Colectia de toamna - iarna 2005 (212)
Raspunsuri - Pagina 4

joy04 spune:
Lavi sa nu o recunosc pe Nati in poza unde erau pe leagan..bravos, ati fost frumosi cu totii. si vremea a tinut cu voi.
Ai dreptate cu nervozitatea, la primult tipat al lui Vlad, suntem cu parul pe moate.

lavi02 spune:
Joy
Si daca tot am descarcat pozele, v-am trimis si cateva din prima zi de scoala. Cine era intoarsa cu spatele spre catedra in timp ce toti ceilalti copii erau cu fata ?
Dar acum s-a cumintit, e in regula.

meems spune:
Lavi, vazut pozele voastre - frumoase!
Rianna nu mai vrea sa doarma de amiaz, de 2 zile sare peste somn... Si n-a fost prea cooperanta nici la studio azi cand am dus-o sa-i fac poze... Si Romania nu si-a putut mentine avantajul asupra Frantei asa ca acum tre' sa ne multumim cu un egal... Ma duc sa-mi inec amaru'

meems spune:
Bic, bine ca nu m-am bagat acu' cateva zile sa-ti dau sfaturi referitoare la somnul Smarandei, ca uite-acuma sunt si eu in the same boat. Ieri Rianna n-a vrut nicicum sa doarma de-amiaz, asa ca pe la 5 si ceva am iesit cu ea in oras. Greseala! Am fost la Target si am pus-o sa umble pe jos prin magazin, promitandu-i ca inainte de-a pleca ne oprim la food court si ii cumpar pizza. Ei bine, aia nu aveau pizza facuta... sa auzi atunci urlaturi din partea fiica-mii!! Pana la urma am linistit-o cu un hotdog. Dar pe masina spre casa isi inchisese ochii, asa ca am dat muzica tare si am inceput sa cant indemnand-o si pe ea sa ma acompanieze ca sa nu adoarma. Nu ma intreba cum am tinut-o apoi treaza pana la 8:30 cand a cazut rupta!...
Azi iar a sarit peste somn
Tu ai rezolvat ceva cu programul Smarandei?

catutza spune:
Anda , te-am sunat azi pe la 17,30-18h si nu ai raspuns am vrut sa vada daca mai sunt ceva noutati stii tu cu ce...
Foarte frumos ca ati ajuns la zoo, dar pacat ca ti-a stricat ziua o nebuna de femeie ca "mama" nu o pot numi
Lavi , sa va traiasca crestinul! Am adimiat pozele voaste si mi-a placut mult lumanarea dar cel mai mult mi-au placut fetele tale ce elegante erau iar Silvia in prima zi e super tare ! (am vazut ca au echipament la scoala, e mai bine asa decat sa fie toate culorile in clasa)
Coralia , multumim de complimente dar tu nu ne arati poze noi cu voi?
Meems , nici Bia nu mai doarme la pranz de cateva zile si ma supara ca e mai obosita si face mai urat nu ii intri in voie deloc...
Delia , cum a fost la petrecere? abia astept sa ne spui cum a fost. Ce fac fetele, tot mucoase?
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala

monet spune:
anda, ale mele merg la montessori.
nu v-am zis de bona?! mamma-mia..... o sa fie o poveste crunta. tre' sa asteptati, ca-mi vin amicii s-o ducem pe fiica lor (victoria, 4.5 ani) la ai mei pentru seara asta (apropo de 'bone'ficatie:)) ca parintii victoriei si cu mine mergem sa ne dantuim la un club smecheros ;-)
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
"Septembrie 2008"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

monet spune:
hai sa va zic de bona, in 2 minute, ca nu-mi vine sa va "tzin" asa
o iubea pe maya ca pe ochii din cap; n-o iubea pe lia de nici o culoare. o stat la noi aproape un an jumate.....acum un an, mi-o spus ca vrea sa se marite. i-am gasit om. eu eram in pittsburgh, cind ea, care nu mai locuia deja la noi (ca se mutase cu respectivu', american), o venit pe furis la noi acasa (avea cheie), si-o luat toate lucrurile (si ceva din ale mele!), si dusa o fost. am auzit ca ma vorbea de cit de rea mama sint si cit de netrebnica, pe la toate cunostintele, in america si romania.... am suferit (mai ales pentru ca eram departe de copii (la pittsburgh, la scoala)), da' am trecut.
in iunie, auzisem c-o fugit de la domnu' asta, la fel. in august, m-o sunat la telefon sa vin s-o "salvez". locuia in chirie la o doamna si doamna o dadea afara. o dadea afara ca nu-i putea suporta isteriile si fobiile (se baricada in casa de frica ca cineva o urmarea, facea asta si la noi si, am auzit, si la americanu' cu care credeam io c-o sa se marite...). n-am mai dat de ea. fugise si de la doamna din chirie. nimeni nu mai stia unde este.... in septembrie, am auzit ca era in timisoara, la o amica. la o saptamina, fugise si de la ea. la sfirsit de septembrie, era la oradea. incercare de sinucidere. spitalu' de nebuni. diagnosticata cu schizofrenie paranoida...... doamne-ajuta......
"Septembrie 2008"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

pumba spune:
lavi- sa-i fie de bine ,micului crstin!
meems - dar, e tot dulce. iti vine sa o manci ,are asa o figura de "Nica prins la furat".
monet- ai avut noroc ca a plecat nebuna la timp.
bic- la noi e aiurea- la 3 trebuie sa mergem, sa o luam pe cea mare de la scoala si uneori abia apuca sa doarma juma de ora si trebuie s ao trezesc.

monet spune:
meems!
ce dulci ati fost amindoua pe filmulet!
"Septembrie 2008"