Copilasi de iulie-august 2004 (3)
Raspunsuri - Pagina 18
BLUE ANGEL spune:
s-a marit armata
http://picasaweb.google.ro/dinu4dinu/Sept2008#5260081353154189410
kim222 spune:
[/quote]mai , cum adica ..acum doarme toata noaptea ..dar pana acum se trezea ? si ce facea ?
[/quote]
looooool....pai tu crezi ca eu de cind avea Luca 4 luni..am dormit mai mult de 2-4 nopti la rind,intregi?Ce face? Vine si-mi ma pupa..imi mai spune I love you pe la 2..3 noaptea...sau... Can you cover me please?
Pe la Palatul Copiilor ai incercat (nu stiu daca se numeste asa)...pt diferite activitati? Suna tare bine Lab-ul ala....
Nora__ spune:
Neatza la fete!!
Na!...Sic!...n-a venit Craciunul...dupa cum zicea un clasic in viata...dar am avut audit de la capitala si acasa....cine mai reuseste sa puna mana pe clape?
Vad ca vorbiti de cadouri deja.Noi am comandat de pe net niste chestii si acum imi pare rau ca nu am luat mai multe,ca unele jucarii au disparut si altele s-au scumpit mai tare ca in Mall.Desigur...trenuri
La intalnire a fost fain...am servit 'supa de limba',s-a mancat si s-a baut.Fara dansuri si cantari...ca n-am fost in club.Am fost destule si nu am putut vorbi 'fiecare cu fiecare'...deci fetele vor masa rotunda.De unde sa scot masa rotunda,nu stiu...doar sa ma apuc de tamplarie si sa fac una ...apoi o duc in spate la crasma si o plantez
Cand am venit de la intalneala,am adus pizza si acasa.Rares se repede,se uita la ea si comanda: "Io vreau pizza CU FARA NIMIC" ...deci asa ceva nu aveau in meniu...rusine sa le fie
Duminica se duc masculii mei in piata si vin cu flori...si imi baga cel mic textul cu "La multi ani ,mami!"... ...io..siderata,ma uit la cel mare.Il bushea rasul...deci avea glume in program.A mai zapacit si o vecina ca e ziua mea.(a fost surpriza pt ca eu nu ma omor cu florile si nu tin sa se prezinte cu ele nici la ocazii)Hmmmm....acum ma gandesc...oare se simte vinovat de ceva?
In alta ordine de idei...io credeam ca daca am fata si mai ales suntem cam pe acelasi calapod...o sa facem schimb de haine,dar se pare ca m-am inselat:
http://s189.photobucket.com/albums/z275/Nora/Octombrie2008/
Aseara la culcare,iar declaratii: "Mami...esti frumoasa si desteapta si te iubesc.Sunt indragostit de tine"...na belea...I-am zis lu' tat-su sa-si cumpere caietel si pix si sa ia notite,apoi sa repete zilnic,sa nu uite
Baga-mi-as....iar sedinta...io cred ca sefa pandeste...cum ma bag io pe net,cum baga o sedinta de control...nu se stie cand incepe...vom fi anuntati din moment in moment.Asa ca trimit repede mesajul asta si revin...
roxanaz spune:
neata gagicute
Dana, bine ai revenit, sper sa fie totul ok si cu Serban si cu sora ta... pupicei si imbratisari multe. ce mai face Ric?
Cristal muahahaha trebuie sa faci poze la bataia cu ukulelelele
Oliv, fixati e putin zis. am gasit si sosete cu wall-e in carrefour . asa ca ma apuc si eu sa comand eva cu buton si waal-e cu buton macar sa le am acasa.... ca ma trezesc iar in out of stock in noiembrie.
Nora... pai e super asa cu pizza cu nimic.. copilul e foarte modest
nu mai stiu ce sa zic... revin.
sa avem o zi buna!
szivarvany spune:
Buna dimineataaa !
Kim, io am crezut la fel ... ma bucur ca e un succes maxim patutul !
Nora, demential Rares !!!
BlueAngel, hehehe, unde e facuta fotografia ???
Emaaa ... sa nu pleci iar ...
PAPADIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ...
Sunt prin zona ... treceti la semnat condica !
Daria & GIULIA(2004 08 16)
g_ioana spune:
Neatza,neatza
Cristalina succese la lucrat acasamusai sa ne pui niste poze cu galushtele hawaiene
Noricicooo hai ca-ti vand un pont,masa rotunda maaaree ie la popasul pacurari...meii am si io o curiozitate aia-i rochie de pe tine sau pulover
Vivia uau super,deci musai sa-i cumpar pat etajat mandrei..btw ea are nopti cand doarme chiar bine,azi noapte insa ne-au atacat iar mucii si tusea,ea a dormit pe bucati io deloc,mama ei de gradi si de Viorel care vine racit beton
Fetele cum dati septilinul??Noua ne-a recomandat cineva imunogrip junior,ia vreun pitic asa ceva?
Simona super soldatul
Dana
Io am un sfarsit de saptamana beton,sesiune de comunicari,finalizari de contracte,vizita socrilor,ziua lui tati....si azi trebuie sa merg si la doctor cu mandra...la vie en rose
hai pupicei
alice2004 spune:
Salutare, fete dragi !
Ieri nu am semnat aici, ca nu avusei timp ! Azi e mai liber la munci, in consecinta reapar pe firmament. Vazui ca mi-o lua sora mea de suflet Nora inainte, pacat ca se duse in sedinte si nu apuca sa scrie romanul ei obisnuit ! Am vazut si poze, brei, rochia pulovar ca rochia, da ce e in ea, moamaa, sexi esti, Norooo !! Satz traiasca copchii amindoi si sotul tau tinerel si frumusel !! te asteptam cu impresii de dupa .. sedinta, hahaah !
Dana-ema, multe ! Mi s-a cam facut pielea gaina citind aventurile voastre, bine ca sinteti ok cu totii, cit despre infractionalitatea juvenila paici, prin Romanica, nu cred ca mai tre sa vorbim, e un subect pe care il cunoastem cu totii si cu care se confrunta autoritatile care fireste sint depasite de situatie si nu fac nik ca masuri de prevedere ! Ce mai face Ricul ?? Pupici voua tuturor !
Ioanoo, am ris de numa citind despre "zicerile" mindrei, aia cu engleza a fost minunata !! Daca ai intrebat, io iti raspund ca nu i-am dat nik lui Andreiush, doar un tub de oscilo pe saptamina in tot sezonul asta rece. Cit despre imuno dalea, m-am sfatuit cu o persoana importanta dacilea de la noi (nu zic nume, se stie ea !! ) si m-a lamurit, asa ca am spus pas !
Olivia, am vazut poze multe si frumoase ieri de la voi, nush cit de slaba te vede lumea, dar parerea mea e ca dieta nu-si mai are rostul in privinta ta ! Si parcul ala mi-a cauzat iarasi invidii, fain de tot arata ! Io am tot zis ca o sa-ti lipseasca toate astea aici, la noi ... Pupici baietilor tai !
Daria, io am mai comandat la cuele, si daca vreti parerea mea, nu e nici foarte buna si nici foarte proasta ! Unele lucruri merita, altele nu, din pacate din catalogul lor nutzi dai seama mereu de cum sint jucariile sau obiectele de imbracaminte si te poti alege cu surprize ! Plus ca se poate sa ai marele noroc sa nu irti onoreze intreaga comanda odata si staaai sa le primesti pe bucatele (io si acu mai astept un rest de comanda de anul trecut din decembrie ).
Asa ca m-am reorientat si caut si prin alte parti, ca daca te lasi doar in baza celor de la cuele, poti pune sub brad doar ... poze !
Cristalina, chiar, sa ne pui poze cu fetele hauaiene si ukulele lor ! Pupici trupei !
Simo, hehehe, pentru noul recrut !
Pe mine ma bintuie o durere de cap ... asa ca stau cuminte paciliea ! O zi minunata va doresc !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
cristalina spune:
Buna ziua!
Pe fuga sunt... am pus poze...E ministrul in institut, poate vine si el sa vizioneze...
http://good-times.webshots.com/photo/2245899560101722968xDoRgh
Revin, o zi frumoasa tuturor!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
szivarvany spune:
Cristal, ce frumoase sunt fetele tale, da` ce ochi mari si frumosi au !!! (haioasa foc junioara cu bigudiuri )
Daria & GIULIA(2004 08 16)
g_ioana spune:
Pusei poze proaspete de la gradi cu Viorel:)...da avem si cu Matei ca a facut o criza de gelozie si s-a pus pe urlat:)))
http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/octombrie%202008/
Cristalina super cool galushtileimi placu aia la somn si cu trubadurul modern...