Colectia de toamna - iarna 2005 (212)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Neatza si de la noi!

Repede, repejor sa urez si eu La multi ani lui Iris de Ripley, iar cu intarziere!

Aici am avut un weekend minunat, ne-am plimbat cu bicicletele ieri si am mancat pe plaja, cu asa zile frumoase n-ai cum sa nu te indragostesti un pic de Olanda

Aseara am facut sarmale ...cu varza murata, gasita la un magazin cu produse tipice din balcani. In timp ce infasuram sarmalele balotam la varza acra si beam "moare" ( fetele din ardeal stiu ) de n-am dormit toata noaptea si am buzele rosii de zici ca m-am pupat non stop ultimele zile.... Dar am facut sarmale ca la mama acasa!!!!
Tot de la acelasi magazin mi-am cupmarat....ZACUSCA!!!!! O minunatie!

Si tot aseara am facut cornulete cu nuca si gem, mi-au iesit in prostie, bune rau.... si atat de usor de facut. Am umplut o cosnitza....de portelan, si tavalite asa prin zahar arata bestial.
Deseara pun poze

Mai imi ramane sa fac niste papanasi fierti si dati prin pesmet....nu sunt prea practici la mancat dar alta idee n-am!

Ma duc sa vizionez poze ca azi n-am sef, deci risc sa mai apar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Rapid inainte de sedinta.
Am vazut pozele de la botez, Lavi esti eroul meu nu cred ca m-as fi descurcat si cu bebelusul si cu toti copiii tragand de mine, si mai els de lumanare. sotul tau era de un calm implacabil cand Silvia pipaia lumanarea. cred ca familia voastra ar putea face reclama la distonocalm si efectele lui, sunteti cei mai calmi si zambitori parinti inconjurati de o gasca de pitici turbulenti pe care i-am vazut in viata mea.
Ripley meritam un avertisment ca e vorba de mancare multa si buna, dupa aspect, tocmai acum cand nu pot manca si ma dor maselele. Tortul senzational. Pentru linistea mea lasa-ma sa cred ca macar asta l-ai externalizat si nu l-ai facut tu ca mor de inima. Eu nu sunt in stare sa fac un sanvis sa arate frumos, dara-mi-te atatea feluri de mancare si tort.
Cu regret in suflet iti spun ca fetele tale sunt leite consortului, dar sunt frumoase de pica amandoua. Apoi mi-a placut atmosfera de familie mare, calda, pusa pe distractie si fericita. imi lipsesc momentele astea cu tot poporul in jur, ca la noi e imposibil sa invitam atata lume acasa ca ne strange apartamentul. Mi-am amintit de aniversarile copilariei mele, cu toti in casa.
Gata fug la sedinta, revin later
Mita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Multumesc tuturor pt aprecieri referitoare la pozele de la botez. Imi pare rau ca nu am poze sa va arat cum i-a stat omuletului cu costumasul; dar sper sa fac rost.

Mitza m-ai facut sa
Cam asa cu piticii turbulenti, da's simpatici foc.

Marele noroc a fost ca piticul turbulent nr 5 (cu T mare) a sosit cu intarziere si n-a ajuns la slujba ; avea 2 ani si 3 luni si in 2 minute i-a cotonogit si pe Nati si pe Tudor, Tudor a dat inapoi, mama-sa il certa, cert e ca plangeau toti 3.

Cea mai neturbulenta era pitica nr 6, de 7 luni, si ea intariata. Asta nu facea nimic turbulent, se juca linistita cu jucariile primite de finutzu' si le trantea bineinteles pe jos

bb_alinus tu vrei ca mi-ai facut o pofta de sarmale si cornulete... noroc ca e atenuata de durerea din gat.

Mergi la inceput

Vizionat poze de Ripley, ce sa mai spun, super fete si super aranjamente. Ripley am o intrebare ce imi sta pe buze de anul trecut de cand am vazut lista cu cate pregatesti: cum le faci pe toate? Ai ajutoare de la mama sau soacra? Ca asa as vrea si eu sa creez ambianta romaneasca cu atatea bunatati pe masa dar zau, nu reusesc sa ma organizez sa fac nici o treime!

Mergi la inceput

Lavi ia o portie de moare si trece garantat orice durere!

Legat de sarmale dati-mi o idee ca deseara trebuie sa le mai dau un fiert cum sa le mai iau din gustul asta de varza acra - care mie imi place la nebunie dar stiu ca francezii nu sunt prea fan?

Mergi la inceput

Alinus: nicio durere, nicio intristare, stai doar pe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Asa..iacata-ma intoarsa la serviciu, dupa ce am stat la ASE la coada o ora si 45 de minute sa-mi depun cererea de inmatriculare in anul 3. DA...ati citit bine: o ora si 45 de minute, ca animalele, in picioare, intr-o coada de-aia dezorganizata cu latime de 2 metri si 1000 de studenti/metrul patrat. Pentru ce? Ca sa ne inmatriculam. Coada pentru plata taxei e alta mancare de peste...adica stai la coada ca sa-ti ia banii, mai pe romaneste.
Si asta in conditiile in care joi am patit acelasi lucru si dupa 50 de minute de coada mi-au trantit usa in nas, ca vezi Doamne, s-a terminat programul. , nu? Programul lor de cate maxim o ora jumate/zi, in conditiile in care sunt peste 1200-1300 studenti care trebuie sa depuna actele. Si evident ca pana ce nu a iesit show, nu s-a rezolvat treaba.

Ma duc sa rumeg o prajitura ca inca spumeg.....

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Ma bucur ca v-a priit w/e. Si noi ne-am bucurat de soare, de padure ruginie dar... mai putin de liniste, sunt rupta de oboseala azi. Cristi e in forma de zile mari la tipat si chinuit Ana, care nici ea nu mai sta deloc locului, vrea plimbare in brate, topaiala...

Am vazut poze cu fete frumoase foc, imi plac la nebunie fetitele in rochite

Lavi, tare faine toate pozele. Ce mi-a placut mie deja s-a cam scris: clasa I nu mai arata din fericire ca pe vremea noastra, voi nasi frumosi si cu maaare drag de copii... E si asta o ocazie buna sa mai tii un bb mic in brate
Ma tot gandesc la voi cum reusiti sa ramaneti asa calmi si bine-dispusi. Si nu inteleg deloc cum ai putut sa te descurci pe vremea cand era Nati mica si erai cu amandoua acasa plus gospodaria si... fara ajutor, din cate imi amintesc eu. Cum faceai?

Daca am timp o sa va scriu odata programul care ma stoarce pe mine zilnic.

Ripley, un cald La multi ani! lui Iris si din partea noastra, sa fiti mereu la fel de fericiti impreuna! Frumoase tare fetele, una mai frumoasa decat alta.
Ma alatur si eu grupului cu intrebarea: ce era pe platouri?

Alinush, eu as incerca sa imbunatatesc putin aroma sarmalelor cu ceva bulion, cimbru si enibahar. Ai putea sa incerci sa faci niste uscatele / minciunele pudrate cu zahar inloc de papanasi - copiii se topesc dupa ele si sunt si ultra-usor de facut.

Maria, Cristian si Ana Alexandra

Mergi la inceput

Am fost cu Nati sa-i citeasca IDR-ul, e OK chiar daca nu i s-a umflat deloc.

Noki, Maria, catutza, miri si mie imi place ca e uniforma si arata elegant astia mici. Pe de alta parte totusi ai destula libertate sa combini bluza alba cu orice negru sau bleumarin; eu prefer bleumarin-ul, negrul are conotatii aiurea si nu prea mi se pare potrivit la copii.

Multumesc despre complimentele ce bine imi sta cu bb in brate, chiar asta e motivul de naseala, sa mai corcolesc si eu un bb mic. Alt motiv este ca nu mai eu stiu cat m-am chinuit s-o conving pe mamica sa-i faca un frate lui Tudor. De fapt si sotul ei, si socrii. Si iacat-o ca acum se gandeste cum ar fi al treilea

Da pozele sunt la ei in curte.
Apropo de bb3, fosta sefa a lui Virgil are 37 de ani si jumatate, un baiat de 12 ani jumate, o fetita de 10 ani si DPN = 1 martie.

Maria nu mi-a fost greu pt ca nu am fost singura cu amandoua non-stop, Silvia mergea la gradi. Iar Nati a fost cuminte, eu am avut lapte, aveam tabietul nostru de plimbari lungi si dat turul lacului prin parc dimineata... Iar seara si in we Virgil chiar ma ajuta. Practic stateam singura cu amandoua de la 16.30 - 17 la 20, cam asa.

Hai mai, ca n-o fi asa greu!

Monet uitai sa zic: dar singurul lucru pe care pot sa-l zic este Doamne Fereste!

Ripley nu ne-ai povestit episodul cu bona zburatoare. Zburand adica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Hello!

Noki , frumoase pozele de octombrie i-mi plac mult coditele lui Sarah

Alina , cum faci papanasii fierti? as incerca si eu dar nu am facut niciodata si nu stiu cum sa ii fac.

Lavi , tare fosta sefa , are curaj sa mai faca copil acum , e totusi o diferenta intre copii.

Roxana , cum se simte Alexia?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput