Copilasi de iulie-august 2004 (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Cititnd inca o data corect mesajul Ioanei,imi aduc aminte ca
a strigat intr-o zi dupa cumnatul meu HOTULE, (se mai joaca cu el asa) intr-un supermarket. Va dati saema ce rusine ne-a lovit!!!!! Si-a dat seama de gravitatea faptei si a inceput sa planga....dar fapta era facuta, noroc ca nu avenit paza dupa noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

buna, va multumesc ca v-ati uitat pe poze, multumim si de laude ...

si noi a avut un week de kko....Andreea m-a suparat ca niciodata...ea nu stie sa ceara frumos un lucru,ea da ordine apoi incepe sa tipe....mi-a desenat si peretele din sufragerie stiind ca nu are voie sa faca asa ceva(tocmai ce-i spusesem eu si tati dimineata).Are pedeapsa acum...fara desene si fara creioane colorate.Am lasat 7 carti jos din biblioteca...i-am zis ca atunci cand le ridicam pe toate la locul lor atunci se termina pedeapsa....ieri imi tot facea mici placeri apoi smechera ma intreba ' acum mai ridicam o carte?' ...hehehe, mai sunt 3.

Alice, a mea copila a avut o perioada cand nu vroia la gradi, ca nu-i place la bucatarie...dupa ulte intrebari sa aflu ca nu-i placea locul unde o pusese educatoarele sa pape...era langa niste baieti de la grupa mare, galagiosi.Poate ca i s-a intamplat lui ceva, ceva ce nu i-a placut legat de un coleg sau de educatoare.Poate daca ii dai la gradi jucaria lui preferata...cel putin a mea ii place sa se laude cu ce are...asa o mai conving dimineata la trezire.

Marina, sanatate Mariei!
Marcelle, sanatate si voua!iti dau mesaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Felicia, pai am tot intrebat ce si cum, Andrei zice ca nu s-a intimplat nimik rau, aducatoarea nici atit, io insa cred ca ceva ceva a avut lok de e el asa de inversunat ! Ca treaba cu "nu maninca altceva decit mincarea mea de acasa" nu tine, ca am tot fost prin enshpe locuri si niciunde nu a fost asa de indaratnic !
Cit despre faptul ca celor de 4 ani le plac cuvintele cu trei sau patru literem haha, sa va povestesc una din perlele lui gizmo. Vine Florin intr-o zi cu el acasa la prinz si-mi da telefon sa imi spuna ca odata ajuns sa il ia pe andreiush, educatoarea l-a intimpinat cu "azi clasa a invatat un cuvint nou de la baiatul dvs." "Care o fi ala ?" se intreaba sotul meu personal. "Aaa, zice ea, pai nu prea pot sa il repet, e din 4 litere, incepe cu p si se termina cu a". As fi dat multe sa fi vazut fata lui Florin atunci, ii spune el educatoarei ca la noi in casa nicicum nu ar fi putut sa auda asa ceva ... bla blah, il ia la rost pe gizmo, da treaba era facuta ! Incercam sa dam de cap problemei, de unde stie copchilu replika aceasta mareata, cica desena ceva la masuta, s-a enervat ca nu i-a iesit cum trebuie, a mototolit hirtia si a aruncat-o pe jos strigind in gura mare ****, **** !!! Deci, ma gindesc io, stia exact cind sa spuna ce sa spuna, nu ca a interpretat el gresit !
Dupa citeva zile, intr-una din dupaamieze cind se juca pe calculator, l-am surprins butonind mouse-ul pe un site cu jocuri pt.copii - pestisorul rosu, daca il stiti, in traducere din franceza - unde poti asculta o voce care prezinta numele diferitelor obiecte sau animale si lui i-a placut cum spunea vocea respectiva cind punea mouseul pe gaina - le poulain ! Care, rostit corect sau incorect, tot cu numele ala neaos de la noi din popor aduce ! Si iote asa asculta copchilu despre gaina pina cind se inroseau boxele !!
Am incercat cu pedeapsa, i-am explicat ca daca mai rosteste asa ceva nu mai vede desene sau calculator, dar imi pare ca nu are un mare efect asupra lui, educatoarea a spus sa nu ii aducem aminte de cuvintul respectiv, heheh, de parca am fi facut-o altfel, dara re el grija sa ne aduca aminte ! Conform spuselor lu tanti aia cu cartea, manifestarile astea or sa dispara dupa 5 ani ... SPER !! Va dati seama cum ar fi sa il aud prin vreun loc public zicind asa ceva ??

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Stiti ce mi-a zis Giulia saptamana trecuta, la nervi ? K nu ma iubeste ... ca oricum zicea rar sau deloc ceva mumos, asta a picat ca naiba , s-a explicat ca acum nu ma iubeste, dar degeaba ... m-a socat si m-a suparat ingrozitor, i-am spus si eu ca nu e obligatie iubirea asta, iar daca ea chiar nu ma iubeste, asta e, voi supravietui, dar nu ma asteptam sa-mi spuna asa ceva; nu stiu ce si cum a inteles, dar de atunci, in fiecare zi imi spune cat de frumoasa sunt, cat de mult ma iubeste ... eu oricum ii repet asta de o mie de ori, sa nu cumva sa uite.
Si este foarte, foarte "materialista", face orice daca crede ea ca pica ceva ... in rest, e cam surda si miserupista :D

Doamne, ziceti pana la 5 ani !!! Astept cu nerabdare urmatoarea etapa , hahaha .

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Dario, acu tu stii ca Giulik nu a spus-o din suflet, nu ? Stiu ca ti-a picat greu pe inima, ca si io mai patesc asa, si Andreiush imi baga cite o perla dasta, dupa care vine si ma pupa si-mi spune "frumoaso","nu-i asa ca io sint iubitu tau ?", "mami, da nu-i asa ca tu ai nevoie de mine si ma iubesti ?" ...
Auzi, Ioanooo, fata draga, sa indraznesc sa te rog sa ne scrii si partea cu 5 ani, macar sa stim la ce ne asteptam ???

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Va pupesc pe toate si va doresc o dupaamiaza si o seara linistite ! Plec spre casa mea, ca am delegatie sa trec prin piata sa cumpar varza rosie si conopida, miine gradinita are program de legume ! Sa ne auzim cu bine si pupici speciali schimbului III !

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata
noi am avut un week-end tare frumos, a fost soare si cald, cu care ocazie tati a vospit gardu' :)
sambata am scos baietii la plimbare in salt lake city cu trenul, apoi ne-am mai plimbat pe acolo cu tramvaiul (probabil ziceti ca sunteti dusi, da' noi stam la tara si nu-s mijloace de transport in comun), apoi am fost la restaurant si era asa frumos ca am mancat pe terasa, apoi la un film 3d pt copii cu niste muste care ajung pe luna :)
duminica sotu' a vospit gardu' si noi ne-am prefacut ocupati pe langa el.
pupici tuturor
avem niste poze aici. multe din ele sunt facute de philip, mai ales cele din tren cu "peisajele" ce ne treceau prin fata ochilor.
daria, frumoasa si delicata fii'ta si las' ca-i trece si te iubeste din nou. pup.
www.apha.shutterfly.com

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

cuvantul preferat al lui Mitzu e "prostule". Nu stiu de unde mama masii a invatat, l-am pedepsit in toate felurile, promite ca nu mai spune si pac cand ti-e lumea mai draga o baga.

Culmea ca nici unul nu imita injuraturile mele preferate desi merg destul de mult cu mine in masina (daca pricepeti unde bat)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Neata...
Multumim de urari da, pe 18 a fost Sf.Luca..dar nu este asa de cunoscut..
Simbata nu am ajuns la teatru nu mai erau bilete..as aca toto shopping spre bucuria sotului
Duminica am fost la Discovery Museum , a fost evenimnet special cu tema Halloween...Am f multe poze dar nu le-am pus inca pe net..Dupa 5 ore de alergat Luca a cazut secerat la 8.30..cred si eu!

revin ma duc sa citesc ce-ati mai scris..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Mey dupa ce-am citit articolul si ce-ati mai povestiti voi..Luca mi se pare ingeras ..Nu vorbeste urit, il poti convinge intr-un fel sa faca in final ca tien ,nu este deci incapatinat ..deloc! Nu are in vocabular " nu vreau"..ce-a mai amre pedeapsa este sa-i spun ca nu mai vorbesc cu el..incepe sa plinga si daca -l intrebi de ce plinge..zice pt ca esti tu suparata pe mine..

Ioana, ai pus-o:)))))))
Alice cu mincatul ..eu am tot zis..numai cu ameintarea ca o sa ram ina pitic si vor ride copii de el, merge!
Simo..hai mey ca Pufu a fost mereu cumintel foc!
Roxa mai spune-ne de Pat! Ai luat salopeta?
Danule...am citit ca ING-ul are mari probleme..veti fi afectati?
Andrea ma bucur ca v-ati distrat la Iesi...Poate de aia lipsesc toate iesencele..se refac
Maria sanatate multa! Cum Pinochio..cu sicriu si pastile???
Marcelle tinem pumnii pt actiunea bb2.Bine ai revenit! Cu apt s-a rezolvat am obtinut hotarire judecatoreasca, dar intre timp ei plecasera..
Felicia v-a zis de ce a scris pe pereti?
Daria de ce esti necajita?

Mergi la inceput