Colectia de toamna - iarna 2005 (212)
Raspunsuri - Pagina 3

anda77 spune:
pumba, felicitari pt outofpampers.
bic, tu ai zis ca merge copilul la montessori? sau altcineva? ca vroiam sa vb despre asa putin, dar nu mai stiu cu cine
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

meems spune:
Anda, mi-e rau... de la povestea cu copilul de la zoo.
Monet, nu ai zis nimic de bona.
Pumba, nu mai povesti de chilotei uscati, ca va invidiez - la noi nu lucreaza DELOC procedura dez-pampersarea.
Roxi, pozele noastre de la ocean erau facute pe inserate si nu mai redau vremea buna ce-o avusesem acasa cu cateva ore inainte. Dar nici asa frig n-a fost, iar poza din padure arata asa scary ca prinsesem o zona cu ceata.
Rianna incepe acum si tusea... offf.

coralia76 spune:
Fara cuvinte scena de la Zoo, Anda,din pacate sunt multe asemenea "mame",ti se ridica parul in cap cand vezi de ce sunt in stare sa faca unii oameni copiilor lor...
Acum sunt mai linistita...Dan e cu Andreea la soacra-mea ...stau la 30 de km de Sibiu si in weekend mai mergem pe acolo..Andreei ii place la nebunie ...este lumea ei sa dea de mancare la gaini,la iepuri,...se mai joaca cu pisica...ce mai...abia asteapta sa mearga acolo.
Acum profit si eu de cateva ore de liniste...dar cand stau mai mult de 2,3 ore fara ea mi se face dor si abia astept sa o vad iar...adevarul e ca nu sunt obisnuita sa stau despartita de ea mai multa vreme...nu prea au fost situatii sa nu o vad 2 sau 3 zile la rand...
Azi a fost exemplar de cuminte..cred ca de vreo cateva luni n-am mai avut parte de asa copil...,dar motivul e ca am stat mai mult pe afara cu ea si atunci se explica "cumintenia"ei.
Am intrat in contul comun si am vazut fetite frumoase de Ripley(cu intarziere ii uram si noi La multi ani! micutzei domnisoare Iris),Catutza frumusica si marisoara mi s-a parut in poze fetita ta .
De Leea parca nu am mai citit nimic...stiti ceva de ea?...stiu ca la un moment dat scria despre cel mic si problemele lui cu constipatia...
www.flickr.com/photos/25531152@N03/?saved=1" target="_blank">Poze cu Andreea
Coralia si Andreea(14.11.2005)

lavi02 spune:
A fost super la botez, primul copilas botezat de mine de altfel.
Din pacate ni s-au terminat bateriile la aparat foarte repede dar am sa pun totusi pozele pe care am apucat sa le facem. Din pacate niciuna nu e cu costumasul ca i l-am dat abia dupa ce l-a scaldat; la inceput a fost imbracat cu haine obisnuite de bebeu.
A facut poze mai multe si foarte frumoase unul din finii parintilor, care are si aparat profi. Sper sa le primim si noi.
Oricum, poza pe care o voi pune ca si coperta la album, chiar daca mai neclara, este revelatoare pt atmosfera. Cred ca o sa va distrati.

lavi02 spune:
Ripley probabil acum sunteti in petreceri, distractie placuta!
Cand iti revii din mahmureala, povesteste-ne si noua aventura cu bona pe care Ana o facea proasta pe buna dreptate. Ce m-am distrat.
monet nu ne-ai povestit de boona. Succes cu scoala!
anda naspa chestie. Treaba e ca parintii de genul asta tot ei se simt victime ale unor copii "care nu asculta" si li se pare foarte normal si indreptatit ceea ce fac. . La noi inca mentalitatea cu "bataia e rupta din rai" e la mare cinste...

bianca_mo spune:
LAVI, sa iti traiasca finutul!
e ingrozitor cum unele femei considera ca un copil poate invata ceva dintr-o continua bataie... trist...saracul copil.
DELIA, cum ati petrecut?
despre despamperizare voiam sa zic si eu ceva... toata vara nu am reusit, de 2 sapt e fara pampers, dar... cand vrea caca nu face decat cu pampers...zice: mama, pune-mi scutec sa fac caca... am incercat sa-l pun pe olita si nu face, cand ii pun scutec pt somn, seara, face in 2 minute... sper sa scapam si de asta...
o noapte linistita tuturor!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban 2007-2008

lavi02 spune:
Bianca , multumesc
Va invata, stai fara grija! N-o sa fie cu pampersul dupa el si cand s-o insura! Pana la urma sunt si amuzanti la fazele astea.
Catutza lumanarea am facut-o la floraria pe langa care trec in drumul spre serviciu; n-am stat sa fac survey de piata. Mi-a aratat mai multe modele pe calculator, am ales ce mi-a placut si la urma mi-a zis pretul. Oricum nu mai aveam cand sa comand alta. Dar imi amintesc ca lumanarile la nunta noastra pe care le-am comandat noi (si le-au platit nasii ulterior) nu mi s-au parut scumpe. Eh, merita de dragul lui finutu'! Macar ziceti si voi ca e frumoasa!
Botezul n-a fost de fitze. Prietenii nostri si-au facut lasa intr-un sat la marginea Bucurestiului. Am botezat la biserica din spatele casei si apoi au dat o masa acasa. Au comandat de la catering si au mai pregatit si bunicile cate ceva. A fost foarte bine, ne-am simtit lejer si in largul nostru, copiii au alergat, tzopait, jucat, tipat cat au vrut, prin casa si prin curte mai ales ca a fost o zi cu soare; n-au spart nimic si n-au deranjat pe nimeni. In special Silvia cu Tudor care se inteleg foarte bine, sunt pe acelasi tipic si comportament hiperactiv . Sunt si varsatori amandoi, poate si asta are importanta.
M-a distrat ca au fost 3 generatii clar delimitate: 30, 60 si 0-6

joy04 spune:
MDA, intrasem dimineata sa-i urez Laviniei si Deliei petreceri frumoase si abia acum m-am asezat pe scaun la calc.
so, Lavi sa-ti traiasca micul finut si la mai multi.
Ripley petrecere frumoasa si vrem poze.
ANDA pe cuvant iti spun ca asa-mi vine si mie sa-l "trosnesc" pe Vlad. Dar nu o fac, (recunosc ca mi-a mai scapat palma) in schimb tip la el. Si am constatat ca se sperie. Chiar daca mie imi face impresia ca nici nu ma aude....
Ma gandesc ca este perioada lor de crize, ma gandesc ca poate este el mai "sensibil"...si incerc cu calm - ma prefac ca-s calma, dar clocotesc de nervi - si cu rabdare.
Ex: azi dimineata, Alex a intrat in camera la el. Vlad tipa sa iasa afara si sa inchida usa. Alex normal ca nu s-a conformat si s-a lasat cu tipete. Care in fff scurt timp au devenit urlete/racnete. Si invariabil s-a ajuns la "mami brate", la tavalit pe jos, dat din picioare. Asta la 07:30. Cristi i-a dat 2 palme, a venit la mine Vlad plangand/urland si am vrut sa-l iau in brate, dar am facut GRESEALA sa-l intreb de ce plange. Va jur, pe un ton calm, fara sa tip la el. Ei.....a fost jale. cu aruncat, jelit "mami, mami, mami vino" si cand ma apropiam "du-te" si cand plecam iara "mami mami mami vrei lapte"....
Este un copil cat se poate de normal, restul "crizelor" sunt ok, adica le rezolvam, este energic, (prefer asa decat DF la pat, bolnav) dar totul pana la urlet. Mi se ridica parul pe mine si am ajuns sa urlu la el, pt ca nu am reusit cu vorba buna. Am crezut ca macar asta va avea efect. Asta si amenintarea cu bataia, cu datul la tigani...Dar nu. Daca il apuca criza si cand cere el in brate ma conformez, este cat de cat ok. Tot mai gaseste el nod in papura dar macar nu urla ca apucatu' de streche.
Si ma da pe spate c anumai vra sa doarma ziua. Asa ca, ii voi strica programul lui Alex, nu-l mai las sa doarma la 10, o sa iesim afara, sa intram la 13:00 si sa apuce si ei sa doarma.
MIRI si ce zice Anda nu-i nimic, eu ma gandesc si acum la copilasul ala de 4 ani dat in plasament la asistent maternal care a murit in urma batailor primite si care a fost ars cu tigara...si la baietelul de-l aratara azi parca la tv ajuns in coma la spital - parca asa au zis, de la bataile primite, la copilasul de 7 ani ars cu lumanarea la palme ca fura mancarea la copii la scoala, at cu capul de masa de era aproape negru pe frunte....la copilasul de cateva zile care a sfarsit inecat in nu stiu ce lac legat cu un bolovan cu trupusor, ucis de "mama" si "tatal" lui...cum au putut nenorocitii de nu i-ar mai rabda Pamantul, sa iasa cu copilul din spital....sa-l tii tu in brate, sa-l alaptezi si sa pleci cu el spre casa, dar de fapt sa-l ineci???
ma enervez prea rau acum. Ma duc la bucatarie ca am o mancare de fasole cu afumatura pe foc- nu am fost in stare toata ziua sa gatesc, amine vreau sa merg sa impartasesc kinderii, sa vad daca-mi iese.
Noapte Buna
Ma infioara si plang de fiecare data la stiri din astea. Prefer sa nu ma mai uit, dar se intampla sa aud, sa vad.

lavi02 spune:
Am trimis link la poze in contul comun.
So, partea funny a fost ca in biserica a fost o atmosfera plodeasca de zile mari, Silvia si Tudor se tot foiau de colo-colo. Nati tot venea la mine si zicea ca vrea si ea sa-l tina pe Filip in brate... la un moment dat studia intens fusta mea si ce-o fi pe sub ea... misuneala puiuceasca de zile mari; in mai multe randuri s-a distrat si popa.
Sa nu intelegeti ca a fost o degringolada totala; dar atmosfera plodeasca in toata regula care tre' sa recunosc, imi place la nebunie.
Invatatoare-educatoare-ingrijitoare la cresa trebuia sa ma fac.

lavi02 spune:
Joy la voi trebue o rupere de ritm, sa se calmeze Vlad, sa nu mai reactioneze asa violent la orice nemultumire. Sa va schimbati voi brusc comportamentul fata de el, nu stiu. Dar e prea multa nervozitate la voi in casa din toate partile, si parinti, si copii.