Copilasi de iulie-august 2004 (3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata
mey da ce ochioase frumoase am vazut si cum se imita ele una pe alta, mi-au placut pozele in care-s amandoua pe olita, amandoua in saci de dormit. scumpe.
apoi gorodika m-a dat pe spate cu pardesiul ala verde, e tare frumusica si cocheta, da' vad ca-l place si pe matei nu numai pe viorel. nu-i pot arata pozele lui philip ca el bietu' cred ca ar linge ecranul calculatorului cu gandul la prajiturelele alea. yummy.
nora, pai bine ai intrat si repede la sedinta, ne-ai lasat cu ochii in soare. uite, fetele-s geloase, eu zic ca nu conteaza de-i rochie au ba, conteaza ce bine arata proprietara. hahaha, da' nici cu rares nu mi-e rusine.

ei, si-acu daca tot am trimis emalu' la rude, sa va dau si voua vestea. sunt insarcinata in (ieri) 8 saptamani, asa ca vom avea un gemanas(a) la anu'. sa dea Domnu' sa fie totul bine ca pana acum au fost ceva probleme, dar noi speram in numai bine.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Nora desi nu-i Craciun vad ca ti-a fost cam frica si ai aparut!Pizaa cu fara nimic ...as vrea si eu De declaratiile nu cred ca te saturi...si eu am parte de ele..si-n completare aia cu ..I don't want you to be old..Am si eu pulovar din ala ca al tau:))) Baga si ceva poze de la intilneala daca tot ne-ai povestit de ea...

Alice ce ma enervati!..mey Luca in curind il insor..ce treaba mai are cu parcurile!..si nu uitati acest "muzeu" este unic in California (iar CA este cam cit RO)...so..am avut norooc sa fim aproape..asta nu insemna ca la tot pasul sint astfel de distractii..

Vazut soldatul!Coool!
Ioana chiar ca esti busy!Spor la toate...si vezi ce facti cu Viorel ala..

Tot ati vorbit de Septilin...ca mi-am comnadat si eu..dar pentru mine, nu pt copil..Tati nu ma lasa sa-i dau ierburi indiene (netestate si aprobate)lui Luca ..Noi daca si lucram cu ele..am vazut prea multe...
Vazut balerina de Giulia!!!Super..

Poze vad acasa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

oauuuu Andreea felicitari !!!! Sa fie intr-un ceas bun ...multa sanatate , sarcina usoara si sa fie ce va doriti voi ...
ma duc sa culc runda a doua ..ca prima doarme deja ...si revin ...
dar am vrut sa o felicit pe Andreea
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Musai sa scriu ... felicitari Andreea, sarcina usoara, la termen, bb sanatos !!!

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Andreea felicitari! Ma bucur pentru voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
incep si eu ca Daria, bine ca e vineri . ca azi noapte la 1 de abia ma bagam in pat.... asa ca la 7 cand a sunat ceasul parca era sfarsitul lumii.
Andreea de pupi felicitari, sa fie intr-un ceas bun si sa aveti un bebelus sanatos si mancacios! . sarcina usoara!
Oliv ahahahahahhaaa ierburi indiene netestate .
Nora ce mi-au placut pozele in care Rares pozeaza in rochia ta.... bestiale! are stofa .
Simona ce funny e soldatelul Luca... super.
ma duc sa beau 3 cafele. azi la 14 ma duc la doctor sa imi iau perdaful general pentru cate kile am luat si sa vad pe unde umbla donsoara Eva ca ma surubareste in toate garsoniera.
sa avem o zi buna buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Felicitari Andreea! Sa fie intr-un ceas bun!

O zi frumoasa tuturor!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Se pare ca nu m-au parasit puterile paranormale chir de tot...sunt si eu mai activa la subiect si pac se lasa cu gravide

Andreea felicitari, sarcina superusoara si un Gemanas sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Neatza!!

Iaca scriu...de frica...daca nu vine Mosul la mine?Tocmai de aia mi-am comandat ieri un parfum,sa fiu sigura ca prezicerile nu se implinesc.
Beyyyy...ce rele sunteti...parafrazand o parafrazare dupa Eminescu: "Pe langa plopii fara sotz/ adesea am trecut/Puteam sa trec si printre ei/Dar nu mi-a dat prin gand".....asa si eu...daca am vazut ca e cu cel putin o palma mai jos de fund,e rochie,nu mi-a dat prin gand sa fie pulover
Am vrut sa intru aseara...dar timp...canci...am facut o mancarica de bureti,snitele si o placinta cu branza,curatat covoarele,strans boarfe...iar la sfarsit strans jucariile si cortul improvizat din mijlocul sufrageriei.
Nu mai spun ca aseara la mine a fost corida.Cei doi masculi erau cand taurul cand toreadorul.Unul striga "OLE",unul fornaia furios I-am zis husbandului ca fornaie cu multa gratie...si a trecut la amenintari: ca daca imi pun camasuta rosie,nici OLE nu mai apuc sa zic
Rares are ciudatenii verbale pe care le corectez,dar ma si amuza.Se loveste si apoi zice: "Ma foarte ma doare"

Roxa... io ce ziceam?Credeam ca fata va fi genul motzata si cu inclinatii spre vestimentatie,dar ea e cu pantalonii.Deci compenseaza cel mic.Ca la noi,la nimeni...
Io cred ca Eva nu se mai multumeste cu garsoniera...ar vrea 2 camere ,ce atata stramtoare?Unii zburda slobozi si ea acolo in confort redus?Apropo de cafele...scria o fata din Iasi urmatoarele:
"Consumul excesiv de cafea duce la micsorarea sanilor. O femeie care bea cel putin trei cesti de cafea pe zi ar putea avea surpriza sa-si vada sanii "intrand la apa". Potrivit cercetatorilor, citati de publicatia Daily Mail, cafeaua poate avea un impact major asupra dimensiunilor sanilor, care se vor micsora vizibil in timp. Explicatia ar sta in impactul pe care cofeina il are asupra estrogenelor, hormonilor sexuali feminini. In cadrul studiului au fost interogate aproape 300 de femei in legatura cu marimea bustului si numarul de cesti de cafea consumate zilnic si s-a ajuns la concluzia ca exista o legatura intre cele doua."

Io cred ca e o tampenie,dar ca amuzament...ar merge intrebarea...la cata cafea beau io...ar trebui sa fie bagati undeva inauntru?Deci ai grija la cafele

Olivia...Cosanzeano...misto mai arati...si cu plete si fara burta...nu e dreptNu vrei sa-ti arat placinta cu branza?
Luca e bestial in costumul ala de Batman...si pare ca s-a lungit bine de tot.Ia baga niste perle,ca ai portie zilnica.

Alice, my darling,bine ca scrii,ca imi luasem gandul ca mai apari.Sper sa rezolvi toate,ca multe ai mai avut.Tu nu te lua dupa mine si scrie constiinciosSiii...apropo de 'sotul tinerel si frumusel"...hmmmmm...adicatelea io-s mai baba si nashpeta?...looool Andrei tot un frumusel e...a mai crescut...il pupam pe ochisori!

Ema....muuuuulta sanatate si putere si liniste si noroace si fericire cat incape!!Multe mai tragi si tu.Ne mai pui ceva poze cu frumuseii si frumusica (adicatelea tu)?Hai...te roooooooog...Ma rogi? (asa face Rares....ma roaga ceva si apoi in loc sa intrebe: Vreiiiii?...zice: Ma roooogi?)

AndreeaP....sarcina usoara si copil sanatos,sa fie intr-un ceas bun!!Philip ce zice de faptul ca vine un fratior sau surioara?

Ioano...Ioano...ce-mi faci tu mie...popasul Pacurari?Pai ma trimiti la mama ciorilor,sa nu mai vina nimeni la intalneala?Tu oricum nu vii,deci iti convine sa ne trimit la Dolhasca Si daca masa e prea maaaare...ne trebuie portavoce sa ne auzim.
Si cu gorodica...io cred ca apare al treilea pretendent si-i lasa balta pe actualii
La multi ani!...lui tati,pui poze cu camesa portocalie?

Simona...misto dotari aveti....kalasnikovul l-ati luat?Dar hangar ati facut? faine poze....cred al meu fecior dormea acolo.Am si eu o prietena Simona...in C-ta...ma cheama an de an la revelion acolo...dar sa merg atata drum pt 1-2 zile...nu prea imi vine.

Pasariq....radeam ca tuta in birou cand am citit de Ilinca...si cand m-am urcat in maxi,ii ziceam lui Sorin: unde e Ilinca sa faca o vraja sa se goleasca maxi?As vrea si io o bagheta d'aia...ca formula o stiu

cristalule...ce n-ai adus bubulinele la intalnirea cu ministrul?Iti negociau sigur o marire de salariu.Sunt grozavoase amandoua...seamana cu mama lorIo mor dupa carliontii lor

Daria....in curand domnisoara ...sa fie intr-un ceas bun...cand va fi.Cred ca nu-ti mai trebuie vorba cu mine pe mess dupa ce limbarizta ti-am tras.Dar mai vorbim peste 1 an...sa vezi atunci ce perdaf iti trag ca acum nu te bucuri de ce ai si te stresezi pt...nimeni (ca sa ma exprim la fel de academic ca feciorasul)Si ia baga poza cu tunsoarea...si ce a zis pretendentul de schimbare.

Gabitz...ce mai faci?Ai facut tranzactia?Ce mai fac odorashele?

Carolina...ce fac motzatele?De ce esti lipsa la apel,a?( tocmai io m-am gasit sa intreb...loool)Superbe pozele din Bulgaria...alea sepia au un farmec aparte...ma fac nostalgica!

Na!...ca am scris romanul ...vezi Alice ce cuminte sunt?Astept recompensa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Semnez si eu ultra rapid condica ... azi o sa am o zi plina, iar.
Nora
Rox, spor la munci si sa vii cu vestile bune de la intalnirea cu printzesuca Eva !
Mai vroiam sa zic ceva, dar sunt atatata de uituca in ultima vreme, ceva de groaza ... revin cum termin actele astea ...
Pup trupa.

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput