Copilasi de iulie-august 2004 (3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

AndreeaP un apartament costa de la 90.000 de euroi in sus,depinde de zona,etaj,imbunatatiri,da' mai ieftin nu-i...meii nu eram palida si tristadoar virusata de trei saptamani..acum bag la greu vitamine si sucuri naturale sa ma revigorez ca ajunsei la 50 de kile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Sint cam nauca azi, am avut musafiri pina la 11...cind Luca a decis..ori dorm la noi ori sa plece acasa ..le-a adus si pantofii..am intepenit!
In plus...am racit un pic..pai cum altfel?

Ioana asa deci sintem la egalitate!...bineee...Vin in Ro si ma fac blonda!
Alice dar cu...ignoratul nu merge?Bafta la proces..dar cu cite te razboiesti?Filme bune :Juno si Raymond, my father (despre un roman din Iugoslavia emigrant in Australia)-film autobiografic
Daria de ce sa ridem de tine..asta fac si eu shopping de Craciun..eu caut chitara, dar nu de jucarie..Tati cauta pianina/orga..Eu am cadouri pe urmatorii ani...pt ca iau cind gasesc ceva la pret bun si depozitez pt cind mi-o trebui
Felicia de faza! ..si le-a dat banii???..hmmm
Gabi sanatate multa si bafta sa rezolvati cu banii...
Carmen este de coma!
Roxa cam mult muncesti!Vezi ce faci cu comanda aia!

edit...Robi bine ai revenit si sanatate Mateiasului! Sotul cum te-a primit?
Simo ..eu tot cred ca Pufu este un cumintel..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Daria , nu-mi adduce aminte de par ..ca eu sunt in perioada in care imi cade cu pumnul ..doamna care ne ajuta la curatenie s-a mirat ca mai am par pe cap ..credea ca l-a adunat pe tot in aspirator …
Dar sunt sigura ca-ti sta bine…
multi pupici pe sufletel ..am citit si eu povestea ta … o sa fie bine .o sa vezi !!! pupicei si Giuliei
ce cadouri mai luati copiilor de Craciun ???

Gabi , tinem pumnii stransi la semnnarea actelor …sa terminati rpd casuta … unde mergeti in Austria ? cand te intorci la munci ?am vazut si pozele de la botez …sunteti tare fromosi
Ioana , este o scumpa gorodica ta …are niste ochi superbi !!!!
Am vazut si pozele Robertei de la Londra … arati tare bine …darn u am reusit sa citesc cu ce ocazie a fost deplasarea …Multa sanatate lui Matei !!!

Dana , pupici multi tie ..cum este cu doi ? cum te descurci ?

Andreea , sit u vrei sa te intorci in Ro?
Olivia , draga mea ..ce faci mama iar ai racit ?…mai baga vitamine , antioxidante .. cat despre copilul meu cuminte …ha, ha ..o sa-l cunosti cat de curand !!!!
Ce faza cu Luca si pantofii musafirilor ..este super tare !!! imi placela nebunie cand ne povestesti de el …

Nici eu nu-l vaccinez pe Luca ..eu nu prea cred in vaccinurile astea …

In alta ordine de idei mi-am luat o masina de afcut paine …sic red ca se va duce dieta mea …plus ca am descoperit niste pateuri congelate de la Metro care se fac rpd la cuptor si sunt o minunatie …

ma duc sa sterilizez bibe ..si nani
va pup
toate cele bune

Mergi la inceput

Simo...asa cum deja stiam nu ajuta nimic la stimularea sistemului imun...asa ceva nu exista, daca ar exista oamenii nu s-ar mai imbolnavi asa de usor. Dar de de vreo 1.5 luni iau cu pumnul..vit, flex seeds, coenzima Q,cavit (din Ro), equinaceea, vit C..si la ce mi-a folosit???Singura chestie care poate ajuta si este dovedit, este vaccinul antigripal...si-l voi face si pe ala..Luca deja este rezolvat.

Cadouri..depinde si de personalitatea copilului..ce-i place mai mult..Luca nu le-a avut niciodata cu masinutele..trenurile..nu a facut pasiune pt ele..

Robi vazut pozele..Arati super!
edit:Ioana permiti o sugestie? Inalta-ti coafura pe verticala (deasupra capului) si nu in parti..Sper ca nu te superi ca am indraznit ..
Gorodica este buna de reclame!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
am reusit sa vad pozele postate ieri, mi-au placut ff mult cele din Anglia si camera lui Pupi!
Robi imi pare tare rau ca Matei e virusat rau.... sper ca sunteti mai bine azi. asteptam vesti!
Oliv trebuie sa imi rezolv multe treburi pana plec... tot stau in cumpana daca sa stau pana pe 12 decembrie sau doar pana la inceputul lunii.... totul conteaza de cum o sa ma simt in ultimele saptamani. dar cantitatea de treaba nu se micsoreaza deloc, parca e un facut.
Luca e ff hotarat, bravo lui... stie ca vizitele trebuie sa dureze pana la o anumita ora
Simona, la noi e clar: Wall-E sau Eva cu buton sau mai stiu eu ce alta nebunie din film. noroc ca avem tema data
gata, ma apuc de trebi. sa aveti o zi buna buna de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata!
Multumesc de vizionari si complimente, dar adevarul e ca am fost asa de stresata la Londra ca numai bine nu aratam.
Simo, am fost cateva zile la evaluare si training, acolo fiind sediul central al firmei la care lucrez. Tu stii foarte bine cat am cautat un job potrivit si se pare ca e bine acum dar muncesc cu adevarat...

Olivia, pentru moment la noi in casa este armistitiu. Nu ne-am revenit la normal dar macar vorbim. Petro nu inceteaza cu declaratiile si datul din coada pe langa mine, eu nu stiu cum sa mai procedez. Cat am fost plecata m-a sunat de 5 ori pe zi, in lipsa mea a avut o grija deosebita de Matei, m-a asteptat cu flori si cina romantica...bla, bla, bla...
L-am cam lasat fara cuvinte pentru ca i-am adus cadouri frumoase si de calitate, nu se astepta,chiar nu mai avea replica...

Revin mai tarziu, intru in sedinta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui roberta04
L-am cam lasat fara cuvinte pentru ca i-am adus cadouri frumoase si de calitate, nu se astepta,chiar nu mai avea replica...

Rob pai ai facut ff bine, cu asta i-ai mai aratat odata ca esti o doamna

Mergi la inceput

http://picasaweb.google.com/alex.badoiu/DiscoveryMuseum#slideshow

poze de duminica :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata.
Kim, am admirat pozele, ce-mi place de Luca ... ce s-a distrat ! Si tu ce par lung ai !!!
In comparatie cu Luca, Giulia ar fi stat ca o stana de piatra si ar fi admirat minim o ora restu` copiilor ce se distreaza fara sa se miste...

Io raportez ca am fo` iar la Orl, am primit reteta pt 2 feluri de picaturi :-) deci ma dixtrez in continuare :-)))

Treceti la semnat condicaaa !!!

Edit: am comandat astea:
www.thetoyshop.com/Toys/StarBuys/Girls/PRDOVR~309773/Dora the Explorer 4in1 Twin Stroller Nursery Set.jsp" target="_blank">set cu Dora
si
www.youtube.com/watch?v=CPEBDSkDWDk" target="_blank">Mariposa

plus urmeaza sa cumpar cartulii si caiete ca la gradi ... la comanda domnisoarei si neaparat prostioare Barbie cu surprize ...

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

bey, io nu gasesc rezolvare la leganatu` ilincai, isi cinta frateeee si recita ca la cintarea romaniei;)) cu nicio promisiune n`am reusit s`o conving, cica "ma legan numa` un pic";))

Mergi la inceput