Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (31)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Doloress,pe mine m-au intrbat unii daca stiu ce sex are BB din burtica....asta acum 2 luni
Miss,din pacate,din experienta mea anterioara,raspunsul e da!Mariuc s-a intarcat rapid dupa primul bibe cu lapte...de aceea ezit la Sara cu completarea.

BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

fetelor impushcati-ma . Ce am ametit io ziua lui CamiM. dar de cateva zile dorm 4 ore pe noapte.... azi, a stat tati cu fata 1 ora, si am reusit sa mai dorm un pic. Plangea fata, si io chiauna de somn nu reuaseam sa ma ridic. luat-o tati sa ii arate teleenciclopedia.

sa va mai pove o faza funny azi. Punem fata pe locul de joaca, jos in suffragerie; si vine Lucy, blanoasa casei, in fatsa fetei. fata o vede, lasa jucariile, si incepe sa ii zica pisicii: aaaaa, ha! ggg pe tot felu de tonalitati. Pana i-a intorsc coada si a plecat. Am ras asha, mutehste, de 'discutia' lor...

Socrate, no, ca ne-am ingrasat, nu e bai, da si io cand ma duc in Big sa imi iau un tricoi/pantalon ceva, prima data inhats ochiometric, de pe raft, numar S. De ce oare se uita alea chiorash la mine? . Ca io is ... de tricou XL .

doloress, andreap, asta cu ... "da cand tre sa nashteti" e tare . A mai patit-o nasha noastra, des (ea a avut probleme in ultimile 2 luni de sarcina, si a luat in 2 luni- 20kg!!!!!). Si toti o inrebau... inclusiv gabitzam care saraca nu stia cum sa isi ceara scuze. Nasha radea ca are replica asta de FIECARE data cand iesea din casa. Acum, fifitsa ei are 10 luni, incepe sa mearga, si sa videti cum slabeshte nasha (si face si cocoasha.....). Asha ca moralul sus, ce am luat in 9 luni, in 9 luni se duce jos. Hai abdomenele!!!!!!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

buna seara. am ajuns si noi acasa, papat, culcat pitica (mai nou o culc de la 6 la 8 ca sa stea treaza pana la 10..asa am facut aseara si in loc de trezire la 6 dimi mi-a dat la 4.30 cu ochii crapati, somn dupa 30 min apoi la 8.30..parfum...fata de 6 dimineata , gangureli, rasete, vorbitori pe banda ) acu ne raspandiram..eu in bucatarie, sotul in sufra si fata in dormitor sa n-o deranjam...am apucat sa citesc din urma putin...ce sa zic? multumesc mult de incurajari sunteti niste dulci se pare ca nu-i asa usor cu bebe si sot cum credeam eh!!!

cleo - chiloti cu talie inalta am si eu, dar erau caldurile alea atunci cand aveam 32 grade in camera si ma topeau...acu nu-mi mai sunt buni, imi sunt mari..tre sa cumpar altii cred...aveam d-aia stretch gen burtiera...ooooofffff..se trezi fata..revin

Pozici Mufitza

Mufitza in parc

Mami de Mufitza Ariana Elena

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Pentru primele mladite si mugurasi care au implinit azi 6 luni: Gabriel de Ina78 si Alessandra de Yannia, pentru Stefania de Dflavia pt cele 5 lunite, mezinilor Vladimir de Anuta-maria, Andrei de Danutza77 si binenteles puiului meu Dragos pt cele 4 luni implinite. Avem deja copii mari.
Iulia fetele ti-au spus adevarul. Tu esti superba si el imatur.Si eu sunt de parere sa incercati sa comunicati mai mult si mai eficient. Comunicarea rezolva multe. A functionat si la noi. Drept dovada, eu am 80kg si al meu tocmai imi coace niste pateuri cu branza. Dupa ce aseara mi-a facut pizza.
Andrada da link-ul catre ce poza vrei, si o schimb, ca nu-i greu.
Laura si Simona ma bucur pt tatal vostru. Va doresc sa-si revina repede si sa-si plimbe nepotii prin parc.
Miss Nu cred ca David e slab. Dragos are 6700g si 6 cm la 4 luni si dr a zis ca e ok. Imi pare bine pt noaptea mai linistita si imi pare rau ca nu mai suge cum ti-ai dori. Din pacate asa am patit cu Dargos. Din momentul in care i-am dat bibe, in doua zile a refuzat complet sanul si lapticul s-a dus cam intr-o saptamana.
Melly cum naiba ai reusit? De fapt cum naiba AU reusit? Unde s-a intamplat? Sorry.
PiggyCe lunguta e Ilinca! Am salvat poza printesei bucalate cu ochii verzi.
Aldaesme bine ai ajuns acasa. Imi pare rau ca simti asa despre Ro, dar din pacate ai dreptate.Multumim pt aprecieri. Chiar ne place sa facem haz de necaz. Si multumim pt invitatie.
Mihaser bine ca si-a mai revenit Eli. sa-i revina si pofta de mancare.
Acum fug ca ma cheama tati. Cica sa merg repede la el ca de la 8:30 e meci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

si noi facem baitsa mai devreme din motive fotbalistice.
data viitoare il trimit la tati de Edvin, sa urle ei relaxati, si noi ferim copiii, sa nu mai sperie copiii!!!

edit: am aranjat prima pajina. sper!!! sa nu mnai fac gafe.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anuta-maria spune:

buna fetelor,

Multumim pentru felicitari si le dorim numai bine si sanatate sarbatoritilor de azi

noi ieri am facut vacinul si dupa cum v-am zis imi era frica sa nu faca febra pt ca asa facuse la 2 luni. ei bine mi-a facut 38.8 si aseara am stat cu impachetari isi cu plansete si bineintales cu panadolul care trebuie sa il dau din 8 in 8 ore. imi era asa mila de el acum suntem mai bine, nu mai avem febra suntem doar maraiti.

aveam alte planuri pt wekendul asta, dar acum nu mai depinde numai de noi. ne propusesera nasa baiatului sa mergem la mare dimineata si sa ne intoarcem searea si as fi mers daca nu aveam baiatul ca asa mai faceam si in facultate si imi placea enorm.

http://picasaweb.google.ro/ihapenciuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Mesaj scurt

Gabriel de Ina78
Alessandra de Yannia
Stefania de Dflavia
Vladimir de Anuta-maria
Andrei de Danutza77
Dragos de Ancaurn

Va si noapte buna!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

am revenit. si cum spuneam...nu mai stiu ce mai spuneam...iar ma chinuie fatuca la noapte ca azi o cam plimbaram de colo colo si nu prea se odihni...deja e atat de obosita ca nu poate dormi ...am pus-o
asa..cleo - faza cu domnisoara mi se intampla si acum, chiar daca sunt cu fata in carucior si verigheta pe deget...asta e, nu ma deranjeaza prea tare.
sa vedeti ce-a facut pitica mea...mai devreme, incerca sotul s-o culce cat faceam eu papa si cum nu reusea, o lua in brate s-o tina asa in speranta ca adoarme. eu intrai sa ii verific cu o sticla de plastic goala in mana si nu stiu ce-mi zisa sotul ca-l pocnii cu sticla peste "cartofi" - asa le zicem la degetele de la picioare - si in momentul ala inepu fata sa rada cu hohot... ii mai dadui odata si radea de ziceai ca cine stie ce facui...are un ras asa de dulce, cu vocea ei groasa pupe mama limbuta ei peltica

fetelor care nu mai alaptati..nu va invinovatiti aiurea...eu si acu mai am lapte dar nu-i mai dau de 3 sapt, ca am facut tratament cu antibiotic cat am fost racita si am intrerupt alaptatul sa nu-i fac rau, apoi cand am pus-o iar la titi a papat si a vomat tot in decurs de o ora si am hotarat sa nu-i mai dau...asta e..si eu regret ca n-am insistat, ca acu ma lupt cu sterilizat, spalat bibi, pe cand cu titi doar spalam inainte sa-i dau si gata...creste si cu formula...noi am crescut cu lapte de vaca si mucilagiu de orez sa nu facem diarii si ne vaitam..costa mai mult, dar daca "nu ete, nu ete"...
cat despre cerealele din lapte seara inainte de culcare, sunt vax...tot asa mi se trezeste. totusi ii dau ca poate poate...
miss stai linistita..faza cu varsatul biberonului am patit-o de foarte multe ori de cheauna..l-am varsat si in dormitor pe covor si parchet, unitatea de la calc si tastatura..de n-am injurat...si asta acu de curand

daca ma credeti, scriu de o ora la mes asta...mai scriu o fraza, mai fac ceva..ca fatuca mea ar dormi si nu poate. acu a capitulat si ea saracuta..ca o cam trancasai azi..dormi pe reprize dau send la mes asta ca mi-e sa nu-l pierd..atunci oftica mare

Pozici Mufitza

Mufitza in parc

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Simona whaaaat?! Daca si tu esti grasa apoi chiar ca zic ca si Cleo ca ma duc sa-mi fac sepuku! Eu am o burta imensa, cu tot cu burtiera si chiloti din aia elastici inalti, v-am zis ca m-am dus sa inscriu copilul la gradi si m-au intrebat cand se naste
Doloress si minunea mea Patrick (29.04.2008)

si mie mi s-a intamplat!!! eram chiar cu fata in carucior la farmacie si intra o femeie cu copil in vb cu mine.."vai, cat are fata dv?"..zic 2 luni si ceva.."si acum in cate luni sunteti?" bine, ca si raspunsul a fost pe masura..."pai faceti un calcul..daca am nascut acum 2 luni e posibil omeneste sa am inca unu in burta???" zduuuuf!!! dar ea..aaaa, ma scuzatiiiiiii am crezut ca mai sunteti gravida...am tacut, dar in gandul meu ... proasta naibii care nu stii legile fizicii, naturii si matematica

Pozici Mufitza

Mufitza in parc

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

socrate, asa e, mare dreptate ai Si eu m-am linistit tot pe aceeasi idee: copilul tre’ sa se sature. Am vorbit si cu moasa din nou, ea a zis asa: ii dau mai intai sanii amandoi, iar abia apoi suplimentul (deocamdata 100ml). Oricum, nici la mine nu mai pleznesc de lapte ca in prima luna, asa ca nu ma mai tem ca se vor umfla si se intampla cine stie ce. In rest, sa-l vad pe David ca se mai implineste putin si – mai ales – sa dorm si eu, frate, 3-4 ore legate pe noapte si alte 2-3 cu intreruperi, e tot ce cer! De silueta ce sa zic... si eu ma simt la fel, dar nu sunt frustrata, realizez ca acum am alte prioritati decat un stomac plat... si ma accept asa cum sunt.

ancaurn, deci laptele se duce in functie de cum suge bebe, nu? Adica nu ma mai trezesc acum ca David refuza sanul si io dupa aia fac mastita, da? Ca altfel, daca asa o fi sa fie (desi acum, seara, tocmai mi-a supt cate 6 minute din fiecare san ), atunci vad si io partea buna a lucrurilor: ma intarc si io si nu mai produc prolactina si poate ma lubrifiez iar si sa vezi orgii cu Bogdan

esme, la mine de multe ori singura parte buna a vizitelor in Romania era ca ma bucur sa ma intorc acasa. Sincer, eu aici ma simt mai acasa... Dar eu am plecat din 1990, abia dupa plecarea mea s-a stricat totul pe acolo... sau cel putin asa imi amintesc eu. In plus, eu niciodata nu m-am simtit bine in Romania, din copilarie voiam sa ma car...

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput