Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (31)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

seara buna fetelor,
laura abia astept sa ne vedem, sa mai schimbam o vorba in timp ce plimbam bebeii prin parc
misseu nu cred ca bb o sa iti lase sanul pentru biberon, oricum esti o fericita ca papa din el, eu am chinuit-o pe ilinca 2 sapt zilnic si cu biberon si cu seringa cu lapte si nimic...si au fost sapt in care a luat numai 70-80 grame. sa vedem acum ca parca as avea din nou laptic...maine dimineata e ziua de cantar
ilinca pare ea grasuna in poze dar nu prea e, ca e foarte lunga...
anca multumesc pentru poza in colaj ...si tuturor pentru aprecieri
nicoletu ai inceput diversificarea? ca am vazut ca intre bebeii nostri e diferenta de doar o zi si eu inca nu i-am dat decat laptic

http://tt.lilypie.com/dLTwp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

si inca ceva...La Multi Ani poznasilor nascuti intr-o zi de 11

http://tt.lilypie.com/dLTwp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

miss, ca sa nu ti se invete cu bibe si sa lase titi, da-i cu cea mai mica tetina..nu-i luapt 4 luni ci 0 cu cea mai lenta curgere..sa munceasca si sa nu se invete lenes...

ies ca ma cearta fifitza cas e trezi si gongane cu o felie de pepene de mestecat in mana vede ca nu o bag in seama
mai revin

Pozici Mufitza

Mufitza in parc

Mami de Mufitza Ariana Elena

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor si de la noi!
Ziua de azi a fost superba, ne-am plimbat cu tati, am facut poze!!!! O sa le adauga azi-maine la album.
Va pup pe toate, nu stiu ce sa va mai spun... Decat ca va urez seara si mai ales Noapte buna!!!!

Toate bune!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cleo, ati fost in Ikea azi dupamiaza? Mi s-a parut la un moment dat ca l-am vazut pe sotul tau printre capete. Dar nu eram sigura si nici timp n-aveam sa vad daca erai si tu prin zona.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Seara buna si de la noi. SOtul s-a dus la o intalnire cu niste colegi e liceu -nu s-au mai vazut de mult si imi sunt si mie dragi asa ca l-am lasat, nu fara a comenta ca mi se pare nepotrivita ora.

Miss nu-i musai sa se intarce David!Nu stiu daca iti amintesti dar si eu m-am temut la inceput de asta pentru ca baga bibe si facea figuri la san. SI uite ca acum e invers!~ E adevarat, eu ii dau completare un bibe pe zi, nu la fiecare masarea ii dau mai mult cand plange de foame. Eu zic ca daca il pui la san la fiecare masa iti pastrezi lapticul!

Socrate pai porti 48 nu din cauza ca te-ai ingrasat atat de tare, ci din cauza sanilor! asteptam pozici de nasa!
Va las fetele, noapte buna! mAine mergem la tati la spital si apoi sper s ama plimb cu sis si nepotii prin parc

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Si eu sper SIs, dar miine mai mergem la un loc de joaca, sa vedem cum le impacam, caci David mai doarme si de prinz. Oricum, de vazut ne vedem
Altfel ce sa zic...Nici eu nu prea am lapte, asa mi se pare, asta seara Mateiut tragea de tztitzi de numa si nu mai curgea nimic din ei...dar nu vrea biberon nici de frica. Nu vrea si pace..Macar mai are mesele de fructe si legume, dar dupa fiecare tot ii dau si san...Ca sa nu-l pierd.Oricum, mi-e clar ca nu am lapte asa mult cum au alte fete, daca eu dupa 4hsi 30' scosesm doar 130 din ambii, la virsta de 5 luni jumate a copilului cind el ar tb sa manince 230...
Eu uneori seara ii mai dau un mar ras simplu inainte de san, atunci cind simt ca nu prea este suficient.
SI culmea,in loc sa doarma mai bine noaptea am senzatia ca a inceput sa ma scoale mai mult seara, vrea de mai multe ori, dar nu-mi dau seama de cite ori bea pentru ca de multe ori dorm...Si cind ma gindesc ca pe la 2-3 luni ii bagam eu sinul in gura - in toiul noptii, ca era prea plin...Dar cert e ca nici nu mai beau c ainainte, nici nu ma mai odihnesc pe timpul zilei..
Va pup pe toatele SOmn Usor!

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

i-am dat bibe...a tras curios, si-a umplut gura, a facut o fata scarbita si a scuipat...tzatza stanga n-o mai mananca, doar dreapta a ramas dar nu face fata, mai si musca omuletul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Sper ca nu v-ati gandit la cine stie ce. M-a chemat sotiorul sa pap astea si sa spal vasele ca el papa face, da' curat in urma lui ioc.
In alta ordine de idei am refacut colajul de Iunie si acum apare si Ilinca de Piggy aici, am pus poze noi si un filmulet in care Dragos se joaca cu papusa lui preferata. Din pacate e cam naspa ca-i filmat cu aparatul foto. As filma cu camera video, dar se salveaza sub forma de fisier vbb parca si nu il mai pot deschide. Pot vedea ce am filmat doar direct de pe minidvd sau sa copiez pe un dvd normal. Ma poate ajuta cineva cu chestia asta?
Merg si eu la nani, ca-i tarzior.
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

ce minunatie d epateuri Anca...sa-ti fie de bine..

Mergi la inceput