Colectia de toamna - iarna 2005 (212)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Alina , am notat retetele si sper ca le voi face si eu curand...

Roxana , multa sanatate la copii, tare rau imi pare ca sunt raciti! Tin pumnii pentru sora ta, sa nu ajunga incendiul pana la ei

Meems , multa sanatate Riannei

Alina , uite si reteta mea de minciunele

* 500gr faina
* 250ml ulei
* 100gr zahar
* esenta de vanilie
* esenta de rom
* 4 pliculete de zahar vanilat
* putina sare

preparare :

Pentru prepararea minciunelelor se foloseste faina de foarte buna calitate, bine uscata si proaspat cernuta.
Intr-un castron mare se amesteca faina, sarea, zaharul, esentele de rom si de vanilie si putina apa. Se framanta bine pana se obtine un aluat elastic, se lasa 20 min sa se odihneasca apoi se intinde pe planseta o foaie subtire din care se taie cu ajutorul unui cutit fasii de circa 2 centimetri latime care se reteaza la 15-16 centimetri lungime.
Se cresteaza pe mijloc fiecare fasie prin care se introduce unul din capete imitand un nod.Dupa care se prajesc in ulei incins intr-un ceaun.
Cand sunt frumos rumenite se scot cu spumiera pe hartie absorbanta apoi se pun pe o farfurie mare si se pudreaza cu zahar vanilat - se servesc calde sau reci.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Am decis sa nu-mi mai duc gombotii alias papanasii la scoala, ca nu vreau sa fac vreun rau copiilor, adica ei trebuie doar sa faca o degustare ori asa ceva nu se poate, papanasii astia se mananca din ochi, salivand.... Sunt la al 10-lea, nu mai pot, sunt umflata si nu mai pot sa ma misc de pe scaun. Da, sunt la al 10lea papanas ca i-am numarat si pe primii care mi s-au cam imprastiat. Am facut doar 10, am stins focul si mi-am zis ca nu pot sa fac asa ceva copiilor, deci din 3 motive:
1. cel amintit mai sus
2. in reteta scrie ca trebuie mancati calzi!
3. nu e practic sa-i mananci in picioare, trebuie sa stai la masa cu farfuria plina in fatza;

deci din aceste 3 motive eu stau acum si fac filozofia gombotilor, mancand cu o pofta imensa ultimul papanas....din 10.

Cred ca le cumpar bomboane copiilor si le zic ca sunt din Romania .

Roxi cu multumire speciala ca desi atat de obosita si tracasata ti-ai facut timp sa imi scrii reteta - pe care poate am sa o incerc rapid maine dimineatza daca reusesc sa ma scol mai devreme.
Un gand bun si sanatate bobocilor!

Ma scuzati pt inca un offtopic pe seara asta, multumesc de promptitudine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Una dintre foarte dragele mele prietene e in travaliu acum. Nostalgica, mi-am verificat link-ul catre povestea nasterii si am observat ca nu mai merge. Am dat o cautare pe subiectele postate de mine si nu am gasit-o. Mi-e ciuda rau ca nu am printat-o la data respectiva; credeam ca va fi aici tot timpul. Si mi-am adus aminte acum ca pomenea cineva de subiecte pierdute. Sa fie si povestea nasterii mele printre subiectele pierdute? E vreo speranta ca se ascunde undeva unde nu vad eu?

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Bingo! Mi-a venit ideea salvatoare. Parca a postat sefa' undeva povestile noastre. Cristinamh, lumina ochilor mei, daca mai e undeva link-ul ala activ, mi-l trimiti si mie, te rog???

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Bic du-te pe pagina cu listuta, la link-ul "Cum au venit pe lume..." acolo sunt povestile puse de cristinamh

Alinus ai fost tare de tot cu papanasii.
Minciunelele - cam nasol ca sunt prajite. Eu daca prajesc ceva in afara de cartofi nu-mi mai trebuie sa mananc. Si daca dureaza mai mult (gen dovlecei pane) mi se face o greata...
In schimb reteta de cornulete suna foarte bine daca schimbi margarina cu unt.

Roxi draga, sanatate multa lui Matei, ce-a zis ?
Alexia s-a vindecat?
Bafta multa surorii tale!

Mergi la inceput

Alinus e la o scoala de stat Silviuca. In principiu toti copiii in clasele 1-4 au uniforme. Uniforma o stabileste scoala: ori vechile uniforme pepit cu sortulet, ori au uniforma proprie facuta de o firma (dar de obicei sunt materiale proaste, poliester care se scamoseaza samd si nici ieftine nu-s ), ori ca la Silvia: iti da o regula si tu cumperi ce si de unde vrei. Mie mi se pare cel mai bine asa.
La dom'soara Amalia cum e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hi hi hi...ce figura e si Alinusha noastra! Credeam ca numai io pot papa atata.Da' cam ai dreptate..nu mai sunt grozavi daca nu-i papi pe loc.

Mai, io la astia le zic gomboti..papanasii clasici sunt aia din aluat de gogosi, care se papa cu dulceata si samantana si in cazul meu..numai la restaurant, ac acasa nu fac vezi asa ceva.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

multumesc mult sunteti niste adevarate prietene.

lavi, fii-miu e fan medic, niciodata dar niciodata nu a plans la medic nici cand l-a vaccinat( decat o secunda si gata), deci a fost bebelusul exemplar care radea si chiuia, are doar nasul infundat si dupa parerea mea haraie urat.
treaba urata este ca intr-o luna de zile nu a luat in greutate decat 100grame!!! si mi-a spus ca daca pana la vaccinul de saptamana viitoare nu cantareste mai mult trebuie sa ii fac analize.
nati cand merge la gradi?

meemsulici, sora-mea este in silmar si aseara au fost evacuati, mi-a spus ca era focul ff aproape de casa lor.urata treaba si sigur cineva a dat foc
sanatate multa riannei

noki, nu am mai vazut-o pe sarah cu caruciorul...i-a trecut pasiunea? sau acum vrea tren ca in polar expres
si eu m-am inscris ieri la facultate si am platit taxa.

mitzule, esti bine? uite un sa uiti de durere.

Mergi la inceput

Roxi, voiam sa zic medicul ce a zis, nu Matei , dar bine ca ai raspuns si la intrebarea nerostita.
Dupa atata boala cum sa mai ia si in greutate? De obicei scad cand sunt bolnaviori...
Mai fa-i aerosoli pt haraiala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Mananc papanasi...4 doar! Si citesc despre Vlad Tepes....am pregatit material despre Dracula. Trebuie sa zbor la scoala in 40 min.

Revin

Mergi la inceput