nervi si nu mai stiu ce...

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia83

ylari draga mea...ia-ti un termos! gentutele sunt fix-pix!!! incalzesti apita sau papica inainte si o vari acolo si voila!!!

andree superb montajul un dulcic bondarelul

Pozici Mufitza

Mufitza in parc

Mami de Mufitza Ariana Elena

Povestea nasterii

Ai dreptate, si incalzesc doar apa si prepar laptele in parc cum faceam si vara. Bravo, sa traiesti 1000 de ani!!!!! Poop you!!!!

Fetelor, am pus poze noi, cui ii face placere sa vada bebeluna la 5 luni si o saptamana, poftiti va rog.

Am fost in sufragerie, mama a reusit sa o adoarma si sa ii dea si restul de 40 ml, deci mi-a papat 120 acum la 7, uooooof, bine ca a papat. (ca era prea slaba saraca si sa nu slabeasca mai rau - imi pare rau ca nu avem emoticonul ala de la messenger cu ala de se tavaleste pe jos de ras)

Vroiam sa va spun ca am descoperit un topic despre soacre............ mama am inceput sa bag acolo la greu, asa ca ati scapat, de saptamana viitoare cand ma intorc in Crangasi nu va mai stresez pe voi (decat daca vreti) - dragelor, dar ce am citit acolo mi s-a facut parul maciuca.............. Pai eu saream la bataie direct in locul altor fete.........

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

salutare
a fost o zi superba. am fost in parc,la o terasa la cafea cu niste prieteni si apoi in carrefour. am mers cu piticu in marsupiu si m-a cocosat frate. sunt f fericita ca blugii mei preferati de dinainte de sarcina imi intra pe mine in ciuda celor 7 kg in surplus. nu punem la socoteala burta care se revarsa peste nasturele de sus. dar ma consolez ca astea 7 kg sunt fix cat am luat cand am stat in pat cu contractii,nu ca am mancat eu ca o vacutza cand am fost gravi, altfel, acum fotomodel eram
de luni intr-o saptamana zburam cu avionul si am ceva emotii. fetele care au mers pana acum cu bebe mic pe avion-simonix par exemple- cum ati facut sa accepte suzeta la aterizare/decolare? si inca ceva, daca la carucior ingros obrazul si montez si scaunul de masina mi-l primesc fara costuri suplimentare? noi mergem in grecia unde inteleg ca-s f stricti in ce priveste scaunul de bebe in masina. nu stiu cum sa facem, nu l-as da la cala ca atarna ceva, mai e si baza, si noi oricum ne caram cu toata casa dupa noi-sterilizator, incalzitor...deci cred ca dam pe bagaje mai mult ca pe bilet
inais si ylari mie-mi intra 2 biberoane de 260ml de la avent in gentuta mica de bibe avent. la voi cum de nu intra? n-am incercat cu d-alea mari de 330ml dar banuiesc ca nici voi nu aveti nevoie inca. nici eu nu incalzesc apa pt lapte praf, inca, o voi incalzi cand vine frigul.
miss tudor daca nu mananca bine in timpul zilei-si e din ce in ce mai mofturos cu dintii astia care nu puteau sa apara si ei pe la 18 ani sa mai primim si noi o pauza dupa pusee, boli, etc.., se trezeste noaptea si papa chiar daca ultima masa a fost de 200ml-adica maximum care incape la el in burta. important e sa iasa totalul pe zi, nu la ultima masa. asa ca pe masura ce va manca suficient ziua, se va trezi tot mai rar noaptea, chiar daca ultima masa a fost tzitzi. asta ultima mea teorie bazata pe reactiile lui tudor.
inais am vazut o limbutza dulcica de iasminuta in parc.
am vrut sa-i iau si eu lui tudor o jucatie din aia de carut de la tinylove, noi avem modelul mai vechi , dar nu stiu daca mai merge la varianta sport fiindca noi am renuntat de mult la landou me motiv de dimensiuni crescute...
ylari chiar ca-i mare bebeluna ta, si ce ochi frumosi a furat ea de la tati...mama mama
miss mare dreptate ai cu durerile care vin de la cap. aveam si io, tot de stomac, dar duse sunt acum traiasca psihanaliza
va las ca mi-au venit musafiri. nu cred ca mai intru in seara asta ca sper sa fie si la noi vinerea vesela

a venit toamna...cu un bebe albastru

RALU- de minune TUDOR

poze tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Lori, am adus caruciorul sport acasa si l-am dus pe cel greu, maine iesim si noi la plimbare cu caruciorul! Nu mai pot frate cu marsupiul, ma rupe grasanelul. Il cantaresc in seara asta sa vad cat mai are. Plus ca ma lupt cu el pina il var inauntru, ca da din maini si din picioare.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia83

neastza si de la noi...pe seara...noi am fost in vizite pe la bunici, ca n-au vazut fatuca decat la botez si am prins vreme buna, facut gratar, toata lumea multumita. fata dormiteaza de la 16.30 si o pandesc sa se trezeasca sa-i fac baita ca pana la 8 sa termin cu tot ca am de vazut spiderman 3 pe HBO

intrebare pt Nicole cum ii servesti supita de legume? ca eu o fac si-i dau zeama cu biberonul si legumele le arunc, mai putin dovleceii, care-i pasez si-i dau..dar cam stramba din barna...zi si mieeeeeee..le pasezi in zeama direct?nu trebuie o anumita cantitate de zemita sa nu iasa prea moale pasta? te roog..da si mie reteta cu gramaj de apa de pus in supa cu tot mentionez ca sunt cam dezastru in bucatarie, dar ma straduiesc

Pozici Mufitza

Mufitza in parc

Mami de Mufitza Ariana Elena

Povestea nasterii

Iulia- eu nu fac dupa gramaje, dar hai sa-ti zic cum fac eu.
Intr-o cratita pun o ceapa mica taiata in patru, o rosie taiata in patru, dovlecel taiat pe lung cam 6 bucati, telina cam 6 bucatele cat o corcodusa, 1 ardei, 1 radacina patrunjel, patrunjel frunze, 1 cartof mai mic taiat in 6,1 morcov mic taiat in lung, 1 lingura ulei masline.
Dupa ce fierb bine, le incerc cu furculita (in special morcovul k fierbe mai greu) si inseamna k este gata.
Apoi scot pe o farfurie 2 buc cartof, 2 buc morcov, 2 buc dovlecel,2 buc telina si le pasez cu furculita foarte bine pana se face o pasta. Le pun in castronelul lui (uite-l aici) si adaug 5-6 linguri de supa. Se face ca o pasta moale, pe care o dau cu lingurita. Uneori pun mai multa supa si este mai apos piureul, alteori ii dau mai mult pasta.
De ieri i-am taiat foarte marunt si o fasie mica din piept de pui.
Eu nu urmez nici o reteta, insa am observat cum ii place si lui. Al meu mananca orice leguma pe care i-am introdus-o. Bineinteles k le-am introdus treptat, cate una...
Sper sa-ti fie de folos.

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Seara buna, fetelor

Apuc sa mai scriu si eu..din ce in ce mai rar. Azi am fost cu SIs la tati la spital, e bine, se recupereaza, apoi in parc si ne-am plimbat cu Elenuca, am facut si am facut si POZE.
A fost f biiine si f scurt, dar ma bucur ca ne-am revazut cu Elenuca, nu ne mai vazusem din aprilie.
Apoi ,intoarsa acasa, in IOR m-am vazut cu o fata de la odiseea iulie august. , ileana care se stie mai bine cu MIss.

Elenuca, acum apuc sa vad intrebarea ta cu mancatul noaptea si vad ca nu suntem singurele. MA urc pe pereti, mananca non stop seara si tzitzi nu mai face fata asa ca ma scol de vreo doua ori sa-i dau si bibe. Vad ca Milumil papa mai bine. Mai trebuie uneori sa-l pacalesc, ma tin dupa el cu biberonul vreo ora, mancar 50-60 ml sa ia.

Ylari, Inais, Andree 27, super poze/filmulet. m-am delectat si io nitel.

Ralu ce biine ca-ti vin blugii vechi. mie nu, nici nu-i pot inchide. Am tot zis ca dau si eu jos 6-7 kg, dar poate de maine incolo.

hai ca va pup, somn usor la toti puiutii!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

mi-a secat tzatza stanga..sunt deprimata rau nu sunt o obsedata in ale alaptarii dar e peste vointa mea, asa ma simt, amarata...mai poate veni laptele? tzatza dreapta e ok deocamdata...
am gustat si eu formula pt bb si e rea frate...nu e buna deloc...cum sa accepte bebe?
is tare amarata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefany_p

mi-a secat tzatza stanga..sunt deprimata rau nu sunt o obsedata in ale alaptarii dar e peste vointa mea, asa ma simt, amarata...mai poate veni laptele? tzatza dreapta e ok deocamdata...
am gustat si eu formula pt bb si e rea frate...nu e buna deloc...cum sa accepte bebe?
is tare amarata...

Stefany...bebe al meu a primit din prima zi de viata formula. Politica maternitatii, indelung injurata si blestemata de mine ...pe de alta parte in cazul meu a fost singura solutie ca bb sa nu moara de foame. Sunt realista si iti spun adevarul.
Toate (sau aproape toate femeile) au lapte inegal in sani. Intr-unul mai mult decar din altul. Intotdeauna copilul prefera un san. Invariabil celalalt produce mai putin.
Eu zic sa tratezi problema matur si sa o iei pe pasi:
Secat inseamna nu mai curge nici o picatura dupa (sa zicem) 12 ore de cand copilu' nu s-a mai atins de el?
- daca nu, atunci asta este...incearca sa mulgi tu pentru ca el sigur nu va mai avea chef sa o faca. saaaaaau eu as mai incerca si varianta de care povestea Doloress: biberonul ala cu furtunas care venea in gura copilului odata cu sfarcul, el crezand ca trage din san.
- daca da, eu zic ca mari sperante nu mai sunt...decat tot asa sa incerci sa mai scoti o picatura (vorba vine...) la "x" ore, unde "x" e din ce in ce mai mare. in situatia asta, daca copilului nu-i va mai ajunge sanul drept, o sa trebuiasca sa ii dai completare. repet, laptele praf nu-i asa o nenorocire...si copiii alaptati si ceilalti se imbolnavesc...si unii si altii cresc mari, frumosi si destepti. deci aia este situatiunea! in plus ei nu au gustul dezvoltat...ei nu inteleg ca ceva are gust neplacut...pentru ca nu au testat prea multe la viata lor ca sa faca diferenta.

Daca tot nu te impaci cu situatia...mulge-te. Chiar si in gol la sanul respectiv. Bea multe lichide si ia Galactogil si orice alte minuni mai gasesti pe acolo pentru stimularea lactatiei.

Gata cu sfaturile...eu te si fruntea sus!!

Avertisment: Moralul scazut dauneaza grav lactatiei!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Tocmai ma pregateam sa scriu ca David s-a saturat azi de la sanul meu, ca a mancat mult din amandoi si ca e totul ok....insa a fost doar un vis care s-a naruit la ora 23.00. I-am facut baie, a papat din amandoi sanii, a adorimi , insa intr-o jumatate de ora s-a trezit tipand. L-am adormit iar, s-a trezit in urmatoarele 15 min. I-am dat un bibe de 100 ml, si acum il aud din nou cum plange...
Nu stiu ce se intampla cu el astazi. A fost perefct pana seara.

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput