Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (31)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui socrate

haha esti funny. Te-ai dat la fund vecino? nu mai vbesti cu mine?
Bineeeee

Miss, e normal sa fie batzos, e in erectie. Exerseaza si ei de mici.
Eu cand il prind asa ii decalotez rapid putza, e cea mai buna pozitie pentru asta, ii curat acolo si gata. Oricum ii curat mereu si la baie.
Am uitat sa zic de adormit. Seara adoarme la san sau la biberon. Cateodata dupa biberon mai vrea tzitzi.
Ziua insa e crima si pedeapsa. Ne certam cu Mos Ene, urlam sa il speriem, si mami tb sa ne legene, il pun pe piept cu spatele ca nu mai sta cu burta si ma legan eu pana adoarme. Mai urla, mai ii povestesc, il tin de mana si dupa caz adoarme mai repede sau mai greu. Invariabil cu suzi si cu scutecelul pe care il trage peste fata.

mami de Edvin Sebastian
Sebastian

ehe, deja se vb de erectii? moaaaamaaaa, sa auda tati ... . Scoate puscha!

mai, scandalu cu mos ene e general. Am remarcat ca doarme mai bine pe intuneric, acu caut zaluzele, draperii etc.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor, am intrat repede sa va scriu 2 vorbe, ca azi sunt singura acasa iar acum bebeluna e in bouncer in fatza televizorului ca sa fie cuminte sa pot citi si eu ce ati mai scris...... sunt o denaturata
Asaaaaa, va multumesc fetelor care v-ati uitat la noile fotografii ptr aprecieri, intr-adevar a furat Eva okii lui taticuletzu' ceea ce imi si doaream de altfel. Dar bebe 2 tare as vrea sa aiba okii mei. Va pupam si va multumim inca o data.
O dam inainte cu diversificarea, i-am dat cateva linguritze de piure de piersica azi urmat de 60 ml suc de mere (pe care il adora - dar azi nu l-a baut pe tot. oricum am zis ca nu fortzez copilul) Saraca se uita la mine din sufragerie. Hai ca bag viteza.
Alysh, ce naiba sunt si socrii aia intr-o ureke, Doamne Doamne. Eu zic sa nu mai taci pe viitor pentru ca vei acumula tensiuni si nu e bine. Cel mai bine e sa te descarci si la un porc - un porc jumate, macar or tace pe viitor. Sau spune-le chiar frumos ca ce spun ei referitor la copilul tau este deplasat si ca te ranesc. Si vezi cum se simt.
Stefany, fetelor care va faceti probleme pentru laptic, si sa dea Dumnezeu sa fie asa cum va doriti, sa alaptati pana cand veti vrea voi. Dar nu va amarati daca nu reusiti. Eu cred ca dintre fetele de aici am ramas prima fara lapte, am suferit atunci si inca sufar si acum, dar asta e, noroc ca exista lapte praf. Si eu tot cu lapte praf am crescut (Similac - abia aparuse pe vremea aia era shmeker rau) si sunt femeie in toata firea. Probabil ca e genetica treaba asta cu laptele sau a fost doar prostia mea... nu mai are rost acum sa ma amarasc pentru asta. Bine ca am copil mancacios si sanatos! Si nici nu s-a "rupt" nimic intre noi doua, e fericita fata cand ma vede si chiuie de fericire cand ma ia in brate. E adevarat ca simt ca nu mi-am facut in totalitate datoria de mama, dar daca sufar in nestire nu rezolv nimic. Incearca sa faci tot ce depinde de tine si te-au invatat fetele. Eu imi reprosez asta, poate am renuntat prea usor. Imi spusese soacramea sa nu intorc fata la san daca va fi sa revina laptele ca ala care revine e "rau" si eu ca proasta am crezut-o si am renuntat. Eu imi pot face reprosuri, nu tu care ai reusit sa alaptezi atatea luni. Eu sunt o... PROASTA, si fata mea a suferit pentru prostia asta. In fine...

Fetelor, ce o fi cu Daria Ioana, nu a mai scris de ceva vreme, nu? Sper ca e bine.

Cred ca ma duc sa culc fata, mai intru mai tarziu, va pup pe toate!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor, am intrat repede sa va scriu 2 vorbe, ca azi sunt singura acasa iar acum bebeluna e in bouncer in fatza televizorului ca sa fie cuminte sa pot citi si eu ce ati mai scris...... sunt o denaturata
Asaaaaa, va multumesc fetelor care v-ati uitat la noile fotografii ptr aprecieri, intr-adevar a furat Eva okii lui taticuletzu' ceea ce imi si doaream de altfel. Dar bebe 2 tare as vrea sa aiba okii mei. Va pupam si va multumim inca o data.
O dam inainte cu diversificarea, i-am dat cateva linguritze de piure de piersica azi urmat de 60 ml suc de mere (pe care il adora - dar azi nu l-a baut pe tot. oricum am zis ca nu fortzez copilul) Saraca se uita la mine din sufragerie. Hai ca bag viteza.
Alysh, ce naiba sunt si socrii aia intr-o ureke, Doamne Doamne. Eu zic sa nu mai taci pe viitor pentru ca vei acumula tensiuni si nu e bine. Cel mai bine e sa te descarci si la un porc - un porc jumate, macar or tace pe viitor. Sau spune-le chiar frumos ca ce spun ei referitor la copilul tau este deplasat si ca te ranesc. Si vezi cum se simt.
Stefany, fetelor care va faceti probleme pentru laptic, si sa dea Dumnezeu sa fie asa cum va doriti, sa alaptati pana cand veti vrea voi. Dar nu va amarati daca nu reusiti. Eu cred ca dintre fetele de aici am ramas prima fara lapte, am suferit atunci si inca sufar si acum, dar asta e, noroc ca exista lapte praf. Si eu tot cu lapte praf am crescut (Similac - abia aparuse pe vremea aia era shmeker rau) si sunt femeie in toata firea. Probabil ca e genetica treaba asta cu laptele sau a fost doar prostia mea... nu mai are rost acum sa ma amarasc pentru asta. Bine ca am copil mancacios si sanatos! Si nici nu s-a "rupt" nimic intre noi doua, e fericita fata cand ma vede si chiuie de fericire cand ma ia in brate. E adevarat ca simt ca nu mi-am facut in totalitate datoria de mama, dar daca sufar in nestire nu rezolv nimic. Incearca sa faci tot ce depinde de tine si te-au invatat fetele. Eu imi reprosez asta, poate am renuntat prea usor. Imi spusese soacramea sa nu intorc fata la san daca va fi sa revina laptele ca ala care revine e "rau" si eu ca proasta am crezut-o si am renuntat. Eu imi pot face reprosuri, nu tu care ai reusit sa alaptezi atatea luni. Eu sunt o... PROASTA, si fata mea a suferit pentru prostia asta. In fine...

Fetelor, ce o fi cu Daria Ioana, nu a mai scris de ceva vreme, nu? Sper ca e bine.

Cred ca ma duc sa culc fata, mai intru mai tarziu, va pup pe toate!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Da, Daria Ioana si aelita, si eu va duc lipsa!

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

ma bag si io rapid inainte sa ma mulg. in ciuda indicatiilor pediatrei nici eu nu ma ating de putza lui tudorica. daca asa a lasat-o natura, asa o las si eu. nici n-o pun in sus in pampers, nici pe stanga , nici pe dreapta. o las cum vine natural, adica in jos. iar chestia aia alba e piele moarta care se curata singura, prin sistemul natural de curatare al putulucii, treaba aia se duce la baie. noua ne-a spus seful de sectie de la neonatologie giulesti ca daca vrem sa avem putza lu bebe pe constiinta, sa tragem de ea. si nu vrem, nu nu.
ylari, stai linistita, asta s-a putut la momentul ala. tu stii de cate ori am vrut eu sa renunt la alaptat??? mama mia, mi-era jena de barbata-miu sa pun in practica, daca mai aveam si-o nebuna ca soacra-ta sa-mi faca creierii pane renuntam de acum 4 luni...

a venit toamna...cu un bebe albastru

RALU- de minune TUDOR

poze tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Buna fetele cucuietele !

Am avut un weekend plin, motiv al absentei mele... plimbari prin obor, cumparat la bb muuuuulte lucruri, plimbari prin parc, am fo la viitorul nostru apartament... ce ma bucur ca am luat la et 5 ca e muuuult mai multa lumina decat in alea de la 1 de ex... si cum noi in sufragerie nu avem geam.... doar doua care vin din bucatarie si dormitor, sus ca un fel de supralumina... asta e, la pretul asta, si calitate.... nu prea am avut de ales oricum.... am fo cu unu care face mobila la comanda sa vad cum o sami fac bucataria... o vreau cu verde lamaie/orange sau verde lamaie / galben....e un fix deal meu... Nu mai fac conspect ca am atatea de facut si nam chef, dar imediat tre sa plecam deacasa si nu vreaus a las casa vraiste... va pup

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

Pentru ca oamenii rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

dana mersi de raspuns. stiam ca mergi cu carutul pana la avion si nu e trecut la bagaje, dar nu stiam daca pot monta si scaunul de masina pe carut, ca sa nu trebuiasca sa-l dau la bagaje. noi la bagajele de mana avem sterilizatorul si incalzitorulnu cred ca mai putem lua si altceva...

a venit toamna...cu un bebe albastru

RALU- de minune TUDOR

poze tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Miss sa stii ca si eu cand am inceput sa ii dau completare am patit la fel adica a inceput sa se constipe. Odata de fapt de mai multe ori mi-a facut niste crize de plans de toata frumusetea si i-am bagat supozitor cu glicerina si dupa ce si-a facut treaba s-a linistit si copilul!

Jady in privinta zonei genitale sa stii ca mie mi-a fost fff greu trageam si parca trageam in gol cand era vorba de decalotare pana intr-o seara cand am tras si aproape ca l-am decalotat de tot, dar asta dupa vreo 2 luni de tras. Eu zic sa persisti!
Legat de adormit .....aici nu stiu dar eu nu prea ma descurc. Se joaca el ce se joaca si cand il i-a somnul incepe sa fie marait si daca nu il iau in brate incepe sa planga, asa ca il iau in brate si in 5 min adoarme cu fata bagata intre brat si san, ce sa zic se baga tot mine. Dupa asta il intorc usor pe burtica mea si apoi il mut in pat pe burta ca daca il pun cu fata in sus in 5 min s-a trezit. De la 3 saptamani mi-a dormit numai pe burta! Acum ne-am obisnuit dar cate nopti l-am pazit.......numai eu stiu!
Ma supara ca dupa amiaza se trezeste se vede in pat si incepe sa planga timp in care fug repede il iau in brate, ii bag suzeta si adoarme iar si tot asa de vreo 4 ori!
Multa lume mi-a zis sa il las in patut sa planga si adoarme el dar intradevar il las si adoarme intr-un final pana la care plang si el dar si eu iar dupa 10-5 min se trezeste ca de lui ii place pe burtica si ca sa il las pe burta sa adoarma singur asta chiar nu am cum.
Concluzia : adoarme in brate iar mijlocul meu e vraiste!
Legat de diversificare eu ii bag cereale in lapt, doua lingurite pe parcurs mai ingrosam si ii dau la a doua masa si seara ca dimineata ii dau san.

Si sa stii ca esti o mama ffff buna nimeni nu e perfect, eu una ma uit ca in fiecare zi invat cate ceva!

Oricum abia astept clipa in care sa adoarma singur dar nu stiu cand va fi si nici nu stiu cum sa il fac sa adoarma singur ca nici in leagan nu vrea nici in balansoar! Voi ati reusit de la tinut in brate sa ii faceti sa adoarma singuri? Cum? Ma refer acolo unde e cazul, Miss esti o fericita bravo tie ca l-ai invatat asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

saru-mana pt reteta-supita nicole a papat mufitza mea de a rupt...aproape un castronel ..bine nu asa de mare ca al tau si a mai baut si 40 ml de zamita de la supita....intrebarea mea e..faci in fiecare zi? nu tii la frigider ce ramane si-i mai dai si a 2-a zi?

Pozici Mufitza

Mufitza in parc

Mami de Mufitza Ariana Elena

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

hai sa va zic pataniile mele ca poate invatati si voi din ele.
stiti ca sapt tracuta va intrebam daca ati mai patit ca mine...dureri de coccis...ei nu a fost asta.
deci: sambata am mers la nunta pe la 8 jumate si fetita a ramas cu mama mea, ei sa vedeti ca nu a adormit numai pe la 10 cu chiu cu vai, mama zice ca simtea ca nu suntem langa ea si a plans pana a adormit-o in carucior.
bunnnn... pe la 11 jumate nu mai puteam de durere si am zis ca nu mai pot sa stau si asa am ajuns acasa. Noaptea m-au luat niste frisoane si febra ca m-am speriat asa ca am mers la urgenta unde mi-au dat diagnosticul abces pilonidal, deci de acolo febra si frisoane, infectie .
Ieri am fost sa faca incizie (era asa de mare ca a incizia e de 2 cm) si drenaj, durea ca am zis ca la nastere nu am urlat da acum nu mai puteam desi mi-a facut si anestezie. Azi am fost din nou la pansat si o sa se vinece total cam in 3 sapt pentru ca vindecarea se face dinauntru in afara pentru a nu recidiva.

acuma e mai bine, o sa treaca si prostia mea a fost ca nu am mers mai repede, putea sa se sparga si sa fie mai grav si-mi era si teama de o internare.

va pup si aveti grija si de voi ca piticii au nevoie de noi sanatoase

Mami de Stefania 11.05.2008

Mergi la inceput