Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (31)
Raspunsuri - Pagina 7
piggy spune:
cleo off nasol asa, cel mai bine mergi la dr...sa nu fie ceva alergic vreo rinita ...sanatate multa
http://tt.lilypie.com/dLTwp3.png
elenuca spune:
Salutare tuturor !
Sa vedeti cu ce ne confruntam noi de doua zile... Lizuca este extrem de mancacioasa noaptea ( aproximativ 400ml) iar ziua desi e la fel de activa, papa mult mai putin.Aveti idee ce se intampla? O fi vreun puseu de crestere, nu stiu ca m-a cheunit rau . Uitati care e programul ei: se culca invariabil la 20-20:30 cu papica de 180 ml, se trezeste la 1-2 papa 140-150 ml, apoi la 4-5 120-130 ml si apoi la 8-8:30 cand papa cam 100 ml uneori, nu intotdeauna. Este si destul de agitata noaptea, se frichineste mai tot timpul. Nu o doare burtica, nu plange, nu este irascibila, doar ca se trezeste si vrea papa, iar ziua ma rog de ea sa manance si ea are chef de chiuit. A mai patit vreo mamica asta?
Despre manute nu mai povestesc ca si le-a ros de atata bagat in guritza, desi nu am vazut ici un semn ca ar iesi vreun dintisor.
Am incercat sa o mai aman cu somnicul seara , in ideea ca ii devansez mesele, asi ! e mai smechera ca mine... cand ii e somn imi intoarce spatele si se culca.
Sunt zombi de cateva nopti, dar cand ma gandesc la bietele mamici care alapteaza din doua in doua ore... toata stima mea !.
ma duc sa-i dau merisorul, asta cel putin stiu ca il papa fara sa comenteze si sa fluiere in lingurita.
va .
Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008
Lizuca
Povestea nasterii
www.elizadiamandescu.ro" target="_blank"> Eliza's WebPage
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elenuca Salutare tuturor ! Sa vedeti cu ce ne confruntam noi de doua zile... Lizuca este extrem de mancacioasa noaptea ( aproximativ 400ml) iar ziua desi e la fel de activa, papa mult mai putin.Aveti idee ce se intampla? O fi vreun puseu de crestere, nu stiu ca m-a cheunit rau . Uitati care e programul ei: se culca invariabil la 20-20:30 cu papica de 180 ml, se trezeste la 1-2 papa 140-150 ml, apoi la 4-5 120-130 ml si apoi la 8-8:30 cand papa cam 100 ml uneori, nu intotdeauna. Este si destul de agitata noaptea, se frichineste mai tot timpul. Nu o doare burtica, nu plange, nu este irascibila, doar ca se trezeste si vrea papa, iar ziua ma rog de ea sa manance si ea are chef de chiuit. A mai patit vreo mamica asta? Despre manute nu mai povestesc ca si le-a ros de atata bagat in guritza, desi nu am vazut ici un semn ca ar iesi vreun dintisor. Am incercat sa o mai aman cu somnicul seara , in ideea ca ii devansez mesele, asi ! e mai smechera ca mine... cand ii e somn imi intoarce spatele si se culca. Sunt zombi de cateva nopti, dar cand ma gandesc la bietele mamici care alapteaza din doua in doua ore... toata stima mea !. ma duc sa-i dau merisorul, asta cel putin stiu ca il papa fara sa comenteze si sa fluiere in lingurita. va . Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008 Lizuca Povestea nasterii www.elizadiamandescu.ro" target="_blank"> Eliza's WebPage |
asha e fiica mea! ziua da din picioare, shuturi in mine,e tc, pana iese tsatsa. Si nu o mai primeste, ca foamea a ametit-o, si are chef de vorba, tine interviu la tsatsa.
Noaptea mananca in somn nu tu shuturi, nu dat cu picioarele in pat, nu facut podu, nu tras de tricou si bagat degetele in nas la mami.... Cand manca des noaptea (din 2 in 2 ore ), a crescut bine in greutate. Acu mananca 1-2 ori pe noapte. Dorm si io mai bine, dar in ultima luna a luat un 250gr. Asta e fiica mea!!!
Lorich, functie de fiu-tu, care maraiie ziua de oboseala, am ajuns la o concluzie: MARA E FIICA MEA!!! si ziua nu poa dormi pt ca e lumina...si de aia maraaie- de oboseala. am remarcat (da, m-a dus neuronu...) ca adoarme ziua cu fatsa in jos, sau cu capu intors la perete, nu spre geam. Si am pus 1 data un cerceaf pe marginea patului, sa ii fie mai intuneric (nu am zaluzele...). Si a dormit legat 1.5 ore! ! adicalea dublu chiar triplu cat de obicei. Asha ca ... o sa mai repet, cand o vad ca adoarme, ii fac intuneric, acolo, si ma bag si io repede la un somn, cu capu pe fatsa.
Si ma apuc sa caut zaluzele/draperii.
edit: piggy, da, am rinita. De ani de zile. Dar oare pot scapa de ea?
Alergologul a zis ca dupa ce termin cu alaptatu, pot incerca un tratament cu cortizon pt toate alergiile mele. Care este. Nu imi surade... asta da peste cap altele...
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Andrada79 spune:
Cami si Doloress multumesc mult pt lamuriri, acum ce sa va zic mai ales legat de ce zicea Cami e diferenta mare de gandire intre ce este aici si ce e acolo. Eu ma gandeam mai mult la calciu dar aveti dreptate!
Cami legat de sarcina crede-ma ca in timp ce eu am facut zeci de ecografii sora mea nu stiu daca a facut 3! Eu intotdeauna am inclinat sa cred ca si ecografiile astea se fac atat de des aici si pt a ne lua banii intr-un mod mai elegant, cel putin eu asa cred legat de doctora mea!
Ancaurn multumim mult, o sa caut o poza si mai mumoasa!
Nicole Eu prima pompa am avut-o de la NUK si mi s-a stricat dupa 3 luni de utilizare si a doua mi-am luat manuala de la Avent cu care nu ma descurc deloc, abia scoate! Acum imi pare rau ca nu mi-am luat de la inceput pe cea electrica de la Avent!
gabitzam spune:
Cleo, eu am rinita alergica din copilarie, deja nasul meu este de decor. Am incercat fel si fel de tratamente, eu nu mai stiu ce inseamna sa nu-ti curga nasul de ani de zile. Sau sa nu fie infundat. Deja e a doua natura. Nici picaturile nu ma mai ajuta decat pentru scurte perioade de timp. Mi-a mai ajutat intr-o vreme, inainte sa raman gravida cu Raducu, Sinupret pastile. Dar nu e bun pe sarcina si alaptare.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
inais spune:
Va scriu din parc...traiasca Primaria care a bagat wireless!
Am luat laptop din motive de tati ocupat...am sfarsit prin a scrie pe forum, ca deh...dependenta e mare!
Este o vreme superba...am luat 2 bibe la noi si nu cred ca mai ajungem acasa decat diseara!
Vroiam sa-i scriu lui piggy...cred...cu pompa. Eu am pompa electriva, dubla...Ameda e firma. Cauta pe net. A fost 9 mil. Eu una recomand clar pompa electrica! Si eu am de la Avent amnuala...este ok, insa nu este pentru mine.
In rest, va pup si va doresc o duminica placuta in continuare!
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
Andree27 spune:
Hellloo si de la noi,
Nu am reusit sa va citesc din urma,dar daca vreti sa vedeti ce am facut eu de azi dimineata!!
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7244131cabafaf9acc0c51&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email
Va pup si va puteti sa va faceti si voi,asa ca va dau de lucru!!!
Poze
Andreea , de un Bondarel !!!!
Nicole1980 spune:
citat din mesajul lui inais Va scriu din parc...traiasca Primaria care a bagat wireless! Am luat laptop din motive de tati ocupat...am sfarsit prin a scrie pe forum, ca deh...dependenta e mare! Este o vreme superba...am luat 2 bibe la noi si nu cred ca mai ajungem acasa decat diseara! Vroiam sa-i scriu lui piggy...cred...cu pompa. Eu am pompa electriva, dubla...Ameda e firma. Cauta pe net. A fost 9 mil. Eu una recomand clar pompa electrica! Si eu am de la Avent amnuala...este ok, insa nu este pentru mine. In rest, va pup si va doresc o duminica placuta in continuare! mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati 05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei" Cat de maaaare sunt!! |
Eu, eu eram cu poma... Sincer, mi se pare cam scumpa la 9 mil, mai ales k nici nu stiu daca va functiona la mine. Poate daca depindeam de pompa , cu siguranta luam ceva scum si bun, insa acum o sa caut sa vad poate reusesc sa ma impac cu fiu-meu sa pompeze el.
Merci mult.
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
YLARI spune:
citat din mesajul lui inais Va scriu din parc...traiasca Primaria care a bagat wireless! Am luat laptop din motive de tati ocupat...am sfarsit prin a scrie pe forum, ca deh...dependenta e mare! Este o vreme superba...am luat 2 bibe la noi si nu cred ca mai ajungem acasa decat diseara! Vroiam sa-i scriu lui piggy...cred...cu pompa. Eu am pompa electriva, dubla...Ameda e firma. Cauta pe net. A fost 9 mil. Eu una recomand clar pompa electrica! Si eu am de la Avent amnuala...este ok, insa nu este pentru mine. In rest, va pup si va doresc o duminica placuta in continuare! mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati 05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei" Cat de maaaare sunt!! |
Wow!!!! Internauta noastra dependenta!!!!
Inais, vreau sa te intreb (ca poate imi dai o idee). Eu asta vara asa faceam, luam 2 biberoane la mine si eram toata ziua afara (sa scap de soacra-mea) Dar acum am inceput sa i le incalzesc de cand a venit racorelul pe la noi. Tu cum faci? Nu i le incalzesti? Su ai gentute care pastreaza temperatura? Ca trebuie sa ma intorc in Crangasi miercuri si azi s-a intors si soacra-mea de la tzara (cu vinul ei cu tot ) si voi incepe sa-mi iau campii....... daca nu gasesc o solutie. Sper ca au luat aia cainii de pe acolo. Cleo, la tine s-a rezolvat cererea ptr ridicarea cainilor?
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Nicole1980 spune:
citat din mesajul lui Andree27 Hellloo si de la noi, Nu am reusit sa va citesc din urma,dar daca vreti sa vedeti ce am facut eu de azi dimineata!! http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7244131cabafaf9acc0c51&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email Va pup si va puteti sa va faceti si voi,asa ca va dau de lucru!!! Poze Andreea , de un Bondarel !!!! |
Foarte frumos...supeeerr. Vreau si eu. Daca am timp ma apuc si eu de montat. Ai un copil sclipitor, are niste ochisori, sa-i mananci
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008