Copilasi de iulie-august 2004 (3)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Kro, cum sa nu ... la iesirea din salina, adica dupa ce ajungi sus, gaesti la 5 m un magazin alimentar cu de toate, lactate, mezeluri, fructe, paine, prostii, sucuri, noi de acolo luam ce ne trebuia. Abia astept si eu tura urmatoare de salina.

Alice, ce vacanta planuiesti tu, ha ?!

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns azumi spune:

Buna mamicilor!
E ceva timp de cand nu am mai intrat pe la voi....si ne-ati uitat deja... Si noi suntem tot bebei de iulie 2004 si auntem mandrii tare! baietelul meu se numeste Keito si e nascut pe 10 iulie 2004 in Japonia. Acum stam in italia ( suntem internationali)...dar creste bine si e un copil fericit,sau macar asa zic eu si-o zice si el cateodata. va pupam pe toate si pe toti bebei mici si mari, si sper sa intru cat de curand cu calm sa va citesc.
salut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Oooo, bine ai revenit, Ana ! Da stiu ca bati globul, nu alta, din Japonia in Italia !! asteptam vesti noi de la tine si pozici cu mindrulitzul tau !
Vacantaaa ? Cine a zis ceva de asa ceva ? As vrea io, doar ca zile de concediu mi-am toot luat si am cam ramas fara, asa ca in scurta asta vacanta de gradi copchilu meu vrea la verisoarele lui la tirgoviste, probabil va pleca cu taxu, ca io mi-s la birou ! Si cum Florin la fine de saptaina e mereu prins cu trebile lui, probabil ca vor merge singuri, nu shtiu inca, ma mai gindesc, depinde si de ce program are cumnata mea acolo ! Ziceam ca m-as duce si io la salina, ca mie imi placea mult - vorbesc de cea din Prahova, nici nu stiu daca mai e functionala, in circuit de vizitare adica ! Dar slabe sanse sa ajungem asa de rapid, ca programele noastre sint mereu pe insvers !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

hehehe, felicitari, andreea! sa fie cu funditz
caro, drum bun si relaxare maxima, sa veniti ca duracell `npoi
gabi, felicitari si tie si spor la trebi
gata, ne videm pe prima foaie dincolo, am nijte ciuperci in frigi poate`mi dati idei culinare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Pina nu se inchide capitolul acesta, io va urez un uichend linistit, cu sanatate multa ! Pupici la mamici, burtici si piticii din dotare ! Am fugit acasa la baietii mei !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Hahahaha, Carmen, poi nu deschizi capitolu` nou ? Tot dau ef faiv inainte sa plec.
Ciuperci ... la gratar cu mujdei :-)

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Carmen cred ca a rupt usa deja,a disparut de pe mess.
Daria..deschide tu capitol nou, ca stam asa pana luni

We frumos si linistit sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

...n-ati deschis inca, ca nu scriu daca nu deschidetisi-aveam o reteta de ciuperci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

multumesc mult, tuturor! sa fie santatos, deoacamdata nu ne cramponam de sex.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmenp
[gata, ne videm pe prima foaie dincolo, am nijte ciuperci in frigi poate`mi dati idei culinare

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Ti-ar ciupercile...cica ne vedem pe prima...la stanga...ca ne-ai lasat cu ochii in soare si gandul la ciuperci...

Io maine fac reteta Ioanei...cu aluat foietaj,legume si cascaval...si io pun si ciuperci...iese ca o pizza...mai groasa si cu legume...

Aseara am facut placinta cu branza...si era tava fierbinte pe masa.Si vine Rares,vede ca e fierbinte si ia un prosop si tamponeaza tava...cica s-o raceasca.Cred ca de la compresele reci puse la febra i se trage

Mergi la inceput