Copilasi de iulie-august 2004 (3)
Raspunsuri - Pagina 13
kim222 spune:
Am uitat sa va zic o faza...simbata la cutia postala am gasit un plic..scria pe el..Pace be with you!..inauntru portofelul cu totul intact...mai putin evident banii....mama ce fericiti am fost ca recapatat carnetele de conducere
roxanaz spune:
neata
Oliv woaaaaah ce veste buna!!! bine ca ati rezolvat cu ele, ca erau cele mai problematice. nu am ajuns sa iau inca salopeta...dar o iau eu de o mai fi
despre vorbit urat: nici Pat nu stie decat un cuvant, al de il l-a zis si Andrei al Alicei din greseala. dar mie nu mi l-a spus niciodata, doar odata de fata cu mama mea. si cam atat. la el e cu "atunci eu m-am suparat" trantit una-doua tam-nesam fara legatura cu subiectul... si cam atat. si cu jucariile.
Daria eu am zis ca la faza cu "nu mai vreau sa va vad vreodata in viata mea" m-am socat si eu.... dar tot cred ca vreo replica din vreun film.... nu a mai repetat de atunci. din ce zici tu Giulia e constienta cat de serioasa a fost treaba.
Felicia e buna ideea cu cartile de pe jos... ia sa o aplic si eu
Marcelle bine ai revenit.... asa deci si Bia e atinsa de morbul prostioarelor... poate le trece (:)] zic si eu de colo.....). succes la bb2
o zi frumoasa tuturor!
szivarvany spune:
Buna dimineata.
Kim, ce surpriza placuta, ma bucur ca s-a rezolvat asa de fain problema actelor :-)
Rox, pupici multi multi la tine. Zi mi pls, ai vaccinat cupilu` cu antigripal ??? K ma bate gandu` ... si acum e sanatoasa tun, ar fi un bun moment.
Treceti la semnat condica !
Multa sanatate bolnaviorilor !!!
Noi nu raportam nimik, am fo` tare cuminti aseara :-) Am lenevit, colorat, gimnastica, gadilat bine ploada :-)
Aaa, o raportez pe Giulik: face greva foamei, nu cumva sa se ingrase ... bea laptele, ciuguleste si gusta din mancare si spune ce bunaaa eee, dar atat ... sper sa-si revina ...
Daria & GIULIA(2004 08 16)
BLUE ANGEL spune:
'NEATA!
Cartea "totul se intampla inainte de 6 ani " o am in format eletronic ..daca o vreti dati-mi adresa de mail si o trimit ..este super
si mai gasiti multe alte carti aici
http://www.4shared.com/
la USER LOGIN completati:
e-mail : desprecarti@yahoo.com
password: romania
iar ideea Feliciei cu pedeapsa cu cartile este geniala ...am aplicat-o deja :-) deoarece aseara maturam niste mizerii facute de Luca binenteles si il rugam sa nu calce in gunoi ..ei bine , atata s-a invartit si dansat pe langa mine si a calcat excat in gunoi ...a facut-o intentionat ... cam asa face el ...se astepta sa-l cert rau ..dar mi-am adus aminte de faza cu cartile povestita de Felicia ... sunt curioasa cat de rpd vor disparea cartile de acolo :-)
eu nu zic ca el nu este cuminte ...dar este fffffff incapatanat ..
altfel , este un scump ...
cand se supara si el pe noi ..ne imita ..ne zice sa trecem in camera la noi si sa nu iesim pana nu ne spune el ...
cat despre cuvinte urate a "exersat" deja cateva :-) dar si le-a scos din vocabular ...
oauuu , Olivia ..ce faza frumoasa !!!!
am reusit sa vad si eu pozici cu Philip cel frumos ..si voi aratati tare bine ..sunteti o familie frumoasa !!!
ma duc sa mai vad poze ...
o zi frumoasa tuturor
leeloo2004 spune:
Neata!
Trec si eu in fuga pe aici - m-a luat de ieri un deranjament stomacal de nu mai stiu ce sa mai fac - vad ac nici azi nu ma lasa...
Am tiparit citatul scris de Ioana - ma duc sa-l citesc in liniste sa vad daca mai sunt sperante sau nu - nu de alta dar uneori am impresia ca cineva mi-a luat copilul cuminte si mi-a adus altul in loc...
Marcelle - pai ce sa-ti spun, Stefan s-a schimbat in sensul ca e mult mai atasat de copii mici - inclusiv la gradi, preferatii lui sunt copiii de la grupa baby - chiar a facut o cucerire acolo, o fetita... E si grijuliu cu el, ii aduce jucarii (din proprie initiativa, cind il vede ca plinge!), il pupa de-l nauceste si tot asa...
Kim - deci se mai intimpla si minuni! Bine ca ati recuperat actele...
Apropos de scrisul pe pereti - Stefan are o mare dragoste pentru asta - dar nu doar pereti - cind prinde cite un marker nu se lasa pina nu-l exerseaza peste tot - noptiere, usi, sifonier, Tv, etc. Saptamina trecuta am stat si am dat cu vopsea peretii de pe hol si din dormitor tocmai ca sa acopar desenele micului Picasso, iar duminica a pus iar mina pe un marker si mi-a vopsit un perete din sufragerie...si zau ca are unde sa deseneze - i-am luat tabla, hirtii, caiete, de toate, dar tot mai bine pe perete!
Mai, sa-mi tineti pumnii ca miine dimineata am programare la notar pentru finalizarea tranzactiei cu verisoara-mea...
Va pup pe toate!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Uitai: Ioanooo, baga si continuarea pana la 5 ani+
Leeloo, tinem pumnii sa fie totul bine
Am vazut pozele de la Andreea si Philip
Si Giulia este foarte incapatanata, insa mai mult de atat, e orgolioasa pana-n ceruri. Abia ieri am reusit sa o conving sa zica "scuze", fara sa o mai faca pe isteatza cand greseste, ii tot repet ca vorbele frumoase nu costa nimic ...
Cuvinte grele stie si ea ... le-a prezentat bonei
Insa folosim apelativele din regnul animal in ambele limbi
Nu coloreaza peretii, e incantata cand ma vede ca dau cu dispersit sa fie totul alb si curat
Ii place sa decupeze, e incantata in continuare de propriasi persoana orice ar face
In continuare e surda ...
Daria & GIULIA(2004 08 16)
g_ioana spune:
Neatza,neatza...azi am lasat mandra miorlaind la gradi ca nu venise viorel
AndreeaMla multi ani sotiorului,sa fie sanatos si fericit!musai sa pui poze cu tortuletzul sa moor de invidie(si noi il serbam joi pe tati in familie extinsa,da' in oras ca-s lenesa si nu fac nik)
Andreeap superbe poze ca de obicei iar camera lui Pupi a iesit foarte frumoasa,imi place mult
Vivia bine ca ati recuperat actele,io zic ca hotii au fost romanica asa a patit si tati al nostru....meiii dupa carticica de psiho si a mea este ingeras la fel ca Uka(io ma apucai sa cetesc carti de psiho din cauza de mamosenie exagerata pentru care dupa unii cica-s io vinovata)
La capitolul vocabular scurtinca nu detinem nik,a zis odata la o jucarie ca-i proasta,i-am explicat ca nu-i frumos si nu mai zice de atunci...btw as fi vrut sa vaz fatza lu'tati de Gizmocand i-a spus educatoarea de cuvantul cel nou...
hai sa avem o zi excelenta ca a mea-i luuunga cu ore pan la 8
edit.pusei si io neshte poze
http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/octombrie%202008/
Daria poate gasesc timp sa pun si continuarea pentru 5 ani,daca nu va poftesc de cetiti toata cartea cum a zis si Simona
alice2004 spune:
Neatza, fetelor !
Olivia, ce mult ma bucur ca ati rezolvat problema actelor !! Tin minte ca si tatal meu a patit povestea asta cu pierdutul portofelului odata, de fapt venise cu un taxiu, i-a platit omului cursa si a uitat portofelul inauntru ! Si tocmai se intorsese din strainatate si avea toate actele in portofelul acela ! Nu stiu cum e la voi cu refacutul actelor, dar in Romanica e de groaza lumii ! Si a avut noroc ca cineva a facut un gest frumos si i l-a pus la cutia postala, fireste ca fara bani, hehe !
Cit despre Luca, mey, io tre sa recunosc ca sint invidioasa ! Gizmo s-a obraznicit peste masura si in afara de a-mi pastra calmul si a trece mai departe nu vad rezolvare, ca pe cuvint ca am incercat cu orice pedeapsa ! O sa imi spuneti ca tre sa fiu ferma, da chiar sint, totusi la cita incapatinare are, altceva decit a-mi vedea de treaba mea nu pot face, acusi ma gindesc ca mai e putin pin la 5 ani si i-or trece si figurile astea (Ioanoooo, sigur nu vin altele mai nasoale ???).
Gabi, tinem pumnii sa fie bine cu semnatul actelor ! Si pupici pentru Stefanel , chestia cu schimbatul copilului o incercam si noi la greu !!
Daria, uitai sa comentez ieri, dar citind ce ti-au scris fetele, am zis sa nu mai repet si io treaba cu al tau sotz. Asa ca fii fericita si linistita in continuare, parca am inteles ca ezista un pretendent, lasa trecutul sa ramina acolo unde este si concentreaza-te asupra celor prezente ! Zici de greva foamei, hihiiii, stai satz povestesc cum e la noi ... ca Andreiush nici nu mai vrea sa guste, e din start cu "nu vreau" in gura, probabil daia nu mai are loc mincarea acolosha ! Azi dimi a fost mirobolant - i-am facut crenvusti cu piine cu almette si ca sa nu se chinuie copilul, i le-am taiat bucatele mici, piticutzi, cum l-a invatat taxu ... moamaaa, ziceai ca i-am dat sa manince carton, nu alta ! Asa s-a sclifosit, asa s-a sucit si invirtit, ca pina la urma si-a facut sila, a vomitat tot, a inceput sa oracaiasca, deh, cui ii place sa vomite ?? si uite asa a plecat la gradi far sa manince nik !! Partea cu "daca nu maninci, ramii mic si pitic si rid copiii de tine" e fumata de mult timp, nu tineeeee !! Nici aia cu "daca nu maninci te imbolnavesti si vine doctorul" nu merge ! Mereu am incercat sa fiu cit mai relaxata in treaba asta cu mincatul, dar realmente uneori ma scoateee din minti !
Andreea, am vazut pozele, sinteti trei frumosi !! Iar de peisaje nu mai zic nik, ca e o fotografie pe care chiar am sa o descarc in pisiul meu, cu un peisaj de toamna cu minunatii de pomi in culori de am ramas far de cuvinte !!
Ioana, sa ai o zi pe cit de lunga pe atit de linistita, far de batai de cap !! Am vazut aseara filmuletele mindrei, sper ca nu m-ai scops de pe lista pretendentelor la titlul de cuscra, nu ??
Hai sa avem cu toatele o zi minunata !! Sint pe aici, pe la biroul meu de zi cu zi !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
roberta04 spune:
Buna gasit, dragelor! V-am scris ieri un mesaj kilometric dar am apasat un Esc din greseala si s-a duuuus.
Nu am apucat sa citesc prea mult din urma, sa va zic de noi:
Deplasarea mea la Londra a fost super OK, pe plan profesional au cam scos untul din mine dar verdictul a fost peste asteptari (pot sa ma laud, macar la voi, nu??).
Nu am avut prea mult timp de plimbari, am reusit totusi sa vedem cate ceva dar la ore foarte tarzii. Si am fost fericita ca am gasit un mall aproape de sediul firmei unde am reusit un shopping scurt...
(poate in secolul asta reusesc sa pun si ceva poze).
Acasa, insa, am avut 4 zile de cosmar, eu m-am intors joi seara, de vineri Matei a facut febra non-stop, am ajuns cu el la 3 medici, inclusiv la camera de garda a spitalului de copii - diagnostic unanim viroza respiratorie, dar urata rau de tot, cu febra 39,5 si fara alte simptome. M-am speriat foarte tare, l-am pazit non-stop, asa ca sunt in urma rau de tot cu somnul...De ieri nu a mai facut febra dar il supravegehm in continuare atent.
Cam atat de la noi, in pauza de pranz poate reusesc sa accesez webshots sa pun si ceva pozici.
V-am pupat!
roberta04 spune:
Am reusit sa pun ceva poze, aici:
http://community.webshots.com/album/568174230aNCUru?vhost=community&start=0