Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (31)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Nicole1980/Nicole1980.jpg)
Nicole1980 spune:
Noi maine mergem sa facem vaccinul de 4 luni si a zis doctora ca ii ia sange din degetel sa ii faca o analiza prin care se determina cantitatea de fier din organism.
Ii da cineva fier lui bebe ? Doctora mea zicea ca de la 4 luni se recomanda fier, insa ea da copiilor doar daca au nevoie, de aceea ii facem analize.
Aaa si mi-a zis sa ii dau o doza de Panadol inainte de a pleca de acasa ca sa previn febra...
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
jady spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicole1980 Noi maine mergem sa facem vaccinul de 4 luni si a zis doctora ca ii ia sange din degetel sa ii faca o analiza prin care se determina cantitatea de fier din organism. Ii da cineva fier lui bebe ? Doctora mea zicea ca de la 4 luni se recomanda fier, insa ea da copiilor doar daca au nevoie, de aceea ii facem analize. Aaa si mi-a zis sa ii dau o doza de Panadol inainte de a pleca de acasa ca sa previn febra... nicole eu ii dau numai daca face febra ... nu inainte...multumim mult de sfaturi ![]() Evolutie David Bebe David Adrian 16.06.2008 |
socrate spune:
Jady iti spun cum fac eu. Ii decalotez putza de cand s-a nascut. La 2 luni era foarte inchis si nu se decalota, a tras medicul de el pana se vedea glanda, a crapat un pic pielea dar s-a vindecat repede. Acum trag si eu mai linistita, dar pana se vede bine glanda, ca sa evit operatia.
Cu mancare
Sebastian
socrate spune:
Jady iti spun cum fac eu. Ii decalotez putza de cand s-a nascut. La 2 luni era foarte inchis si nu se decalota, a tras medicul de el pana se vedea glanda, a crapat un pic pielea dar s-a vindecat repede. Acum trag si eu mai linistita, dar pana se vede bine glanda, ca sa evit operatia.
Cu mancare solida, la 10 el mananca fructe cu branza. Cam 150 de ml in total, un mar o para si 100 de ml de lapte facut branzica.
Dupa
Sebastian
socrate spune:
Cu mancare solida, la 10 el mananca fructe cu branza. Cam 150 de ml in total, un mar o para si 100 de ml de lapte facut branzica.
Dupa masa pe la 4 ii dau legume cu carnita mai nou.CAm 150 ml mananca si din asta. In rest lapte dimineata pe la 6-7, ori suge ori papa bibe. Pe la 2-3 mai mananca putin lapte si pe la 8 jumate seara. Asta cu laptele inca nu e clar. Mai lucram la program.
Sebastian
Alysh spune:
Laurita, cred ca Mirci si Vladi s-au vorbit sa faca tumbe prin pat si sa ne faca surprize! Of, ca scumpi mai sunt cum progreseaza ei in fiecare zi. Maine, poimaine striga dupa noi! Abia astept....
Nicole, eu ii dau fier Haussman sub forma de picaturi dulcege. 10pic/ zi. S-a cam constipat de la el. Dr mi l-a recomandat ca l-a vazut putin palid.
Miss si Vlad s-a constipat cand am inceput formula. Facea la cateva zile un kk de zile mari dar nu mai tare, era la fel de molicel ca inainte. Acum insa, de cand am inceput diversificarea face mai des si mai taricel. Din pacate de cand ii dau fierul iar mi se cam constipa.
Vlady
MissParker spune:
jady, scumpa, eu nu fac absolut nimic la putzulica lui David, aproape ca nici n-o ating, doar cat s-o sterg superficial cu servetelul umed cand il schimb si cand ii fac baita (saptamanal). Am observat ca uneori e moale si flasca, alteori e mai „batoasa“ Dar nici daca-mi spun 150 de pediatri, sincer, eu nu ma apuc sa trag si sa desfac ceva acolo, fiindca habar nu am ce se intampla acolo, habar nu am cum „trebuie“ sa arate si mai bine ma bazez pe mama natura, ca le-a potrivit ea bine pe toate, eu doar curat substanta aia alba care se mai aduna acolo. Sigur, e doar parerea mea... David din fericire adoarme singur de fiecare data, nu trebuie tinut in brate. Cand e mai marait, rareori, mai stau putin cu el, il mangai pe capusor si-i soptesc cat e de obosit si cum va adormi imediat, ca e tare bine
DanaH, ce haios e Alexandru, cum poceste cuvintele Cat despre alaptat, si eu m-am consolat cu ideea ca 4 luni alaptat exclusiv este foarte bine, mai incercam mixt cat s-o mai putea, esential este lui sa-i mearga bine...
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui socrate nu stiu de ce mi-a luat mesajul de 3 ori. zau mami de Edvin Sebastian Sebastian |
se uita dupa om
![](icon_smile_big.gif)
missp, ai fo super cu replica: "nu e cam tarziu sa ma duc sa schimb cu
altu"
cu gatu scurt, si maica mea ma certa, ca de ce nu scot copilu de gat din baie, ca uite, de aia are gatu mic
![](icon_smile_big.gif)
am fo la orl. Iar cortizon. Iar zic pas. ma duc si la un homeopat, sa cuprind si astmu. stiti vreunu ok? nu de alta, pt astm, dar daca ma scapa de nas infundat, nu o sa mai respir pe gura, si nici nu o sa mai sforai
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
o
![](fetita.gif)
![](cool.gif)
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
socrate spune:
haha esti funny. Te-ai dat la fund vecino? nu mai vbesti cu mine?
Bineeeee
Miss, e normal sa fie batzos, e in erectie. Exerseaza si ei de mici.
Eu cand il prind asa ii decalotez rapid putza, e cea mai buna pozitie pentru asta, ii curat acolo si gata. Oricum ii curat mereu si la baie.
Am uitat sa zic de adormit. Seara adoarme la san sau la biberon. Cateodata dupa biberon mai vrea tzitzi.
Ziua insa e crima si pedeapsa. Ne certam cu Mos Ene, urlam sa il speriem, si mami tb sa ne legene, il pun pe piept cu spatele ca nu mai sta cu burta si ma legan eu pana adoarme. Mai urla, mai ii povestesc, il tin de mana si dupa caz adoarme mai repede sau mai greu. Invariabil cu suzi si cu scutecelul pe care il trage peste fata.
Sebastian