Mamici norocoase de sept -oct 2008 (164)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anis

Altceva...vesti proaste la Elias nu se mai interneaza gravide, e capacitate full.Nu se stie pentru cat timp, ii trimit la municipal si universitar. chia o dr mi-a zis ca vor sa imparte locurile, adica locuri fixe pt fiecare dr..o nebunie..era full capacitate cand am plecat.

Am impresia ca situatia asta a durat destul de putin. Au mai venit Mamici chiar la noi in salon.

40+ Anda Teodora

pozne cu burtici si alte nebunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Felicic, am ras de i-a sarit tzatza kupilului din gura citind despre sotul tau si osul pubian .
Cu apetitul, ce sa zic, te admir ca te incapi, eu am mancat destul de restrictionat si tot aveam senzatia de balenism in ultima luna, iar acum imi stau (si) pe creier ultimele 5kg .
Iar cu clisma te inteleg, si eu am cerut cand m-am internat de s-a uitat asistenta invers la mine, ca cica nu se (prea) cere, dar nici eu n-as fi riscat s-o patesc, mai ales la nasterea mea puteam sa tai bilete, a fost sala plina: doctor, moasa, anestezista, sot, neonatoloaga, asistenta neonato si vreo 3 rezidenti!

In ce priveste maternitatea plina, si eu cand m-am internat mi-au zis la receptie ca nu se poate, ca e full, insa a intervenit doctorul si s-a putut. Deci mai sunt 'rezerve'.

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

hello !

am gasit pe absorbantul zilnic o secretie colorata, rozalie, am schimbat absorbantul si din nou am gasit, nu este multa si nu are firisoare de sange...ce poate fi ??? eu vreau sa mai stea bebe acolo sa mai creasca putin....ooooffff.....ar putea fi dopul ???

maryb 37+ cu Mario

bebelusul meu iubit

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

AMR 20 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui _irina_

300 eu suspectez ca le da si ceva de somnic, a mea nu am prins-o aproape deloc cu ochii deschisi cat am fost in spital.
Oricum odata ajunsi acasa intrati sigur in program si totul e bine, se rezolva sigur si cu greutatea si cu somnicul.

Nu e exclus, dar cred ca i-au indopat mai mult, sunt ture si ture si acolo. Azi noapte si azi n-au mai indopat-o ca a supt nesperat de bine.

40+ Anda Teodora

pozne cu burtici si alte nebunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

mary, bagam ? :)
eu chiar daca sunt la a doua sarcina, habar nu am sa raspund la intrebarile legate de dop, contractii false eu m-am trezit in toiul noptii cu membrane rupte, cu tot cu dop presupun, ca nu-l pierdusem inainte si cu contractii la 10 min, apoi la scurt timp, la 5 min, pina am nascut.
nerantula, show de show, auzi rupea bilete

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Dragelor,
Am venit si eu acasa cu bebe si azi am reusit abia sa intru putin pe calculator. In rest, tiranie multa pana mi-am dat eu seama ca laptele meu nu o satisface pe micuta si i-am suplimentat cu lapte praf. Acum doarme mai bine si e mai linistita. In spital a fost ok, nici rau, nici bine, am avut noroc de sotul meu care a stat in prima zi toata ziua cu mine si m-a ajutat sa ma ridic, mi-a dat supa cu lingura, mi-a ridicat patul, mi-a pus perna si tot asa, ca in baza asistentelor si infirmierelor...... Am dat si spagi la greu, peste tot, dar numai la cine a meritat, ca sa zic asa. La scarbe m-am enervat si n-am dat nimic, dupa ce ca ma tratau naspa, sa le mai dau si bani?! In fine, esentialul e ca am supravietuit. De acum incolo sa vedem ce va fi...

Blogul meu despre mamici, copii, sfaturi, idei & retete http://frunzalaura.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Felicic, nu mai conteaza..esential e ca am fost ascultatoare ....iar apetitul tau eu l-am avut imediat cum am ajuns acasa..de am luat inapoi doua kile de care scapasem in maternitate...chiar ma gandeam daca bebele tau nu o sa fie Uriasul Odiseei

MaryB,ce sa iti uram?...sa mai stea sau sa trimiti curand sms?

Mamica implinita de David

Daviduta

bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Felicic m-am distrat si eu impreuna cu sotul de poanta cu osul pubian si picioarele goale .

Noi am ajuns la DPN, dar nu se intampla nimic, n-am avut curaj s-o spun pana acum caci poate cobeam. Dar acum nu mai merge asa, m-am apucat de aspirat, de ingrijit flori, facut treaba prin casa, poate poate o urnesc de la locul ei caldut si vrea sa iasa la lumina.
Deja m-am plictisit sa ma sune toata lumea sa ma intrebe daca am nascut si sa-mi tot dea sfaturi ce sa fac ca sa declansez. Ne spusese noua bine la curs moasa, sa zicem la toti ca nastem cat mai tarziu ca sa ne lase toti in pace.
Aici e o zi de superba, o sa iesim la plimbare sa-mi mai incant un pic sufletul cu culorile toamnei.

Oare ce-o fi facut Angelynna, era programata la cezariana?

40+

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Apropo de clisma....daca ai niste Misteri H, cum se face?Nu o durea rau?
Si a luat cineva supozitor cu glicerina???Cica e un alt fel de clisma.

Karina Alessia am 40 saptamani in balonul lu' mami NiKole pe care nu stiu de ce nu reusesc sa-l sparg. Dau si cu pumnul si cu piciorul dar COL BETON

DPN CICA ACUM 2 ZILE

noi doua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Apropo de clisma....daca ai niste Misteri H, cum se face?Nu o durea rau?
Si a luat cineva supozitor cu glicerina???Cica e un alt fel de clisma.

Karina Alessia am 40 saptamani in balonul lu' mami NiKole pe care nu stiu de ce nu reusesc sa-l sparg. Dau si cu pumnul si cu piciorul dar COL BETON

DPN CICA ACUM 2 ZILE

noi doua

Eu folosesc cu succes supozitor cu glicerina dar nu exagerez caci da dependenta. In orice caz inainte de a merge la spital sigur o sa aplic unul, si o sa-mi iau si acolo cateva in caz ca voi avea probleme.

40+

Piersicutza

Mergi la inceput