Colectia de toamna - iarna 2005 (212)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Of, Roxi, mai bine nu-mi aminteai. Am pierdut acum vreo luna jumate carutul de impins, in Herastrau. De-aia suntem fara el. Nici nu stiu daca sa-i mai iau unul sau nu. Ar fi al treilea....

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Roxi, si ai mei au ramas cu haraiala la vreo saptamana dupa viroza, si le-a trecut dupa abia inca o saptamana. Sper sa nu fie mai rau nici la voi!
Eu cu cantaritul am tras chiulul la greu cu Ana . Luna asta vreau sa incep s-o urmaresc mai indeaproape, mai ales ca nu mai inteleg nimic din mesele ei. N-am niciun spor cu diversificarea, mananca cantitati infime de cele mai multe ori. Si mi se pare ca nici nu suge cum trebuie.

Alinush, felicitari pentru bucatareala! Tinem pumnii sa aveti o zi cat mai reusita in compania bunataturilor si... a lui Dracula .

Am ratat momentul aseara si oricum vad ca reteta de minciunele a maica-mii n-o am salvata, le-am facut in timp ce povesteam la tel. Celor cu aluat ca de taietei, dupa reteta in genul celor postate de Roxi si Catuta, noi le spunem uscatele, in timp ce minciunelele aduc mai degraba spre gogosi ca si aluat. O sa-mi notez reteta si revin.
Nici noi nu suntem fani prajeli, dar o data, de doua ori pe an... ne mai facem si noi de cap

Maria, Cristian si Ana Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Bai lasati-o balta cu papanasi, gogosi si minciunele ca sunt tot nemancata si indurerata. Abia maine mai am programare la dentist, deci imi savurez clipele de liniste. Azi-noapte a fost prima noapte fara ketonal si alte pastile, deci am omorat toti nervii disponibili in gura.
Mita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

azi nu e ziua lui JOY?
daca da, LA MULTI ANI, JOY!

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Este ziua lui Joy???? Ia sa-i tragem o uratura-muratura: sa fii LINISTITA, sa ai parte de LINISTE adica, sa se cuminteasca baietii din jurul tau si sa fiti cu totii sanatosi si happy!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

de 2 zile - sau 3?? - deschid DC-ul, dar abia citesc cateva mesaje, dar sa mai si postez. Sper ca in seara asta sa apuc ca vreau sa va intreb ceva legat de haraieli si aerosoli.

DA, este ziua mea astazi, MULTAM de uratura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Da, e ziua ei, insa ea n-apuca sa-si aminteasca
La multi ani, mami Joy!

Maria, o sa vina vremuri mai bune pe terenul diversificarii, nici eu n-am crezut, dar cam pe la 9 luni i s-a desclestat gura. Nu de tot. Si cu greutatea stam aiurea, vreo 350 gr in 4 luni, da' mie mi se pare ca-i suficient de energica.

Fica-mea imi doarme in brate si simt cum ii creste temperatura. E a doua oara in cateva saptamani, si eu nu-s obisnuita cu bebe fierbinte, ca Mihai avea 2 ani aproape cand a facut prima data.
Ce poate fi daca-i numai febra (din aia care cedeaza la impachetare sau antitermic).

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

alexandrina, rosu in gat da febra mare.de ce nu mergi la medic?

joy, sa ai parte de iubire, noroc si fericire.La multi ani!

noki, ii cumpar eu lipicioasei un carut de papsui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

La multi ani,Joy

Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte de liniste vorba lui Noki

Alexandrina , multa sanatate la fata, sper ca nu e ceva grav

Noki , ce ai rezolvat cu locul de joaca pentru ziua lui Sarah?

Roxana , ce a facut sora ta, a scapat de incendiu?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Fetelooor, stiu ca m-ati dat disparuta.Iar eu, in nesimtirea mea n-am dat niciun semn. Si asta din varii motive.Cand faine ,cand nu prea.A, nuuu, nu m-am indragostit si nici vreun calaretz pe vreo iapa alba n-am gasit.Insa s-au intamplat chestii ca: deplasari in Ungaria la statiune cu propriul copil, unde a fost groaznic de obositor de una singura;in plus a si racit de-am stat 4 zile in camera.Am fost de 2 ori in Delta cite o saptamana, am fost in Germania o sapt si muult, f muult la mama. T a facut intre timp un episod de enteroviroza si inca o raceala.Cu constipatia...cam tot acolo suntem.Am descoperit un ceai (neindicat copiilor) din care ii dau(diluat) cand are probleme si nu-l las mai mult de 2 zile "neevacuat".Chestia e ca tare ma tem ca e megacolon,desi ochiometric medicii zic ca nu.Ideea e ca kk e intotdeauna aproape cat doi pumni de-ai mei impreunati,deci nepermis de mare...Pe de alta parte eu am crezut ca( sau am vrut sa) mor din cauza unei crize imputzite de rinichi...asa ceva...un drac de pietricica m-a innebunit si tot n-a iesit. O iau pe urmele Mihaelutei. Mi-am dat examenele ce nu le sustinusem in vara. Calculatorul NU l-am deschis saptamani intregi ca mi-a fost pur si simplu lene ori ca n-am fost acasa. Dar dor de vo mi-a fost. Uneori noaptea imi incropeam in gand textul ce-am sa vi-l scriu a doaua zi insa a doua zi nu stiu cum faceam si treceam in a treia...si tot asa. In decembrie tb sa incep si io serviciul c-am putorit destul.Trebuie insa sa-mi caut altceva caci in radio voi (vom) pieri de foame. De sapt viitoare il dau pe T la "colectivizare".Inca nu stou exact daca la cresa sau gradi particulara. Ultima varianta ma cam lasa fluierand a paguba caci s-a scumpit al dracului.
N-am citit din urma nimic. Imi doresc rau de tot sa nu se fi intamplat nimic neplacut cu nimeni din colectie.
Mamicilor care s-au ingrijorat din pricina noastra le trimit cate un pupic apasat si le dau de veste ca suntem bine.Si ca imi voi relua incet activitatea p-acilea.
Joy La multi ani!Si liniste.Si intelegere.

Mergi la inceput