Copilasi de iulie-august 2004 (3)
Raspunsuri - Pagina 14
carmenp spune:
gabi, bafta!
vazut poze frumoase din anglia, ieshi si usa
brei, io m-am trezit injurind la volan in italiana desi nu stiu decit citeva cuvinte;))
szivarvany spune:
Carmen
Roberta, esti mumoasa-foc ! Multa sanatate poetului !
Io m-am tuns, am fo` in pauza si m-a luat valu` ... adevarul e ca urasc parul si al meu e urat, belit si creste in prostie.
Daria & GIULIA(2004 08 16)
alice2004 spune:
Roberta, ! Ma bucur tare ca deplasarea a fost una de succes pentru tine, am vazut si pozele, arati minunat ! Sanatate multa lui Matei , tare rau e cu virozele astea, vremea e ciudata rau, aici la noi la prinz e cald, aproape douaj de grade, iar spre seara te ia cu mare frig, termometrul coboara vertiginos si simti ca e sfirsit de octombrie ! Nici nu mai stii cum sa te imbraci ?!
Carmen, hihii, ce-mi placusi ! Acu injuraturile la volan nu sint o ciudatenie, nush cum e traficu pe la voi, dar inteleg ! Bine ca nu te-ai trezit injurind in chineza, atunci era mai problematic !
Daria, neah, nu crez io ca tu urasti parul chiar ashea ! Sa ne arati si noua frizura, sa te vedem in toata splendoarea si gloria !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
roller025 spune:
Buna ziua...
Ioana, bun citatul... parca il descrie pe Victor... cu sulinierea ca el era neastamparat si inainte de 4 ani numai ca acum s-a accentuat... Cat despre cuvinte interzise, noi avem o sumedenie. Nu din alea grele, dar prost, tzigan (asta e soferul de la masinutza), taran (asta e tati). mai nou foloseste nesimtitule, mai ales in relatia cu tac'su. O parte din cuvinte le-a adus de la gradi, de pe la prieteni... Partea cu pedepsele la noi nu functioneaza, dar dumnealui poate fi de o insistenta cumplita. Despre capitolul "prietene": Vic are 2 fetite pe care le pupa la gradinitza... ambele de la el din grupa.
Olivia, frumoasa surpriza! Cat despre ING, au fost loviti de evenimente, dar nu major. Pentru ca sunt firme mai rau lovite in Olanda (Fortis, ABN-ul s-a vandut in primavara) si pentru ca olandezii vor sa mentina grupul in top, au facut un aranjament de imprumut in titluri de stat care va fi rambursat la o dobanda maricica. Local inca nu suntem afectati, dar nu stii in Ro cum va reactiona consumtorul. Deocamdata nu s-au anuntat retrageri masive din asigurari sau pensii. Cu banca nu stiu cum e...
Vazut poze, frumoasa gorodica, roberta, super, bravo pentru Londra!
Gabi, insanatosire grabnica!
Daria, io nu vaccinez cupilul. Ca nu l-am vaccinat pana acum si acu e asta miku in zona...
Cam asta e, va pupu pe azi!
pako spune:
salut
faza cu cartile mi-a venit pe moment...initial i-am zis ca e pedepsita de nu vede desene o saptamana....si cum ea nu prea are notiunea timpului i-am explicat ca pun pe masuta 7 carti,...la fiecare zi trecuta ridicam o carte...iar daca face o fapta buna intre timp putem sa mai ridicam carti.E ca un fel de bulina rosie, bulina neagra da' n-am asa ceva la indemana....noi mai avem 2 carti...stam si azi fara desene:)
Olivia, super! ce ma bucur ca v-ati recapatat actele.Sa vezi faza...acum vre-o luna Nede a uitat pe o banca din centru orasului telefonul mobil...abia cand am ajuns acasa, dupa o ora juma' ne-am dat seama.A sunat la numarul lui si a raspuns niste pustani care au zis ca-i da mobilul daca primesc de la el 1 mil. jumate....si asta a fost...bine ca nu v-au cerut alti bani pt. a va recapata actele.
Nici nu am intrebat-o de ce a desenat...i-am spus ca m-am suparat f. tare...da' o intreb diseara.
Andreea, e un dulce Philip...
Roberta, esti o frumoasa...sanatate lui Matei!
Am vazut-o si pe balerina de Giulia...pupici frumoasei.
Ioana, vazut Gorodica...filmuletul e mortal...cu fratele care merge la scoala...hahaha
g_ioana spune:
Legat de pedepse,nu prea am exersat,acu vreo luna o iau cu scandal de la un loc de joaca,si-mi zic in gand ca o s-o pedepsesc acasa si nu o mai las la desene...meii am asteptat juma de zi sa ceara sa deschid tv da' parca in ciuda mi-a facut si nici n-a observat lipsa desenelor
Alice stai linistita ca esti pe primul loc pe lista de cuscre,la egalitate cu Vivia,ca-i mai blondina
Daria baga poze cu tunsoarea
alice2004 spune:
Pfff, nu dejaba "blondes have more fun" !! Apoi io cind eram tinara si bela aveam un vis, sa ma fac blonda ! De implinit visul, l-am implinit, dupa care am constatat ca nu imi sta bine deloc, ziceai ca imbatrinisem cu o gramada de ani ! Drept pentru care m-am refacut satena ... dupa care am incaruntit, hehehe, ca tot imi placea mie culoarea deschisa a parului !
Acu, Ioano, ce nu face o mama pentru fii-su, daca zici ca e musai blonda, mai bag o schimbare, ca tare-i dulce Gorodica ta !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
Io poze nu cre`k pun , k ma jtiti voi io`st aia din spatele bliztului
Ioano, super tare Maria, ai ratat tu pedepsirea ei
Alice, pentru asa o nora mumoasa si isteatza, merita
Eu stiti ce am facut azi ???
K tot aveam mancarimi, am comandat cadourili` pt sarbatori pt Giulia Da` nu ma supar daca radeti, am motivatie: erau la reducere
Daria & GIULIA(2004 08 16)
alice2004 spune:
Daria, spatele blitzului i-al meu, nu stii ?? Asa ca baga pozele, ca asteptam cu enteres deosebit ! Si sa te intreb pentru care sarbatori sint cadourile, anul acesta sau cel viitor ?? (Acu sa stii ca rid io, dar si eu ma uit dupa asa ceva pentru Andreiush, hehe).
Io plec spre casa, asa ca va doresc o dupaamiaza linistita ! Va pup pe toate cu drag !
Alice si Andrei
philip spune:
hahaha, daria, taman asta am facut si eu ieri, am comandat cadourile pt craciun. acum sa vedem daca am si rabdare sa le tin ascunse pana atunci.
am vazut poze frumoase cu gorodika si rob in anglia. super. mey, ioana, da' tu ce-ai de esti asa trista, faci greva foamei etc? trecu boala? pup.
gabi, bafta sa iasa tranzactia cum vrei.
fetele din iasi, cat ar ajunge un apartament cu 3 camere in pacurari?
philip&andreea