Copilasi de iulie-august 2004 (3)
Raspunsuri - Pagina 17
szivarvany spune:
Emaaa, ce faceti ? Cum esti ? Feciorii ??? Esti in Ro ???
Zi tot .
Daria & GIULIA(2004 08 16)
pako spune:
Dana, te pup...daaa...ar fi grozav sa-si faca efectul septilinul.Eu cu vaccinul antigripal as renunta....daca Andreea are alergia asta la lumina mi-e teama sa n-o afecteze....mergem pe naturiste...o sa incep sa-i dau si picaturi de mugur de coacaz negru.
Daria, tu ai luat produse de la cuele...sunt seriosi, cat dureaza pana iti aduce produsul?
cristalina spune:
Buna ziua,
Eu recunosc ca mai mult am tras cu okiul decat sa citesc zilele astea, dar m-am bucurat ca Olivia si-a recuperat actele, ca Roberta s-a intors sanatoasa din Anglia si l-a gasit pe sot atat de atent, m-am intristat ca sunt bolnaviori piticii, ca Ioanei nu-i mai trecea raceala si ca ne cade parul!
Daca gasiti metoda de recuperat parul din aspirator sa mi-o spuneti si mie...:)
Si i-am tinut pumnii lui Gabi pentru tranzactie si mi s-a facut iar pofta de bebe mic de la povestirile lui roller si blue angel...:))))
Trebuie sa citesc si ce am sarit si sa vad poze, dar deocamdata dau raportul (ca am de scris un referat si daca am laptopul deschis nu ma poci abtine, mai ales ca Mariei i-am plantat in brate un mar de juma'de kil, asta o sa o tina ocupata juma de ora...:)))
Domnu'John s-a intors din comuna Honolulu judetzu' Hawaii...ulitza waichichi... ...Turbat de somn, naucit de pretzutri, cu multe chestii sidefate de pus la gat si la maini (bine ca nu mi-a adus fusta din aia de frunze de bananier sau ce o fi ala ), cu multe nuci de macadamia si ciocolata si cu ukulele pentru fete (pe care Maria le tine cumva de-a-ndoaselea si Ioana ca pe maciuca...drept urmare azi dimineata s-au luat la trosnit cu ukulele-n cap!!!).
Intre timp am luat o mare tzeapa, ca am uitat ca tariful telefoanelor din hawaii e exorbitant asa ca avem de platit o suma mai mare ca rata la apartament la telefoane...deh, prostia se plateste!
Azi am fost la teatru, a fost durere, ne-au dus cu autobuzul de la teatru in care au inghesuit toata gradinita cu mamele aferente si doua clase de a-ntaia...Tinand cont de faptul ca noi mai vazusem Punguta cu doi bani si o duceam pe Maria numai ca sa mearga si ea cu copiii, am rezistat la tavaleala si ne-am inghesuit...Alta data insa ma duc cu masina mea...:)))
Fetele sunt fonfanite dar nu-i nimic deosebit, am fost extrem de recunoscatoare ca au sarit peste raceli sau alte dástea cat a fost John plecat, asa ca nu am experimentat vomitaturi in duet in lipsa lui...iuhu!
Maria chiar a dormit cu mama cateva nopti, nu mi-a venit sa cred ce noroc am!
Gata pauza, s-a trezit bazdac cel mic. O dupa amiaza excelenta sa avem.
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
ema spune:
foarte bine...toate-s perfecte la noi...nu-s in ro...de abia am venit din ro...a treia oara in trei saptamani...fac si eu naveta,deh.noroc de nervii mei tabaciti...ca altfel clacam de tot.da macar m-a plimb cu spor...am populat puscaria romaneasca cu inca trei suflete...nu de bunavoie...da tineri care imi arunca baiatul in canalizare adinca de 5m...nu pot sta asa haihui in libertate...nu?Soru-mea zace in spital cu probleme mari..operatii saptamanal...si totul de la o banala sinuzita.asa ca nici nu mai am cu ce s-a m-a laud...a,ba da...pina in vara cind vine la noi definitiv...serban are paza de corp permanenta...dau un ban da macar dorm noaptea cu capu pe perna ca tot omu.
szivarvany spune:
Ema,
Multe incercari ai de trecut, dar la ce curajoasa si luptatoare esti, vei reusi !
Moama ce povestesti tu despre ce i s-a intamplat lui Serban ... e din film de groaza. Bine ca ati gasit solutia ! Sa treaca repede iarna sa -l ai acasa !
Multa, multa sanatate si surorii tale !!!
Pako, io nu am comandat inca dp quelle din comoditate, ins au cate o oferta faina de tot.
Cristal, hehehe, deci steti bine, ma bucur ca fetele sunt sanatoase, sa o tineti tot asa.
Sa bat si io in lemn, Giulia din aprilie e ok, n-am mai avut nicio problema, ptiu-ptiu sa nu fie de deochi.
Ioanooo, Giulia isi mananca pielitele de la dejte, toate 20 ... a zis ca sunt bune ... na, manii ... o mai amenint cu ardeiul iute ... :D
Daria & GIULIA(2004 08 16)
kim222 spune:
Merci de complimente..super slaba nu sint..asa ca continui cu regimul..sa nu certati ,da?
Luca nu ca s-a bucurat..a fost in delirEl oricum este genul exteriorizat ..prea mult as spune Mey de cind doarme la etaj nu se mai trezeste noaptea !
Am uitat sa urez La multi ani pt tati de Stefania..si pt tati de Gorodica! Cravata portoclie zici? Coooool!
Despre cazutul parului sa va incurajez...imi cade parul de vreo 3 ani:))))...Iar de crescut a crescut de la atitia hormoni din mancare
Ma sperie astia cu Tv ul lor, aici exista lanturi de magazine..si ieri spuneau de 3 care se inchid...complet! Unii dupa 60 de ani de existenta...scarry!
Roxa deci sinteti fixati cu Wall-E....
Daria f misto cadourile...vreau si eu fetita sa cumpar papusi!
Monica deci acum arati ca o hawaiianca
Carmen se leagana cind adoarme? Hi,hi...eu stiu pe cineva tre cut de 30 si care tot se leagana...
BLUE ANGEL spune:
Salutare !!!
Azi nu am avut current mai toata ziua..asta-I necazul mare in zona in cartierele noi …
Roberta , da , de aceea te intrebam …deoarece stiam ca iti cauti un job …ma bucur mult ca lucrurile s-au rezolvat si-ti doresc bafta multa !!!! in ce domeniu esti acum ?
si –ti doresc deasemeni multa liniste in casa …
Super faza cu cadorile … bravo !!!!
Oauuu Olivia , ce parc fain … sigur lui Luca ii vor lipsi toate astea aici in Ro … inBucuresti in-afara de Antipa nu cred ca exista altceva care sa-I atraga pe pici .ahhha si mai este un muzeu al armatei cu fel de fel de masinarii –atractia baietilor …
Noi stam cat de cat aproape de aeroport si una din distractiile lor este sa mearga sa vada avioanele decoland sau aterizand …
La teatru am mai fost dar piesele sunt slabute si sunt scene care intr-adevar te socheaza …
Ramane parcul si …as vrea sa incerc cateva ore de calarie …a mai experimentat cineva aici in Buc ?
si intr-adevar tu arati super …dare eu ti-am mai spus …si la noi e criza mare ..se anunta vremuri grele …se vor inchide multe firme sip e aici
cat despre par ..eu am inceput un tratament cu vitamine , capsule cu urzica si niste masti facute la domiciliu .ca tot sed toata ziua acasa … galbenus , ulei de masline , vit a uleioasa ,vit e uleioasa …si tot asa ..dar cred ca o stiti deja …
mai , cum adica ..acum doarme toata noaptea ..dar pana acum se trezea ? si ce facea ?
Carmen, si Luca are un motzo –potzo ..pe care-l freaca intre degete atunci cand ii este somn si simuleaza un fel de supt…
Daria..este super super Giulia …
Felicia , si eu ii dau lui Luca Septilin …sper sa aiba effect !!!Eu am comandat anul trecut cadouri de Craciun de la Quelle .,…si atata m-au amanat ca am ajuns in ajun sa fac cumparaturi de la supermarket …eu zic sa nu te bazezi pe promptitudea lor .sau sa comanzi de pe acum
Aveti idée Wall –E a aparut si dublat in lb romana ?ca altfel Luca nu are rabdare sa stea sa-I citesc sau sa-I traduc ????
Mamaaa, Ema …ce faze …eu una nu ma mir de ce se intampla aici … ma ingrozesc de-a dreptul !!!Multa sanatate surorii tale !
Gabi , gata tranzactia ???
Astazi ne-au anuntat de la gradi ca mai exista un optional ..niste cursuri de Mind Lab ..suna tare bine si sunt curioasa cum se va descurca Luca …altfel , am primit feed back bun despre el
Irina (Ina), ce mai faceti voi ? ti-am pierdut adresa de mail cand mi s-a virusat calc…
Ce mai stiti de Nicole , Adina , Lia ?
Va pupizez
O noapte/zi frumoasa