Colectia de toamna - iarna 2005 (212)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

felicia- poate a fost doar un episod ,pt ca ca era obosita.dar, in schimb felicitari pt spalatul pe cap.
miri- vezi? ti-am zis sa trimiti baiatu aici si nu ai vrut.
catutza- plimbareala placuta in continuare.
meeems- nici nu stii, cat m-am bucurat, cand am fost la store si nu a trebuit sa mai cumpar pampersi. mai multi bani pt mine acum.

si nu in ultimul rand Ripley- a mai spus-o - ai niste fete superbe.iar casa ta are asa un aer boieresc precum casa lui monet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

da, de buluci ce mai stiti?

ina ??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

RIPLEY, scumpa foc Irisuca! ce sa mai vorbim de Ana, ca e adevarata domnisoara! super petrecere vad ca ati avut!
MADAU, nu trebuie sa faci ce iti spune cineva, tu singura stii ce e de facut, eu spun ca ai indurat prea mult, dar tu stii cel mai bine! fii puternica!
va dorim tuturor o saptamana excelenta, ma bucur ca mai pot intra cateodata, timpul parca nu-mi ajunge!

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban 2007-2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ripley super petrecere, fete frumoase, mancare impresionanta, ce sa mai zic! Bravo tie! (pe toate planurile)

Madau bafta multa si putere la fel de multa!
Cum s-a comportat Miruna in concediu? Asteptam poze.

I-am facut Nataliei IDR-ul (pt gradi) vineri si nu i s-a umflat deloc. S-a mai intamplat la vreun copil la fel? Azi dupa amiaza ma duc sa i-l citeasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza dupa un week-end tare reusit!

Am citit pe mega-diagonala...DAR am vazut poze de copii mumosi:

Delia, super party ai organizat. Sa-ti traisca ambele fete, ca frumoase si cu spirit sunt!!!!Ce a ales pitica de pa tavita, ca nu ai scris?

Lavi- woooow, ce SUPER atmosfera a fost la Silviuk in prima zi de scoala!Si ce banci noi si frumoase au!Si pozele d ela botez sunt tare faine. La ei in curte, nu? Iar tie-ti sta tare bine cu bebelacu' in brate. Musai trebuie repetata situatiunea.

Madaule, asteptam pozele. Imi pare rau ca nu a iesit treaba asa cum sperai. Da' poate se indreapta lucrurile, totusi.MAcar pitica s-a simtit bine?

Am pus si eu poze noi, de octombrie, cu buburuza-morisca si umbrela.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ieri am trecut pe la voi prin cartier cu masina si la o trecere de pietoni cine a trecut dar nu ne-a observat? Adi cu sarah in carca. Traversau dinspre parc inspre blocuri.

Tare faine pozele de toamna!

Mergi la inceput

Hi hi hi...da..banditii mergeau catre casa, era in jur de ora 13, nu? Eu eram eleva studioasa la facultate.

www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello!!!!

Ripley, suuuper petrecere! Moamaaaa si ce de pregatiri apetisante! Fetele sunt frumoase foc iar parintii arata foarte bine si fericiti!

Lavi, am vizionat si pozele voastre! Ai domnisoare mari deja ...

Noki, mi-au placut mult si pozele voastre!

Noi am avut un w-e foarte placut in familie! Ne-am simtit foarte bine, Daria s-a purtat foarte frumos, ne-am jucat, am fost in vizita pe la parinti ... ce sa mai, a fost un w-e reusit!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Cami, ma bucur ca ati avut week-end mumos. Si al nostru a fost la fel, bufnita parca-parca s-a mai cumintit, poate ne ajuta Doamne-Doamne si crizele astea naspa au fost mai mult efectul bolii-racelii sia cum, ca i-a trecut boala, sa se cuminteasca...

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Buna dimineata. va rog sa imi reamintiti ca exista dreptate si mila divina pe lumea asta. Dupa un week-end trecut cu ketonal la greu, am fugir intr-un suflet dimineata la dentist. Mi-a aranjat 2 masele care ma dureau in urma actului medical dezastruos la care am fost supusa acum cativa ani, relatat pe larg saptamana trecut. Credeam ca am scapt de direri. desigur gresit ca acum ma doare pe partea cealalta. Imi vine sa imi iau campii, deja nu ma suport si doctorita mea e exasperata, daca nu termin cu dentistul saptamana asta ma vedeti si pe mine la nebuni cu tendinte maniaco-depresive.
Vesti bune fi-miu e constipat dupa diarie, nu a mai facut nimic de vineri. de ieri i-am dat iar lapte si nimic, cred ca a trecut.A doua veste buna i-am luat pat de baiat mare si doarme in el, fara cazaturi deocamdata, are si o mica bara de protecti, e foarte incantat, aseara cand a venit din oras ne intreba daca mai e patutul in camera.
Ma duc la sedinta
Mita

Mergi la inceput