Copilasi de iulie-august 2004 (3)
Raspunsuri - Pagina 20
leeloo2004 spune:
Dar stiu ca am intrat la momentul potrivit... Andreea - felicitari pentru bb2 - sa fiti sanatosi cu totii si sa ai o sarcina usoara si fara probleme!!! Parca mai ieri zicei ca vrei bb2 si tati nu se lasa convins - o sa vezi ca o sa fie bine!
Ema - vad ca ai mai dat pe la noi - nu am citit din urma dar m-am gindit la tine asa ca uite aici o si un !
Gata, am terminat in sfirsit cu vinzarea de care va ziceam, am luat banii si deja am platit avansul la parchetul pt casa care va veni saptamina viitoare. Miine ne ducem sa dam un avans si pt, mocheta asa ca sper eu ca pina la sfirsitul lui noiembrie sa avem si podele... terminate evident! Parchetul insa nu o sa-l raschetam si lacuim decit dupa ce ne montam si centrala termica - dar inca nu stim daca ne ajung banii sa rezolvam si gazele si sa luam si centrala, asa ca mai vedem noi cum vom face...
Cam asta ar fi, mai revin...ma duc sa citesc din urma!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
kro spune:
Nora sunt lipsa la apel din criza de timp ... De citit citesc, ca de - dependenta e mare, dar nu mai apuc sa mai si scriu ...
Am o gramada de treburi de rezolvat la job ca azi e ultima zi de munca ... Profitam de vacanta fetelor si de duminica plecam la Praid in speranta ca speleoterapia ii va face bine Feliciei ... Oricum rau nu o sa ne fie pentru ca Alessia a lipsit toata saptamana de la gradi din cauza de tuse combinata cu otita, iar eu m-am procopsit cu o sinuzita
Am vazut toate pozele ... pupici tuturor
Si va las si eu cateva poze de la o "aniversare costumata" de saptamana asta :
http://good-times.webshots.com/photo/2466919170044250153FbnfkC
Pupici tuturor ...
alice2004 spune:
Eee, aparu Nora si iacata acu se termina si capitolu, ca iara scrise un roman ! Brei, sistera mea, sigur nu te rateaza Moshu anul acesta, la cit de darnica fusesi cu noi ! Si fata neichii, poate nu am fost prea clara ieri cind laudam continutul rochiei aceleia (sau ce-o fi fost ea) ... e adevarat ca un ochi era si la frumuselu de barbat-tu, dar ceilalti doi ochi erau numa si numa pentru tine !! si mi-a placut in mod extrem pizza cu nimik, cred ca o sa ii prezint si lui Andreiush felul acesta de mincare, ca tot vaz ca refuza mai tot restul !! Te pup dulce, iesheanca mea draga, vezi sa nu treaca Craciunul pin sa mai scrii pacilisha, da ??
Si multe multe felicitari pentru Andreea de Pupi , sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si cuminte ! Chiar, citind mesajul tau, imi aminteam cum iti doreai bb2 si sotul nu prea impartasea ideea !! Noroc cu Marina, care apare mai des paici, hehehe !!
Gabi, ce fain ca ati rezolvat cu tranzactia ! bafta in continuare si trupei tale de baieti !
Daria, succesuri la munci ! Mai serveste mama neste lecitina, daca te ia uitarea !! Adevarul este ca daca ma iau dupa sfatul meu, ar trebui sa inghit si eu asa cam la un camion de dasta !!
Oivia, neah, io tot invidioasa sint pe distractiile dacolo de la voi, poti tu sa-mi zici orisice ! Cit despre cu cine ma bat io in instanta, ca m-ai intrebat, tatal meu a lasat mostenire un teren in buricul capitalei, asta a fost nationalizat, pe el era o casa, in casa au intrat chiriasi, noi am recuperat terenul si am vrea sa il vindem, dar avem probleme cu chiriasii astia, ca intre timp oamenii ne-au dat in judecata si acum ne straduim sa terminam procesele si sa ii dam definitiv afara ! Doar ca avem un cumparator care ne sta in coaste si vrea sa ii vindem terenul curat ... se grabeste ca e cu criza asta financiara, a facut un imprumut la banca si unul dintre chiriasi ne face zile amare ... nu mai intru in detalii, dar asta e in maer treaba ! Si il inteleg acum pe tata de ce tot spunea ca se saturase de acest proces si de ce decurge din el, ca justitia in romania e vai de mama ei !! Revenind la ale noastre, heheh, il si insori pe Luca ? Eee, bravos, sa il pupe mama pe el de baiet serios !! Ce mai face tatal tau ??
Roxi, oau, da ce cautai la 1 noaptea de nu ereai in pat ? Ntzzz, ntzz, lasa mama trezia, ca o sa vina Eva si ai sa ai timp berechet de nedormit, sau sa imi dau peste gura si sa fie viceversa, ca fetitzul o sa fie cumintica, nu ??
Carmen, brei, Ilinca a fost de coma cu vrajile ei ! Ma gindesc ce s-a mai bucurat soferul auzind-o !! Ionu ce mai face ? Cum mai mere cu scoala ??
Cristalina, am vizionat poze de galusti buclate si rizarete, moam da ce ochioasa e Oana barosana ! Si categoric e fata lu John, seamana leit cu el !! Pupici multi !
O zi minunata sa avem cu totii !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
Leeloo, felicitari !!!
Kro, sanatati la voi ... drum bun la Praid. (sa nu te sperii daca in 3-4 zile vor muci fetele sau vor tusi, e efectul salinei, dar intrebi tu doc; nu uita de trimiteri pt toata trupa; sa faci pozeee si sa va cumparati sare de baie cu dif arome :-)
Daria & GIULIA(2004 08 16)
Nora__ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alice2004 Eee, aparu Nora si iacata acu se termina si capitolu, ca iara scrise un roman ! Brei, sistera mea, sigur nu te rateaza Moshu anul acesta, la cit de darnica fusesi cu noi ! Si fata neichii, poate nu am fost prea clara ieri cind laudam continutul rochiei aceleia (sau ce-o fi fost ea) ... e adevarat ca un ochi era si la frumuselu de barbat-tu, dar ceilalti doi ochi erau numa si numa pentru tine !! si mi-a placut in mod extrem pizza cu nimik, cred ca o sa ii prezint si lui Andreiush felul acesta de mincare, ca tot vaz ca refuza mai tot restul !! Te pup dulce, iesheanca mea draga, vezi sa nu treaca Craciunul pin sa mai scrii pacilisha, da ?? Alice si Andrei Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete |
Da da...am fost harnica...pot sa-mi mai comand un parfum?
Beyyyy...dar cati ochi ai fataaaaaaaaaaa????Unu' la barbat...si doi la mine...care din ei e de soacra?
Deci mai scriu...cel putin azi am limbaritza...dar fetele muncesc pe branci si dau F5 intr-o veselie.Ia zi repede...ce jocuri i-ai mai luat lui Andrei?
Gabitz...spor in toate....sa terminati casa cat mai iute!!Io astept faza cu designul interior...aia imi place extremDupa ce termini,faci sedinta foto...toata casa
Dario...nu ma aburi cu pupaturile...tu pupa pretendentul si mergi inainte!!Degeaba vrei sa tragi de un cal mort...ramane carutza in drum...Scutura-ti coama si da-i bice la o viata frumoasa si linistita si uita de copite uitate pe ulitza...nici nu te mai gandi!!
kro...drum bun si sanatate la toata lumea!!!Sa veniti sanatoase...sau macar sa aiba efect.Stiu cum e cu timpul...si io citesc toata ziua,dar cu scrisul...
kro spune:
Daria, daca tot ai aparut ... lamureste-ma si pe mine cu ceva: am luat trimiterile, mai trebuie sa merg cu ele la vreun medic din localitate sau direct la casa de bilete de la salina ?
Si inca ceva ... mi-a spus cineva care merge cu regularitate la salina ca ii ia copilului trotineta pentru a face miscare in salina ... Pe mine m-a mirat mult chestia asta, chiar se plimba copiii cu trotineta prin salina ? Ca sa stiu si eu daca iau o trotineta sau nu ?
alice2004 spune:
Caro, drum bun si sanatate multa va doresc si eu ! Mie salina mi-a placut in mod deosebit, de cite ori am fost ! Ma gindeam sa mai merg si acum, ca Andrei a crescut !! Mi-ai dat idee despre un posibil itinerariu ! Pupici fetelor si sa fie cu bine vacanta pentru voi toti !
Nora, hehehe, pentru tine am o multime de ochi, al de soacra e rezervat insa !! Pus bine la loc ascuns si de utilizat doar in cazuri extreme ! Jocuri ? Pfff, recunosc ca aici sint cam in pana de idei, pentru ca gizmoul e fan calculator, are jocurile lui acolo, i-am cumparat niste cd-uri de la piticlic si deseneaza si face calcule matematice acolo, ce mai, e baiatu lu taxu si nu a lu' ma-sa, mie imi placea sa colorez, le aveam pastea cu partea artistica, el e calculat la Florin ... am gasit totusi ceva care i-a placut, niste cutii cu omuleti si accesorii de la migthy world, cu masute si scaunele mici, in genul playmobilelor, si le aranjam si para-aranjam in fiece zi !! Altfel, nu stiu ce jocuri sa ii mai iau, cu plastilina nu prea are rabdare, i-am luat moon sand, dar m-am cam pacalit, mie personal nu-mi place deloc ... am gasit un domino cu thomas trenul, credeam ca o sa fie incintat, dar si aici am cam luat tzeapa ... deci pe scurt, ce tine de calculator e minunaaaat, restul sint adiacente !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
g_ioana spune:
Neatza
AndreeaP multe,multe felicitarisa fie intr-un ceas bun si sa ai o sarcina usoara!!!
Am admirat 2 printese costumate,super frumoase!!!!
revin dupa ce culc cupilu turbionar
szivarvany spune:
Noraaa
Kro, desigur, vezi copii pe trotinete, role, ai sa te miri cat spatiu este si ce posibilitati de miscare ai ... cu trimiterile te prezinti la casa de bilete dimineata (noi mergeam pe 8 fara 5 sa prindem autobusul) si acolo faci abonamentul pe cate zile mergi jos in salina. Daca mai e ceva , intreaba-ma !
Daria & GIULIA(2004 08 16)
kro spune:
Daria saru'mana . Chiar asta asta era urmatoarea intrebare, daca se poate si cu role ... Wow, nu mi-as fi inchipuit ... fetele or sa fie incantate ....
Inca o intrebare si gata, promit sa nu mai incarc subiectul cu nelamuririle mele: cum este in Praid sau in imprejurimi referitor la mancare ... Nu ma refer la restaurante sau alte locuri de luat masa, ma intereseaza ce posibilitati am in legatura cu aprovizionarea cu alimente ... trebuie sa iau de acasa tot ce-mi trebuie sau gasesc si pe acolo diverse magazine cat de cat aprovizionate fara sa fiu nevoita sa merg la cine stie cati kilometri distanta (Am si eu un stres, ca pe langa mofturoasele mele o mai luam cu noi si pe prietena Feliciei, si e destul de dificila cu mancarea)