Bagam mesaje...sa crape severul...de ciuda ca au plecat mandrele acasa fara sa deschida capitol nou...
banc:
Sotul si sotia pleaca in vacanta in Ierusalim si avand un accident, sotia moare. Ghidul, amabil, ii explica sotului posibilitatile pentru inmormantarea sotiei: - V-ar costa 5.000 de dolari sa o trimiteti acasa pe un vapor sau o puteti inmormanta aici pentru 150 de dolari. - Cred ca o sa aleg prima varianta, raspunde sotul. - De ce, doar putem sa-i facem o ceremonie frumoasa aici si este mai ieftin! - Asta este locul unde un om a murit, l-au ingropat si dupa trei zile a inviat! Nu vreau sa risc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hahaha, nu deschide nimenea capitol nou ?? Brey, Noricicooo, te tii de bancuri la ora asta, bine ca intrai rapid paici ca imi deteshi ideea cu reteta Ioanei, nu am mai facut demultisor si ramasesem in pana de meniu ! Multam fain !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete