Colectia de toamna - iarna 2005 (212)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Meems, m-am terminat de ris la vizionarea videoclipului. Exact asa face si Smaranda cind face o prostie. Ti-am mai spus eu ca mie mi se pare ca fetele noastre au ceva in comun.
Cit despre somn, eu am rezolvat-o incercind sa-mi fac programul astfel incit sa ne aflam in mijloace de transport cam la ora somnului ei. Dar citeodata nu merge. Azi, de exemplu, e una dintre zilele in care nu a mers. Am avut o groaza de activitati de dimineata si cu toate astea, in drum spre casa face role-playing in spatele meu in loc sa adoarma. Acum e ta-su cu ea cu carutu' pentru take two, dar nu sint eu prea sigura ca o sa adoarma.
DE altfel, Smaranda a avut faze in care am crezut ca s-a terminat de tot cu somnul, apoi de curind iar a inceput sa doarma. Bottom line este: inca are nevoi ede 11-12 ore de somn intr-un ciclu de 24. Deci daca noaptea doarme 11-12, nu mai doarme p.m.

Monet, nasoala faza cu bonele. Stiu si eu niste povesti similare pe-aici, cu romance. Problema este, cred eu, ca meseria asta cere foarte multa dedicatie si din pacate e asa de prost platita ca o sa gasesti foarte rar pe cineva care pentru banii astia e un model. Cred ca bonele cu scoala si de incredere sint foarte scumpe.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Pumba, Monet, Bic

Bic, Rianna acum doarme cam 11 ore pe noapte. Totusi, cand sare peste somnul de amiaza, pe la 6-7 seara deja nu ma mai inteleg cu ea. Si la noi nu merge metoda ta pt ca ea e la daycare aproape zilnic si acolo n-o plimba nimeni. Om vedea cum vor trece urmatoarele zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ne-am repatriat si noi, dupa un drum luung si extrem de obositor...a fost foarte frumos, am vazut locuri care numai in basme credeam ca exista...superbe! Poze si impresii sper sa apuc sa pun maine sau marti...sunt extrem de multe.

In rest...sunt foarte suparata, "domnul" a luat-o iar razna, am crezut ca vacanta asta va schimba multe, dar din pacate a schimbat in rau. Nu intru in detalii acum pt ca nu am starea psihica necesara, nu stiu ce vom face, daca voi divorta sau nu ramane de vazut. Si de discutat. E clar ca in ritmul asta nu se mai poate. Ma rog la bunul D-zeu sa ne aiba in paza si sa aduca fericire si pe strada noastra.

Pup, ma intorc la despachetat

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

a doua noapte fara pampers si e uscatat chilotelu.ura ura.s-a trezit si a cerut la oala peste noapte.

meems- lasa ,ca renunta ea intr-o zi cand nici nu te-a astepti.cum de nu o pune la daycare sa faca? eu am vrut sa-i pun, pampers peste noapte si a plans,scandal,acum il refuza categoric.

madau- bine ati revenit!bafta si fa,ce crezi ca e mai bine pt TINE si pt Miru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

In contul comun aveti invite la poze de la party. Cred ca al doilea link e cel ok, scuze da's varza de oboseala. Acum am strans masa de a2a zi cu familia (adica 12 oameni). Revin cu povesti cand imi gasesc putin timp. La 3 ne-am culcat azi-noapte. a fost frumos, chiar fte reusita petrecerea.

Va pup pe toate si va multmesc de urarile frumoase.

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Madau bine ai revenit! Ai un pm de la mine.

Fetelor, zilele trecute am vrut sa ma laud ca Ilinca s-a cumintit, dupa crizele facuta in vacanta din Turcia. Ei bine, m-as fi grabit! Azi am fost intr-o vizita la un bebe, i-a dus ea un cadou, toate bune si frumoase, dar cand sa plece - cine vine? Criza! Ca ea vrea sa ia cadoul, desi era elebrul telefon in romana de la Fisher Price, pe care il are si ea. Si mama, ce urlete se ineca cu plansul, nu ne mai puteam auzi din cauza racnetelor! Of, rasfatul asta!

In schimb, sambata a reusit s-o spele Doru pe cap, FARA BOCETE, si chiar a cerut sa mai fie spalata o data! Sper sa nu fie doar o intamplare fericita ci un progres in cresterea maimutei.

Pumba felicitari, s-o tineti tot asa!

Meems super filmulet, asa face si Ilinca, n-ar raspunde la intrebari cand stie ca a facut o prostie nici picata cu ceara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Pumba felicitari. retata o dai?sau il trimit pe zuz la voi?pana la urma tot te faci cu baiat in casa.

Madau sper sa nu mai suferi asa tare, oricare ar fi solutia .

Lavi am avut emotii cand am vazut pozele de la scoala, mai avem doar 4 ani si merg si ai nostri.Cu ingrijitoarea-hai sa calculam, ai 2 fete, mai faci una/unul , fiecare face cati ai facut si tu, peste 3 de ani deja ai grupa unei ingrijitoare.si in sfarsit te vede lumea in poze.

Ripley am vazut pozele, sunt super, Irisuca seamana cu tati mai mult, o gradinita de copii,sper caai avut ajutor inainte si dupa. despre tine-nice legs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Delia , super poze de la petrecere iar voi sunteti o famile tare frumoasa si implinita

Mada , i-mi pare rau ca ne dai asa vesti triste curaj si multa putere sa treci peste necazuri

Miri , merci de pont, o sa intru la meli melo sa ma uit de inele

Pumba , felicitari pentru pampersul uscat!

noi am fost in vizite azi, maine mergem la mama deci tot plimbare si maine

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Pumba, felicitari La daycare o pune, dar ei nici ca-i pasa. Nu zice cand o trece, asa ca tre' sa stai toata-ziua-buna-ziua dupa fundul ei (literally) si s-o tot pui pe olitza. Ori eu nu am rabdare pt asa ceva... recunosc, comoditatea. Dar, vorba ta, cand o fi pregatita, mi-o spune ea. Pana atunci, facem vanzari la Huggies.

Ripley, taaare faine pozele!! Eu cred ca Iris seamana mai mult pe tine, iar Ana e toata Marius. Sunteti o familie tare

Madau, bine ati revenit. si... capul sus! Noi suntem alaturi de tine, orice-ar fi.

Feli, da... n-ai vazut? Repeta tot dupa mine, numa' ca sa evite raspunsurile. Se face ca nu pricepe.

Mergi la inceput

In alta ordine de idei... fiica-mea doarme acum de-amiaz (Doamne-ajuta!! ) Altfel cum as fi avut eu atata timp de postat pe net?

Ioana, voi ce mai ziceti?

I-am trimis un email si Leei...

Mergi la inceput