Copilasi de iulie-august 2004 (3)
Raspunsuri - Pagina 16
szivarvany spune:
Carmen, te enerveaza pe tine personal asta ?
Uite, din manii ... Giulia isi bea laptele din bibe dar numai daca in cealalta mana isi freaca o anume eticheta belita de la o anume patura altfel face un scandal imens ... de fugi in lume. Eticheta arata jalnic, patura o spal cu scandal ... daca e noapte tre sa cautam eticheta ... k la nebuni.
Daria & GIULIA(2004 08 16)
carmenp spune:
nu ma nerveaza da` m`o pus pe ginduri colega`mea azi de dimi cind i`am povestit si ei si mi`a raspuns ca sor`sa la douj`de ani face la fel cind adoarme, isi leagana capu`, ee?? de ex, aseara pin`o adormit o cintat din toti ranunchii "cine are noroc are, shalailala lalaaaa";)) norok ca am usa metalica la intrare de nu s`aude pe hol;))
edit, vazut batman in actiune
szivarvany spune:
Si io cant ca Giulia nu canta.
Insa e sirena ... adica alearga prin casa, cu mana precum inoata sirenele si se tranteste pe paturi si inca incearca sa faca vraji cu mainile, tot precum sirenele H2O
carmenp spune:
a, le are si p`astea cu vrajili;)) la serbarile ieshului intr`o seara n`am scapat pina nu i`am luat coronita si bacheta de printesa/zina/vrajitoare; la intoarcere ne urcam in maxi, fuleala cit incape noi aproape lipite de sofer; ea, in gura mare hocus- pocus, sa fie scaune libere - scaune libere canci;)) atunci, hocus pocus sa ne izbim tale de masina din fatza;))
roxanaz spune:
Oliv mi-au placut exceptional de mult primele poze cu Golden Gate... si cele cu copiii fabricand vraji la ceaun. tu esti super slaba si chiar ca ti-a crescut mult parul... il mai tai?
g_ioana spune:
Neatza,neatza
Vivia superbe pozeastea cu siguranta o sa va lipseasca din romanika..iar tu arati bestial...multumesc pentru sugestieam sa incerc,desi cum zicea Simona mai bine gasesc o solutie de recuperat parul din aspirator
Daria misto cadourile,auzi da' tu faci comanda chiar pe site-ul ala??ca mi se par preturi rezonabile....io am o singura comanda"mos craciun mi-aduce un animal viu si cand o sa-l scot din cutie o sa sara pe mine si o sa ma pupe de drag ca sunt stapana lui"...btw de cadouri,am fost ieri sa-i cumpar cadou lu' tati la cererea expresa a mandrei care i-a cumparat o camasa si o cravata in nuante de portocaliu si este tare incantata de alegerea ei
Carmen io cu buliniada am reusit sa o dezvat de degete(desi acum am reluat obiceiul..chiar isi mai suge careva degetul inainte sa adoarma?)
Robi,foarte frumoase pozili de la Londra,bravo tiesanatate maxima poetului....meii acu' io cum sunt gica contra nu i-as fi luat nik' si i-as fi spus ca n-am avut bani
hai sa avem o zi buna
pako spune:
buna
Olivia, am vazut Batman-ul...super pozele....ce ti-a mai crescut parul...Cu telefonul, clar a dat banii ca era mobilul de serviciu cu toate numerele bosilor din Franta.
Carmen,dulcica Ilinca cu vrajitoria.Andreea mea acum un an era pe coada de la mop...cica zbura prin casa...
Roberta, ...ma bucur sa aud de bine
Ieri a fost sedinta cu parinti la gradi....la grupa mica din 13 copii doar 3 sunt prezenti...restul bolnavi acasa. Am o teama...vad ca trec acum 2 luni de cand s-a inceput gradi si Andreea e sanatoasa...o fi datorita septilinului pe care il dau pentru imunizare..?Doamne ajuta!
szivarvany spune:
Ioana, nu io, ci cineva le comanda si expediaza (daca e interesata cineva, dau id de mess), la preat adauga 20% + 6 lire transport, dar oricum sunt preturi ok. Sunt reduceri la jucarii si pe Quelle, daca arunci un oki.
g_ioana spune:
Ma intreaba azi mandra ce-nseamna "haz in engleza"dupa un minut de gandireo intreb de unde a auzit"ne-a spus azi doamna o poezie cu haz!"....asa ca mandra a decretat ca toate cuvintele care nu le stie inca sunt in engleza
Daria merci pentru informatie..la mine in cartier este raiul jucariilor
ema spune:
Felicia,nu stiu daca este doar o intamplare...insa si eu ai dau Septilin lui Ricardo de la inceputul lui august...cind se incepe aici gradinita si pina acum nu s-a imbolnavit deloc de nimic.El care anul trecut mai mult bolnav si acasa a stat decit la gradinita.Este singurul copil care nu a lipsit nici o zi de gradi...pina si doamnele boleau cite o saptamina.asa ca...da-i in continuare cu Septilinul...ca si eu am provizii pina la primavara si nu intrerup tratamentul.