Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (31)
Raspunsuri - Pagina 8
Andree27 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Nicole1980
Foarte frumos...supeeerr. Vreau si eu. Daca am timp ma apuc si eu de montat. Ai un copil sclipitor, are niste ochisori, sa-i mananci Poze Evolutie David Bebe David Adrian 16.06.2008 |
Merci mult de laude!!Imi creste inima in mine!!
Nici nu am mancat pana nu l-=am terminat ,nu dureaza mult,dar pana m-am prins de smecherie!!!Daca ai nevoie de ajutor iti stau la dispozitie!!Si eu am avut noroc cu Anisiap ca de la ea il am!!Spor la treaba!
Poze
Andreea , de un Bondarel !!!!
MissParker spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralu_t m-am simtit asa de depasita de evenimente, toata lumea discuta despre colapsul economic spre care ne indreptam despre care eu habar n-amscenarii apocaliptice, idei, glume pe tema... noroc ca mi-am gasit o proaspata mamica cu care am dezbatut teoria olitei si a diversificarii si nu m-am simtit asa de ...pe alta planeta. o sa deschid tv-ul mai des, sa mai aud si eu ce se intampla, asta dupa ce ca barbata-miu e ziarist, eu traiesc in epoca...de pampers |
Nu am apucat sa citesc nimic mai departe, fiindca ma doare burta de la cat am ras cu Bogdan la pasajul asta... Eu stiam de criza asta fiindca mai rasfoiesc "Spiegel"-ul pe WC, ca altfel ... sa ma uit la stiri? Cand?
Tocmai l-am alaptat pe bebe si Bogdan i-a dat 80ml de bibe imediat dupa, ca voia (cu 2,5 ore in urma ii dadusem doar sani). Bogdan zice ca eu de-aia nu vreau sa bea David mai mult din biberon, ca stiu ce ma asteapta daca se intarca David, zice: "Nu-i mai dai lui tzātza, imi dai mie mātza"
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
cleo78 spune:
inais, in ce parc ai fo?
ca noi tocmai am ajuns din tineretului, unde remarca tati: uite indicator, wireless pt calc-dependenti, sa vina sa stea si ei in parc...
si m-am intalnit cu anutsa-maria. de fapt ea m-a intalnit, m-a tras de maneca...
io cu pompa de la avent manuala m-am descurcat f bine - am strans si 3l in congelator (din care am inceput sa consumam, mai avem juma). dar sa stiti ca a fo a 4a pompa. primele 3, au functionat ok la inceput, pana s-a format sanu altfel. Adicalea depinde de san, de forma, etc. Din pacate pe incercate nu e cu pompele scumpe....
gabitzam, si mie mi-a zis alergoloaga, ca imi da tratament dar dupa ce termin cu alaptatu. Dar nu mai pot, sincer, m-am saturat, de peste 1 an, fol. 1 sul de hartie injinerica zilnic, ca nu merita sa iau servetele pt nas . Ia tati baxu de pampers si 2 baxuri de hartie injinerica.... Mi-a dat in timpu sarcinii ceva cu cortizon, vitamina A, dar am refuzat sa iau, cand am etit acasa prospectu.... si mi se pare mai rau cand ma intind la orizontala, sa alaptez.... Daca pana acu 1 an dormeam fara perna, acu am perna mare, ursu, pernutsa...si tot nu pot respira. Respir pe gura, se usuca gatu, si ma jeneaza, si mai si sforai . Ceva tratament naturist nu ai incercat? Io ma duc sapt asta la orl. Orice orl-ist!!! nu mai pot si gata. Mi-a zis o orl-ista acu ceva ani ca e tesutu modificat, crescut etc. si ala secreta continuu, si ca as putea incerca cu laser, sa il mai arda. Daca asta e o solutie, fac si pe asta. NU MAI POC! mi-e si jena.... cand curge, nu pot nici sa trag inapoi, ca aurolacii, pur si simplu curge, si nu e decat apa....super nasol sa las cupilu pe o mana, sa caut repede un servetel, sa il pun la indemana dupa aia, ca mai curge mai incolo etc. Uof. Bine ca macar ma intelege cineva
voiam sa ma laud la voi, am luat storcator de fructe. Mulinex, 600W, prima data am vrut Philips ala mare si scump de 700W, nu aveau, si cum am zis ca in al 2lea magazin sa stau 1/2 ore nu mai intrtu... am luat pe urlatoru la putere. Mulinex. Am bagat vreo 7-8 mere, si am baut > 500ml de suc. Moaaama, ce bunatate.... le-am bagat intregi (am scos numai coditsa, si ce era stricat; la alea f. mari a trebuit sa le tai in 2, 3). Bun suc!
ralu_t, colaps economic? noroc de cumnata mea care lucreaza la banca si e tare morcovita . In rest, o sa mor si nu o sa stiu de ce.
Tot o faza ca asta, acu ceva ani, 5-6 , cam asha nu aveam tv. Stateam cu chirie, ultimu lucru care voiam sa il car era tv-ul. Si inrt-o discutie, la munca, cand le ziceam colegilor ca io nu am tv, si stirile nu sunt o pasiune, un coleg, zice :"cleo, dar macar stii ca s-a incheiat razboiul din golf/afganistan?" . (whatever, nu stiu care o fi fo atunci...). La care io "care razboi?".
Asta cu caderea bursei o mai fo, si preocupa pe cine are bani. Noi, macar, nu avem de ce sa ne doara capu . Si imi multumesc ideii ca creditu ipotecar e in lei.... daca era in euroi ma durea rau.
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
MissParker spune:
citat din mesajul lui cleo78 gabitzam, si mie mi-a zis alergoloaga, ca imi da tratament dar dupa ce termin cu alaptatu. Dar nu mai pot, sincer, m-am saturat, de peste 1 an, fol. 1 sul de hartie injinerica zilnic, ca nu merita sa iau servetele pt nas . Ia tati baxu de pampers si 2 baxuri de hartie injinerica.... Mi-a dat in timpu sarcinii ceva cu cortizon, vitamina A, dar am refuzat sa iau, cand am etit acasa prospectu.... si mi se pare mai rau cand ma intind la orizontala, sa alaptez.... Daca pana acu 1 an dormeam fara perna, acu am perna mare, ursu, pernutsa...si tot nu pot respira. Respir pe gura, se usuca gatu, si ma jeneaza, si mai si sforai . Ceva tratament naturist nu ai incercat? Io ma duc sapt asta la orl. Orice orl-ist!!! nu mai pot si gata. Mi-a zis o orl-ista acu ceva ani ca e tesutu modificat, crescut etc. si ala secreta continuu, si ca as putea incerca cu laser, sa il mai arda. Daca asta e o solutie, fac si pe asta. NU MAI POC! mi-e si jena.... cand curge, nu pot nici sa trag inapoi, ca aurolacii, pur si simplu curge, si nu e decat apa....super nasol sa las cupilu pe o mana, sa caut repede un servetel, sa il pun la indemana dupa aia, ca mai curge mai incolo etc. Uof. Bine ca macar ma intelege cineva |
Cleo scumpa, cortizon e kk, la fel toate celelalte medicamente care se adreseaza doar simptomelor, nu si cauzei.
Nu rade, incearca si metoda psihologica. Ia-ti odata timp (nu stiu cand!!), fii calma, linistita, si gandeste-te bine la aceste simptome, cand anume ti-au aparut, daca s-a intamplat ceva anume in viata ta in perioada aia, cand anume s-au intensificat si daca si atunci a avut loc vreun eveniment mai deosebit in viata ta, cu ce asociezi simptomele, analizeaza-ti senzatiile (ce curge, de ce curge, cand curge, unde curge - intelegi tu, totul la nivel de psihic), ceva de genul asta am facut eu la terapie cu un pietroi pe care-l aveam de 20 de ani in stomac si dupa o vreme a disparut de la sine. Efectiv de fiecare data cand se manifesta, ma opream sa ma intreb ce consistenta are, ce marime, ce culoare, unde e pozitionat, ce senzatii am, de cand am inceput sa-l simt, in ce imprejurari se agravau senzatiile respective etc. Chiar daca nu crezi in chestia asta, incearca, n-ai nimic de pierdut. Poate cu timpul se mai raresc simptomele. La mine acest pietroi era furia mea pe care eu o "inghiteam" in loc s-o exprim, s-o traiesc cum trebuie, iar de indata ce am taiat nodul gordian mi-au disparut simptomele. Idem cu durerile insuportabile de coloana (ma trezeam dimineata paralizata de durere, ma dureau si coastele, nu puteam sa inspir adanc ), de indata ce am identificat de unde veneau (de la responsabilitatea cu care ai mei parinti imi frangeau coloana vertebrala la propriu!), durerile s-au redus cu vreo 80%. Iti jur! Asa ca incearca, incet-incet, pas cu pas, poate merge si metoda asta.
Vezi ca miercuri pleaca spre Bucuresti o geanta plina cu lucrusoare de bebe pt. Tulcea, am pus-o la Amad pe numele tau si are numarul de colete 3. Din pacate, nu stiu unde e sediul Amad in Bucuresti, dar il gasesti tu, da? Sorteaza tu cu verisoara ta lucrusoarele, cum credeti voi de cuviinta si in functie de gravidutele pe care le cunoaste ea. Sa mai facem o bucurie si altora...
Eu azi-noapte am dormit bine de la 1:30 pana la 5:15, dupa ce ii dadusem numai san, culmea! La 22:30 ii dadusem si bibe si nu l-a tinut decat 3 ore, iar la 5 la fel, doar 3,5 ore a rezistat pana a cerut din nou... In orice caz, eu una m-am adaptat: are baiatul nevoie de mai mult, cam 200ml minimum, iar eu il tineam pe 80-90 pe care-i scoteam eu dintr-un singur san Bine ca m-am dumirit. Tot raul spre bine! Sa-l vedeti acum, ce buflei se face si el! Ca prea era manechin
Andree27, m-ai omorat cu linkul ala!!! Slide-ul vostru e SUPERB-SUPERB, mi-ai facut o pofta nebuna, deja am salvat linkul si stiu ce fac maine cand doarme David... Of, nici cu colajele nu terminasem bine (pregatesc calendare, felicitari de Craciun etc.) si acum mi-am gasit alta preocupare care-mi va manca timpul.
inais, cred ca de ziua mea anul asta si eu imi iau un laptop si voi incepe sa intru pe forum din autobuz, din parc etc. Sa nu ma mai cert cu Bogdan ca sunt dependenta de DC.
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
inais spune:
Am revenit...in Tineretului am fost. Era singura posibilitate sa iesim si cu sotzul...! Avea treaba si totusi n-am vrut sa privam copilu' de iesit in parc!
Dupa ce a terminat am luat si eu laptopul putin...
Referitor la ce ma intrebai Ylari eu una nu ii incalzesc apa de bibe. In parc, ma refer. Deci o bea la temperatura mediului si gata! Acele genti termoizolante sunt atat de "bine" dimensionate incat biberoanele de la Avent nu intra in ele. Si am incercat o multime de modele...toate sunt la fel de slim. Nu cred ca este nici o problema asta cu incalzitul apei...o data la "x" zile cand iesim noi in parc...! "x" este foarte mic...1-2 ori/saptamana. Nu stiu tu ce bibe folosesti insa, ca poate gasesti vreo geanta termoizolanta care sa le "cuprinda".
Merg sa pregatesc mancarea pentru noi...oamenii mari!
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
inais spune:
Iasmina azi in parc...
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
iulia83 spune:
neastza si de la noi...pe seara...noi am fost in vizite pe la bunici, ca n-au vazut fatuca decat la botez si am prins vreme buna, facut gratar, toata lumea multumita. fata dormiteaza de la 16.30 si o pandesc sa se trezeasca sa-i fac baita ca pana la 8 sa termin cu tot ca am de vazut spiderman 3 pe HBO
intrebare pt Nicole cum ii servesti supita de legume? ca eu o fac si-i dau zeama cu biberonul si legumele le arunc, mai putin dovleceii, care-i pasez si-i dau..dar cam stramba din barna...zi si mieeeeeee..le pasezi in zeama direct?nu trebuie o anumita cantitate de zemita sa nu iasa prea moale pasta? te roog..da si mie reteta cu gramaj de apa de pus in supa cu tot mentionez ca sunt cam dezastru in bucatarie, dar ma straduiesc
Pozici Mufitza
Mufitza in parc
Mami de Mufitza Ariana Elena
Povestea nasterii
iulia83 spune:
citat din mesajul lui elenuca Salutare tuturor ! Sa vedeti cu ce ne confruntam noi de doua zile... Lizuca este extrem de mancacioasa noaptea ( aproximativ 400ml) iar ziua desi e la fel de activa, papa mult mai putin.Aveti idee ce se intampla? O fi vreun puseu de crestere, nu stiu ca m-a cheunit rau . Uitati care e programul ei: se culca invariabil la 20-20:30 cu papica de 180 ml, se trezeste la 1-2 papa 140-150 ml, apoi la 4-5 120-130 ml si apoi la 8-8:30 cand papa cam 100 ml uneori, nu intotdeauna. Este si destul de agitata noaptea, se frichineste mai tot timpul. Nu o doare burtica, nu plange, nu este irascibila, doar ca se trezeste si vrea papa, iar ziua ma rog de ea sa manance si ea are chef de chiuit. A mai patit vreo mamica asta? Despre manute nu mai povestesc ca si le-a ros de atata bagat in guritza, desi nu am vazut ici un semn ca ar iesi vreun dintisor. Am incercat sa o mai aman cu somnicul seara , in ideea ca ii devansez mesele, asi ! e mai smechera ca mine... cand ii e somn imi intoarce spatele si se culca. Sunt zombi de cateva nopti, dar cand ma gandesc la bietele mamici care alapteaza din doua in doua ore... toata stima mea !. ma duc sa-i dau merisorul, asta cel putin stiu ca il papa fara sa comenteze si sa fluiere in lingurita. va . Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008 Lizuca Povestea nasterii www.elizadiamandescu.ro" target="_blank"> Eliza's WebPage |
elenuca ceva de genul pateam si eu. regula de baza..n-o mai lasa sa adoarma la 8!!!!!! incearca incet incet sa-i decalezi somnul..pe la 9.30-10 chiar si 10.30 e ok. cand am citit de fifita ta, parca o vedeam pe a mea...da-i ultima masa consistenta, vezi daca te lasa dr sa-i bagi cereale...apoi, urmatoarea trezire tot lapte, iar la cea de-a doua, da-i ceai...o sa vezi ca toate se vor lega..cel putin la mine a mers..eu aveam problema ca se trezea la 6 cu chef de joaca si ma termina..acum ii dau sa pape in somn, inainte sa se trezeasca, nici n-o misc din pozitia in care e...
hai sa va spunem programul nostru...
incepem cu masa de la 9.30-10..suc de mar cu morcov sau piersica (le alternez sa nu se plictiseasca) si cereale facute cu 2-3 masuri de laptic, pe care i le dau cu lingurita si obligatoriu inaintea marului...
12-13 supita si dovlecelul pasat
14-15(nu prea ii tine supa de foame )laptic cam 150 mai mult nu a baut niciodata
17-ceiuc - obligatoriu (am renuntat la baby drink in favoarea ceaiului de fenicul si chimen de la humana, se gaseste intr-o cutie sub forma de granule si se prepara foarte usor, iar fata il adora..plus ca tine mult mai mult ca baby drink-ul si e mai economic asa)
20-21 lapte cu cereale si nani dupa ora 21 ca n-o mai las sa adoarma imediat..important e sa nu adoarma imediat dupa masa sa n-o doara burtica noaptea..de acolo vin frichinelile...ma joc cu ea, o plimb, arat in oglinda, etc...
se trezeste cam pe la 3-4 dimi, dau lapte, apoi la 6-7 dimi dau ceai si pana la 9-10 nu ii mai dau nimic
si de 2-3 nopti dorm ca regina, azi noapte chiar m-am trezit eu de 2-3 ori si ma miram de ce nu se trezeste
Pozici Mufitza
Mufitza in parc
Povestea nasterii
iulia83 spune:
ylari draga mea...ia-ti un termos! gentutele sunt fix-pix!!! incalzesti apita sau papica inainte si o vari acolo si voila!!!
andree superb montajul un dulcic bondarelul
Pozici Mufitza
Mufitza in parc
Povestea nasterii
iulia83 spune:
care-mi schimba si mie poza de la colaj cu asta? http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MufitzaInParcIulia83#5255543261902046354 va rooog!!!
va las ca tre sa scol fatuca sa-i fac baita ca vine spiderman 3!!!!!!!!!!!!1 tara-taraaaaaaaaaaaaaaaa-pam-pam!!!
Pozici Mufitza
Mufitza in parc
Povestea nasterii