Mamici norocoase de sept -oct 2008 (164)
Raspunsuri - Pagina 19
felicic76 spune:
nerantula, iepu, mami de alexa: 
1. daca nu nasc mai repede o sa fiu mutata cu macaraua, mananc ca sparta: m-am trezit de la 8 si pana acum am balotat asa: o cana ceai de zmeur(cica ajuta la travaliu) si doua felii de paine cu unt, o cana de cafea cu lapte cu 4 sandwich-uri : pate, sunca, branza, cascaval+ un ardei gras si o rosie, 2 ochiuri si 3 coaste afumate, o punga de grisine, un strugure si jumatate de rulada de cioco. Plus 1 litru prigat de visine. Nu sunt normala

Ptr masa de pranz, iesim![]()
2. din ciclul barbatii si nasterea: ma plang acum sotului ca ma doare osul pubian, la care el:" Daca umbli desculta? De cate ori sa-ti spun sa nu mai umbli fara papuci prin casa?"

38+
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
nikolici spune:
Draga Felicic,
Esti de-a mea crede-ma ...si eu mananc foarte mult...cred ca pe baza de nervi ca nu mai nasc.Eu nu vreau sa incerc nici o metoda babeasca pt.a declansa travaliul pt. ca am circulara simpla si prefer sa las de la mama natura.
Despre osul pubian aceeasi durere...si omul meu imi zice...vezi cum este sa fii mai gras...cand am mers pe munte acum milioane de ani radeai ca nu merg mai repede...lasa ca acum s a intors roata si vezi si tu de ce nu mergeam eu mai repede.Ma oftic cand imi zice asha...ca eu nu sunt grasa
sunt doar gravi.
Avand in vedere ca saptamana trecuta eram depresiva, ca nu mai nasc...mi am propus ca saptamana ce urmeaza, pana pe 20 cand e programata inducerea daca nu nasc pana atunci sa fiu "CHILL" cum a zis si Ramo alias 300....cine stie poate nasc si eu odata si odat.
In rest...ma gandesc acum la o friptana mareeee de porc si prajita
.
PUP
Karina Alessia
am 40 saptamani in balonul lu' mami NiKole 
DPN CICA ACUM 2 ZILE
noi doua
camera Karinutza
_irina_ spune:
Felicic pai eu zic sa faci rezerve pentru cand vine bebe ca dupa aia nu mai apuci sa mananci.
Oricum tati e beton. 

fericita de
- Andreea
felicic76 spune:
nikolici: maine se implineste o luna de cand dr mi-a zis: azi, maine nasti
cred ca sunt un monument de rabdare, nu?
plus ca am fost si sunt refractara la ideea de inducere, chiar daca am colul deschis(sper sa nu pic in extrema cealalta, sa ma apuce contractiile si eu sa mai imi fac de lucru pe acasa in loc sa plec spre spital
)
cu mancarea, la fel, numai de alea grele si eu, nu sunt deloc finuta, sa manac si eu o branzaica, un iaurt degresat, nu frate, ciorbe, snitele, gratare, fripturi

cu greutatea mi-am propus sa ma urc pe cantar inainte de a pleca spre spital, pana atunci ii dau: pause, ignore, delete![]()
irina: tati are obsesie cu papucii! cred ca mi-a urcat ovarele pe un piedestal
si daca-i spun ca ma doare burta, in sensul stomac, zice ca tot de la lipsa papucilor mi se trage
(la fel migrene, dureri de spate)
plimbareli placute fetele! Si eu ies, dar mai tarziu, ca tati are un pic de treaba intai!
38+
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
300 spune:
Gagiiiici mi-e somn! La noi in salon sunt vizite dar tot ma culc...
Sunt pe pozitii pe-aici. Anda s-a obi#351;nuit cu tziti si eu cu ea, fac ce fac si stau cat mai mult cu ea, mai ales la alaptatul de la 9:) cand e vizita medicala la bebei si nu au asistentele timp sa ceara bebeii prea repede.
Īntrebare: cate pastile de Galafor se pot lua pe zi? Nu am prospectul la mine.
Pup fetele, mai ales burticile.
40+
Anda Teodora
pozne cu burtici si alte nebunii
alexa si mami spune:
feli
credeam ca-s singura "sparta". maninc de zici ca vine sfirsitu' lumii
noi am fost pe afara, acum tati baga copila la nani, dupa amiaza urmeaza runda a doua de plimbari.
ramo, baga mare
galafor, 2 pastile/ 3 ori pe zi. eu parca asa citisem pe prospect. revin
edit: da asa scrie in prospect2 de 3 ori pe zi.
alexa si
mami
nikolici spune:
Felicic Felicic
Hai sa fim "CHILL UP" impreuna!!!Daca vrei te invit la o friptana in ulei...yammy si cu o salata cu de toate in ea, mai putem baga prajituri, floricele...oh Doamne si COLAAAAAAA.Eu care nu beam COLA deloc acum sunt fan, as putea s abeau tone fara sa ma opresc.Stiu ca nu am voie dar nervul mijlociu din cap m a lasat.
Stii si ma gandesc ca daca voi naste dupa ce mananc atat o sa fie cam nasol pe masa de nasteri....avand in vedere ca procedeul numit clisma nu se face in maternitatea la care voi merge.Dar nu ma pot abtzine nene, sunt intr-o nesimtzire crunta....si azi avand in vedere ca am vorbit cu Nausica despre mancare arabeasca, parca as baga ceva ceva de la arab.Yammy...sau chinezesc....
300 De abia astept povestea nasterii tale, mai ales ca pot sa ma mandresc si eu ca am trait contractiile tale la telefon vorbind cu tine.
PUPIKI
Karina Alessia
am 40 saptamani in balonul lu' mami NiKole
pe care nu stiu de ce nu reusesc sa-l sparg. Dau si cu pumnul si cu piciorul dar COL BETON
DPN CICA ACUM 2 ZILE
noi doua
tzitziri spune:
Ramona(300), eu nu iau Galafor - intentionez sa il schimb cand mi se termina Galactogilul, dar am gasit pe net:
Administrare: 2 capsule de 3 ori pe zi.
Felicic, apropo de prognozele doctorilor...mie pe 3 septembrie mi-a zis ca ma mai tine colul 10-14 zile....si nasteam pe 17.Eu am fost mai ascultatoare ca tine![]()
Ramontza, eu zic ca mai bine nu il mai scoti afara pana nu se stabilizeaza situatia cateva zile.Si noi am trecut prin cateva zile de mucisori urati si ne-a zis pediatra ca mai bine mai asteptam pana sa il scoatem afara...ca bantuie o viroza urata si chiar daca nu ia contact cu altii, tot intra in lift..si nu se stie cine a fost pe acolo inainte.Asa ca mai stati putini calmi si cumintei in casa...eu mai noi il pun in fata usii deschise de la balcon sa ia aer si sa doarma bine!
De ce sa il duci sa ii bage sonda?Si noi am fost o data, vroiam si a doua oara, dar ne-a zis un dr (cel de care ziceam ca era cam depasit de timpuri...) sa il lasam in pace.Si cu asta, dupa ce ne-a facut cu ou si cu otet dr ala, chiar l-am ascultat.Si si-a revenit singur...asa ca de ce sa il duci iar sa ii bage sonda?
Mamica implinita de David
Daviduta
bebe David
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iepurila salutare gagici, eu cred ca am intrat un pic (mai mult) in panica. Am fost ieri la control, totul OK, lichid inca suficient, placenta inca mai rezista, gaza 3100 gr. Am stabilit data cezarienei pe 21 oct. De ce am intrat in panica? mi-e frica sa nu ma apuce nascarea inainte. Si eu ce ma fac? Am inceput de vreo doua zile sa am dureri de burtica mai dese (ca la menstruatie)- astea ma sperie cel mai tare. Bine, cu spatele dureros m-am cam obisnuit. Mai iau cate un no spa si ma linistesc Bebelina e foarte activa, face valuri multe. offf nu va mai sacai, dar daca aveti vreo parere va rog eu mult nu ma lasati asa, in disperarea mea... Eu, iepurica 37+ ![]() Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce. |
Nu te speria, cezariana se poate face si daca se declanseaza travaliul. Unii doctori chiar prefera sa astepte declansarea nasterii ca sa inceapa operatia, fiind o metoda mai putin invaziva.
Durerile alea sunt cel mai probabil cauzate de dilatarea bazinului. La mine au aparut in travaliu si au ajutat la stergerea colului. Insa multe fete le au inainte (mai bine asa ca eu am cam stat ceva pana sa incep sa ma dilat... )
Pupici si curaj!
40+
Anda Teodorapozne cu burtici si alte nebunii
felicic76 spune:
300: de abia astept sa vad foto cu Anda! 
nikolici: si langa cab medicului si langa spitalul unde voi naste exista cate un restaurant arabesc
plus ca eu m-am invartit mult timp printre ei si imi place mancarea lor. Dar de cate ori mergeam la dr mancam cel putin un humus si tabule
Eu o sa cer clisma, indiferent daca manac inainte sau nu, as muri de rusine sa mi se intample un accident
si chiar nu vreau sa am si stresul asta pe cap, mai ales ca am inteles ca senzatia este aceeasi, adica se aseamana expulzia cu ........intelegi tu![]()
tzitziri: ai fost la fix de ascultatoare. Dar tie parca ti s-au fisurat membranele, nu? Parca asa tin minte ca s-a declansat travaliul tau.....
38+
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei